Skocz do zawartości
dinebedoua

O Co Chodzi Z Tym Gmh I Tccc?

Rekomendowane odpowiedzi

A gdzies slyszalem ze od tego czy kosci sa gth czy tccc zalezy w ktorych bankach sie pamiec montuje. chodzi mi o kolory:/

Jak chcesz taki głupoty wypisywać, to rob to na stronie z twojego avatara.

Niemiec powiedział Ci co i jak.

A tak w ogóle to na przyszłość: zanim otworzysz znowu taki głupkowaty temat, to trochę poszukaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz taki głupoty wypisywać, to rob to na stronie z twojego avatara.

Niemiec powiedział Ci co i jak.

A tak w ogóle to na przyszłość: zanim otworzysz znowu taki głupkowaty temat, to trochę poszukaj!

Ehhh... I po co mam Cie wyzywac ??? Tylko pytalem. Czy juz tego nie wolno? Szkoda ze wiekszosc takich "internetowych cwaniaczkow" nie jest taka cwana w realu... Peace!!

A tak na przyszlosc to naucz sie czytac. Przyjrzyj sie dokladnie co jest na moim awatarze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh... I po co mam Cie wyzywac ??? Tylko pytalem. Czy juz tego nie wolno? Szkoda ze wiekszosc takich "internetowych cwaniaczkow" nie jest taka cwana w realu... Peace!!

A tak na przyszlosc to naucz sie czytac. Przyjrzyj sie dokladnie co jest na moim awatarze...

A Ty swoją działalność na forum raczej zaczynaj od czytania i szukania informacji, a nie zadawania takich pytań. Masz działy FAQ i Podstawowe zagadnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde ludzie czy wy znacie chociaz pojecie friendship? Ja tylko spytałem ! A tu zara sie pokemony zlecialy co zaczepki szukaja. Chyba mam prawo niewioedziec? A jak wam sie cos nie podoba to nie czytajcie i nie zawracajcie mi [gluteus maximus]!!!

Wcale się nie dziwie ze sie wszyscy denerwują, bo temat jest rzeczywiście głupi i mozna by na niego znaleźć odpowiedz w kilka minut, wystarczy trochę chęci. A koledzy dali ci poprostu dobre rady na przyszłość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok niech wam bedzie. Koledze Niemcowi dziekuje za odp. Chcialbym tylko sie spotkac z coniektorymi w realu i "podyskutowac"...

A ty się tak nie denerwuj, niektórym się wydaje że są ponad wszyskimi, olej to.

TCCC, D9 GHM, TCCD, 5BG, BH5 etc, to oznaczenia serii pamięci, używane aby łatwiej było je identyfikować i selekcjonować pod względem OverClockingu.

BTW - też ci napiszę, żebyś lepiej zaczął od szukania i czytania, lecz zrobię to w bardziej cywilizowany sposób ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ty się tak nie denerwuj, niektórym się wydaje że są ponad wszyskimi, olej to.

TCCC, D9 GHM, TCCD, 5BG, BH5 etc, to oznaczenia serii pamięci, używane aby łatwiej było je identyfikować i selekcjonować pod względem OverClockingu.

BTW - też ci napiszę, żebyś lepiej zaczął od szukania i czytania, lecz zrobię to w bardziej cywilizowany sposób ;)

No i Tobie bardzio dziekuje za odpowiedz. Czegos takiego oczekiwalem a nie wyzwisk od zakompleksionego 15-latka. Pozdrawiam.

Btw. Wlasnie szukam bardziej szczegolowych informacji o tych oznaczeniach. Nigdy jakos nie mialem z tym stycznosci a teraz mnie to zainteresowalo:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi