Gemmy Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Gratki Panowie za dazenie do celu. Ja bym cierpliwosci do P5B nie mial :wink: Wieksze vdimm im nie pomaga nic ? Te 2.75V dla mem ,to tak bardziej dla pewności daliśmy .Pewnie z 2,45V by wystarczyło :wink: ale....... Widome było ze jak Gemmy dorwie pamięci i znajdą się możliwości to rekord w 16M pęknie :) Ent ze swojej strony uczynił co tylko można i jak widac się powiodło. Gratulacje dla obu i oby lepszy proc następnym razem bo reszta widać śmiga. Tak lepszy proc by się zdecydowanie przydał,choć 4GHz na WC robił i 1.55-1.6V wiesz doskonale ze to nie jest problem, nawet dla mojej kaskady, ale to jest B1 :mur: chociaz imho was fsb trzyma nie cep.Ja bym obstawiał proca i jego dziwnego CB na wysokim fsb,o który ent wspominał :blink: Po zejściu z mnożnikiem na x8 płyta robiła 8*560 Dziękuję wszystkim za gratulacje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqiulino Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 gratulacje! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 gratulacje! najbardziej za wysiłek,cierpliwość i fotki niegłupie zapraszam do siebie z mobaskiem i azotem ;-),po podbiciu napięć Vmch i Vfsb + przesmarowaniu NB AS5-tką mój dziwak właśnie zalicza Orthosa przy 1,2975(BIOS) [3,6GHz] Asusowe PCProbe2 mówi że 1,32Vcore hmmm tylko temp. mam strasznie wysokie ;-( (szlif się szykuje chyba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 No to gratki Panowie!!! Super wyniczek i widzę że to nie ostatnie słowo. Gdyby nie ostatni rok mgr też bym powalczył a tak trzeba siedzieć i zakuwać :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 http://www.tabblo.com/studio/photos/gemmy/ << wiecej fotek niedlugo moze uda nam sie skleic jakis film :D, wiec stay tuned :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 gratulacje! najbardziej za wysiłek,cierpliwość i fotki niegłupie zapraszam do siebie z mobaskiem i azotem ;-),po podbiciu napięć Vmch i Vfsb + przesmarowaniu NB AS5-tką mój dziwak właśnie zalicza Orthosa przy 1,2975(BIOS) [3,6GHz] Asusowe PCProbe2 mówi że 1,32Vcore hmmm tylko temp. mam strasznie wysokie ;-( (szlif się szykuje chyba) Może się wymienimy :) Dzięki No to gratki Panowie!!! Super wyniczek i widzę że to nie ostatnie słowo. Gdyby nie ostatni rok mgr też bym powalczył a tak trzeba siedzieć i zakuwać :mur:Odkujesz się :wink: Więcej FOTEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Prawdziwy ocer :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Prawdziwy ocer :wink: leze i zwijam sie ze smiechu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Prawdziwy ocer :wink: Kto to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 pewnie gemmy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Prawdziwy ocer :wink: Gemmy oszukiwal i nie byl wtedy prawdziwym ocerem... zapomnial o piwie! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) Piwo albo wynik - wybor nalezy do Ciebie. Nie pijemy jak benciach!emy, bo po spozyciu chec do benchowania dazy do zera, a chec do spozycia kolejnego bro rosnie. Edytowane 15 Stycznia 2007 przez ent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Piwo albo wynik - wybor nalezy do Ciebie. Nie pijemy jak benciach!emy, bo po spozyciu chec do benchowania dazy do zera, a chec do spozycia kolejnego bro rosnie. jo jacys dziwni jestescie, u mnie jest odwrotnie, znikaja kolejne bariery. sprzet padnie? trudno jest gwarka, cos nie pojdzie, zaczne jeszcze raz itp itd [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 jo jacys dziwni jestescie, u mnie jest odwrotnie, znikaja kolejne bariery. sprzet padnie? trudno jest gwarka, cos nie pojdzie, zaczne jeszcze raz itp itd [;Dlatego Twoje C2D zostalo za Celinka tomcata w SPi16M :razz: B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Dlatego Twoje C2D zostalo za Celinka tomcata w SPi16M :razz: B-) to poganiajmy sie w markach ;] ostatnio nie mam weny na benche na boxie :D zrobmy wyscigi na boxach to sie okaze co i jak :P poza tym 5ghz roznicy piechota nie chodzi brzydalu :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Tak, to ja na fotce powyżej .Co jest nie tak na tym zdjęciu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Tak, to ja na fotce powyżej .Co jest nie tak na tym zdjęciu :DHehe wsio wlasnie ok ;) Popatrzalem na ta fote i przypomnialem sobie jak siedzialem tak samo nad alphami do memek :D 4 godziny nad czterema ustawieniami. A to foto wlasnie ukazuje ocera przy pracy ;) Mysli, rozmysla co by tu jeszcze poprawic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 A to foto wlasnie ukazuje ocera przy pracy ;) Mysli, rozmysla co by tu jeszcze poprawic. Tam za bardzo nie ma co poprawiać, raz sie ustawia i działa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Tak, to ja na fotce powyżej .Co jest nie tak na tym zdjęciu :D Nieprawda. Gemmy ma dwa i pół metra wzrostu, szeroki w barach jak stodoła i zabija pstryknięciem palców. Nie oszukacie mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Nieprawda. Gemmy ma dwa i pół metra wzrostu, szeroki w barach jak stodoła i zabija pstryknięciem palców. Nie oszukacie mnie :)I zawsze chodzi z dwoma gotowymi do akcji minigunami oraz nożem takim jak Rambo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek29a Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Prawdziwy ocer miałby na fotce 2:44 AM ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 I zawsze chodzi z dwoma gotowymi do akcji minigunami oraz nożem takim jak Rambo :D chyba srubokretem, termosem i lutownicą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 prawdziwy OCER :P ;] jakie terminy :P gratsy wyniku dla chlopakow .. ja to juz na emeryture w PI moge isc .. ale dobrze ze ktos nam tu podbija poprzeczke w PL. i 4ka z przodu .. miło ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Dzieki za gratulsy dziadku Chaosie :D Sklecilem jakis filmik z benchu: Link [kolo 50 mega] Mam nadzieje ze sie spodoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Fajny filmik, kurde, też bym się tak pobawił w benching, ale cóż, nie ma co, nie ma za co itp... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Panowie, ja tu protestuje. Takie benchowanie beze mnie? Następny raz czekam na jakies zaproszenie na benching together :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) ...cd W miniony weekend ,po raz kolejny E6600 i tym razem NB jako główni bohaterowie zastali poczęstowani LN2 Dość konkretne schłodzenie NB(ok-70) pozwoliło na osiągnąć troszkę wyższe fsb z niskiego strapa 400 Ostatnie wyniki z placu boju C2D E6600@1.92V NB@2.02 DDR@2.75V Spi1M http://helios.et.put.poznan.pl/~gprajs/ent...2/Pi1M_10_6.PNG Spi16M http://helios.et.put.poznan.pl/~gprajs/ent.../Pi16M_4_47.PNG Spi32M.Pierwsze w życiu http://helios.et.put.poznan.pl/~gprajs/ent...Pi32M_10_26.PNG Pifast http://helios.et.put.poznan.pl/~gprajs/ent...pifast_20_5.PNG Oczywiście podziękowania dla enta za wytrwałe dozowanie LN2,choć tym razem było łatwiej :wink: No dobra dużo łatwiej :D Edytowane 19 Lutego 2007 przez Gemmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Oczywiście podziękowania dla enta za wytrwałe dozowanie LN2,choć tym razem było łatwiej :wink: No dobra dużo łatwiej :D Bylo latwiej bo rybeczka psotarala sie przy swoim pol-solidzie, generalnie ten ruracz wymiata :D, ino ze rura na NB nie byla az tak fajna :wink: Z mojej strony dziekowki dla Gemmiego za mozliwosc zabawy z LN2 :D, trzeba zalatwiac nowego proca, bo ten juz duzo wyzej nie poleci :D (moze ktos pozyczy? :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 No no widzę że chłopcy nie śpią i biją nawet własne rekordy ;] Gratz! Macie może fotke, tej P5B z dwoma rurami? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Macie może fotke, tej P5B z dwoma rurami? :twisted:Aparatu nie bylo, wiec fot nie bedzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...