Gość Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 http://newsroom.chip.pl/news_54888.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 eeee, no to ladnie :/ a ja gram w TO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 pozostaje tylko przerzucenie się na q3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Buhehehe a co na to MIcroshit w ktorego Windowsie XP istniala podobna dziura???? Ludzie nie grajcie w gry online!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 q3 ruuuuulez :twisted: z nim niema takich problemow :D a moze tylko jeszcze niewykryli :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 dobrze ze nigdy nie lubialem UT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Dobrze że nie Counter Strike :-) Bym nie miał co robić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 e tam sie przejmujecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ta napewno jak wlacze ut online to juz mi sie ktos wbije na kompa mhm aha mhm aha chcialbym tego uswiadczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Q3 RULEZZZZZZZZZZZZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 JA na szczesci nie gram w zadna z tych, only NBA Live 2003, no i THPS 3. ROX!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ja gram tylko po specjalnie skleconym lanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A mowila mama by w kwasa grac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 C-S rulez ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 8O A ja gram tylko w UT i UT2003 :? :? chyba na czas grania bede sie wypinal z neta :P :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...