PC_Speaker Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) PŚ w Zakopanem: Mazoch w stanie krytycznym Jeden z przedstawicieli szpitala powiatowego w Zakopanem udzielił informacji, że życie Jana Mazocha jest zagrożone. Zawodnik przechodzi szczegółowe badania, w tym tomografię mózgu. Po godzinie 22.00 telewizja TVN24 podała, że skoczek jest w stanie krytycznym. więcej... Tak sobie myślę... co się będzie działo wokół skoków w Zakopcu jak gość kipnie w szpitalu? Widziałem akurat jego skok i stwierdziłem, że do karetki to oni już martwego wsadzili, tak to przynajmniej wyglądało... jednak się pomyliłem, ale... Ciekawe czy i jak z tego wyjdzie, wszak jeden z ruskich był sponsorowany przez Ammana i wrócił do skoków mimo poważnych urazów kręgosłupa. Jak Waszym zdaniem realizuje się pojęcie "Sport to zdrowie" - ogólna dyskusja. Nie chodzi tu o ten konkretny przypadek ale o ogólnie zaobserwowane lub zasłyszane przypadki gdy sport nie wyszedł na zdrowie. EDIT: UWAGA! Dodawajcie najlepiej takie historie które Was bezpośrednio dotyczą, najlepiej niedokumentowane hardkorowymi zdjęciami. Żeby nie było, że to jakiś krwawy dział się zrobi. Radzę uważać bo Orgiusz nie żartuje w sprawie swoich postanowień. Edytowane 24 Stycznia 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Mi wystarczy obejrzeć kanał Extreme i już mi się odechciewa nie których dyscyplin sportu :) Edytowane 20 Stycznia 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 No właśnie o takich dyscyplinach tu będzie mowa. Wszelkie posrane i kontuzjogenne dyscypliny sportu "are welcome" w tym topicu... można zamieszczać nawet najbardziej hardcore'owe fotografie czy linki do filmików na sieci :D Polecam hardcore'owe grzebanie :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) chcesz ostrą jazdę to masz: http://www.break.com/index/soccer_player_f...uring_game.html za pierwszym razem pomyślisz - hahaha, fajnie się zwijał, a jak się dowiesz, że po prostu sfiksował jego mózg który zaczął wysyłać bodźce z kosmosu do jego ciała to już Ci nie będzie tak wesoło - aha, klient zmarł w szpitalu... Edytowane 21 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Hardcore'owe... wypadków na sieci jest pełno, a tego raczej nie zobaczycie, bo sam go wycinałem z jednego filmu deskorolkowego :lol2: http://www.mmj.pl/~a_wyszpolski/rotfl.avi Przedstawia solidne złamanie ręki przez pyzatego młodzieńca, bynajmniej nie otwarte więc nie jest to straszne :rolleyes: Z filmu 411 911 to jest :D Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) na youtube jest filmik dark siede of raceing gdzies w okolicy 1:40 jest ujecie jak bolid sasowal kolesia z obslugi ktory przebiegal przez tor :/ Edytowane 22 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 http://www.20min.ch/ro/sports/stories/story/11210189 auć... szkoda, że nie zagrał w mistrzostwach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Jak zobacze raport ze ktos umiescil cos gorszego niz material z Watts'a - upieke na 250* z duza iloscia papryczki chilli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) pff sporty extremalne? ;) przed wakacjami gleba na rowerze na klate ze tydzien sie ruszac nie moglem, blizny na lokciach od szorowania nimi po asflcie, piszczele co pol centymetra zbliznowacale.. oczywiscie rower, kolana poobijane od rolek.... normalka ;) EDIT: zapomnialem dopisac ze obojczyk polamalem na lyzwyach ;) ale to bylo wieki temu ;) Edytowane 31 Stycznia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 O takie mi własnie chodziło. Kilka lat temu jeszcze jeżdżąc na rolkach raczej aggr niźli street miałem nieciekawy wypadek polegający na niedokończeniu transferu między rampami. Upadek na beton z wysokości 4 metrów w wyniku, którego do dzisiaj mi czasami wyskakuje bark. Hospitalizacja, składanie i rehabilitacja trwająca 5 miesięcy nauczyła, że nie każdy sport niesie zdrowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ja powiem tyle 3 razy obiłem sobie kolano na rowerze wynik jest taki że do tej pory czuje jak mnie czasem boli :cry: Więc jak padam to zawsze uważam żeby nie na prawą stronę, bo wiem że to się może źle skończyć. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) A ja ile razy na rowerze się poobijaem :D Jeżdze cąły czas w terenie nieraz szybko do 60 km/h ;) To można sobie wyobrazić. Ale większej kontuzji na rowerze nie złapałem. Na nartach to owszem - rok temu, zachciało mi się skakać ;) To było w Pitztalu, Austria. Wjechałem więc na tor dla snowboardzistów, taki halfpipe z hopami co jakiś czas. Na końcu była hopa ,ale tak nieszczęśliwie wyprofilowana,że zaraz za nią był zakręt 90* ;) :P Jak mnie wyrzuciło gdiześ na 3 metry to się tak przekręciłem w powietrzu,że spadłem plecami, właściwie łopatką na lód. Uderzenie było tak silne,że wyrwało mi jakby obojczyk - naderwało torebkę stawową przy mostku. Na szczęście kośc nie pękła. Na prześwietleniu nic :) Trochę trwało zanim doszedłem do siebie ;) Ledwo mogłem podnosić się z łóżka tak miałem ponaciąganą całą szyję i kark :P A ruszyć ramieniem do góry to mogłem pomarzyć :P Dobrze,że zawsze jeżdze w kasku :P Ale korzyśc z tego jest taka,że się czegoś nauczyłem ;) No i obojczyk mam ruchomy jak u kota ;) Edytowane 29 Stycznia 2007 przez SAVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 10 kg spadlo mi na glowe na silowni, naszczescie odchlilem glowe i posz mi po luku brwiowym, na pierwszy rzut oka nie wygladalo to ciekawie...naszczescie nie rozcialem go tylko lekko drasnalem, no ale szrama jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Lajcik U mnie dziesiatki razy powybijane palce, Kilkakrotnie skrecenia kostek, zerwanie barku, polamanie zeber, wylamane palce. Dwa razy polamane zeby Jeden raz rozwalony leb Wszystko to tylko podczas gry w saite, kosza i roweru. Nie wspominam o rozcieciach, cieciach i obtarciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Pierwsze spotkanie ze snowskatem i złuszczenie nadgarstka, po tym jak odrazu zabrałem sie za grindowanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 ha, to ja tez, 2x zlamany palec u nogi, jeden raz ręka, martwica asteptyczna kolana :lol: zerwanie przyczepu miesnia przy udzie, i wiele wiele innych, wszystko przez dosc intensywna kariere pilkarska, teraz kontuzje typowe dla czlowieka cwiczacego na silowni, barki, lokcie, naciagnecia itp, a i jeszcze za malolata deskorolka, niezliczone kontuzje ale nie ma co narzekać, wole byc aktywnym i pocierpiec, niz siedziec dupskiem przed kompem 24h/dobe, bedzie co synom/corkom/wnukom/wnuczkom opowiadać [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 za pierwszym razem pomyślisz - hahaha, fajnie się zwijał, a jak się dowiesz, że po prostu sfiksował jego mózg który zaczął wysyłać bodźce z kosmosu do jego ciała to już Ci nie będzie tak wesoło - aha, klient zmarł w szpitalu... Jedno pytanie gdzie gośc dostał bo nie moge wychwycić ? A jego ból to chyba hardcore był. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 z najpowazniejszych chyba zwichniecie rzepki ;/ nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ogólne wybicia, zbicia, jedno złamanie kosci w nadgarstku i takie tam. Raz miałem zbicie kości palca wzraz z pęknięciem kości (Ahh nie ma to jak być bramkarzem reprezentacji szkoły i na treningu nie zdażyć założyć rękawic a kumpel już strzelał. Tak sie skończyła moja kariera :lol:) A teraz lekki problem z lewym biodrem od Taekwondo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 to i ja się "pochwalę" licząc od góry - blizna na 7 szwów w okolicy skroni, blizna na szyi, złamany nos, 2x złamany nadgarstek, zerwane ścięgno w jednym palcu - przecięte w drugim, uszkodzona łąkotka w prawym kolanie, problemy z rzepką w drugim, nadwyrężony staw skokowy w lewej stopie i niezliczone zgrubienia na goleniach po wślizgach kolegów :P naturalnie piłka nożna - nie ma jak być napastnikiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jedno pytanie gdzie gośc dostał bo nie moge wychwycić ? A jego ból to chyba hardcore był. :-| chyba jednak przezyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...