sobih Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 obrocilem ostatnio dwie rozne sztuki c2d i w zadnym przypadku nie mialem wiekszej roznicy niz 10st miedzy idle i stress :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1CO Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Zdecydujcie się, kto ma rację, bo nie wiem kogo słuchać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 proc szlifowany ,na wodzie idle 21 *C stres 44*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) Co mozna zamontowac na NB na tej plytce . Cos wejdzie z lepszych konstrukcji poza Thermaltake HP-05 SLi (ten wygiety) ?? Edytowane 30 Maja 2007 przez Avatar25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 40 mm wentyl załatwia sprawę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 No wlasnie nie jestem pewien. Wczoraj spalil mi sie Asus p5b deluxe. NIe wiem czy wlasnie nie chipset a mialem tam zamontowany wiatrak 50 mm. Smrod tylko i zal pozostal. Chyba wolalbym zamienic to co ma ta plytka oryginalnie bo to jest podobne do tego trupa co mialem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 żeby spalić chipa to trzeba się nieźle napocić , po przgrzaniu odcinany jest prąd i komp się wyłącza,musiało sie stać coś innego jak smród to pewno zwarcie gdzieś ,przejrzyj płytę gdzie jest coś okopcone-osmolone o ile jest, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) no wlasnie qrczaki nie ma :( Hmm a jest sens w zamian za tego Abita QuadGT kupowac Asusa P5k (tego zwyklego) na nowym chipsecie P35 ? Czy to abstrakcja ? Edytowane 30 Maja 2007 przez Avatar25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 czego nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 nie ma nic osmolonego. Jakby nic sie na plycie nie stalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 a sprzęt z płyty działa ,proc ,ram itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Wszystko chodzi bo dzis dalem do sklepu do sprawdzenia i bylo gitas. Plytke sprawdzali i padaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 na gwarę ją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Gwary nie mam ;P Wysylam ja jutro do firmy ktora zajmuje sie naprawa plyt i reklamuja sie na allegro ;) Innej opcji nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 obrocilem ostatnio dwie rozne sztuki c2d i w zadnym przypadku nie mialem wiekszej roznicy niz 10st miedzy idle i stress :|. Bardzo dobrze ale nie zaznaczyłeś na jakim chłodzeniu a ja wyraźnie napisałem iż na BOX'sie, dodam jeszcze iż sprawdzane było podczas raczej dużo większych temp an dworze niż ostatnio a to raczej ma znaczenie, no i na uwagę zasługuje również fakt iż pasta termoprzewodząca również BOX'sowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Podziwiam was, jak patrze na wasze Sigi to ponad 3.6Ghz lub wyżej a ja max 3360Mhz i nie wiem dlaczego tak słabo, a pytanko moje jest sens wgrywać do tej mobo ost bios który wyszedł , wniesione zostały jakies poprawki poważniejsze ? z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Panowie czy rzeczywiscie nie da sie przy fsb np 500 zrobic 1:1 na ramkach. Czytam ten watek i to jest jakis absurd. Moje Microny nawet sie nie spoca :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 550 -560 to max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Panowie czy rzeczywiscie nie da sie przy fsb np 500 zrobic 1:1 na ramkach. Czytam ten watek i to jest jakis absurd. Moje Microny nawet sie nie spoca :( Na QuadGT 500 fsb 1:1 z ramkami to żaden problem ... Kilka osób już wstawiało 1:1 520-540 .. Mobo ma humory (ale które na i965 nie ma :D ) ostatnio poszło tak : Alphy luźne bo chiałem memki wykluczyć ... napiecia widać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Czy ktos lata na FSB 500 przy standardowym chlodzeniu na NB ?? No i czy przypadkiem uklad sie nie pali ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1CO Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 To i pytanie, standardowo na jakim FSB śmigacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 400x9 na 1.38V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) 400x9 na 1.38V Jak tys to zrobil ze tego GTSa tak przekreciles :D ? Tego z opisu kompa na dole EVGA Edytowane 31 Maja 2007 przez Avatar25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 To i pytanie, standardowo na jakim FSB śmigacie?8x475 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Jak tys to zrobil ze tego GTSa tak przekreciles :D ? Tego z opisu kompa na dole EVGA http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=233517 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Bardzo dobrze ale nie zaznaczyłeś na jakim chłodzeniu a ja wyraźnie napisałem iż na BOX'sie, dodam jeszcze iż sprawdzane było podczas raczej dużo większych temp an dworze niż ostatnio a to raczej ma znaczenie, no i na uwagę zasługuje również fakt iż pasta termoprzewodząca również BOX'sowa ;) oki. ja walcze na wuce. nigdy boxa nie uzywalem ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) jaki waszym zdaniem jest najlepszy bios do tej mobo, dostalem ja dzis i nie wiem czy krecic na tym co mam czy zmieniac. I jeszcze jedno, jaka waszym zdaniem jest rozsadna granica na codzien temp sekcji zasilania? Edytowane 31 Maja 2007 przez Ogór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1CO Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Mógłby ktoś wrzucić zdjęcie Quada z zainstalowanym Scythe Infinity? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Mógłby ktoś wrzucić zdjęcie Quada z zainstalowanym Scythe Infinity? Mam ta sama prosbe ;) Do tego pytanko - jak wyglada sprawa z PCI Ex x1 na tej plycie ? Jest jakis bios ktory to poprawia czy taka sama masakra jak na np. ASUSie P5B Deluxe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Do tego pytanko - jak wyglada sprawa z PCI Ex x1 na tej plycie ? Jest jakis bios ktory to poprawia czy taka sama masakra jak na np. ASUSie P5B Deluxe ? Na tej płycie nie ma i nie było tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...