pierdlik Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Chce kupić wydajny cooler do OC mojego e6600 ale ma problem bo mam dość wąska obudowę jak mierzyłem to max wysokość coolera nie może przekraczać 138mm :mur: i tu zaczyna się cały problem jaki kupić żeby był bardzo wydajny a nie przekraczał wysokości tej granicy 138mm. Proszę o poradę :sad: Edytowane 7 Lutego 2007 przez pierdlik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) czyli scythe infinity albo ninja nie wlezą? a coś z niższej półki-ac freezer 7 ?? doradę chyba poradę?? :P Edytowane 7 Lutego 2007 przez QRVICH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Nie ten dział proszę Pana. Proszę poprosić o przeniesienie. Co do tematu to może BT lub XP-120 + porządny wentyl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierdlik Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Nie ten dział proszę Pana. Proszę poprosić o przeniesienie. Co do tematu to może BT lub XP-120 + porządny wentyl ? No to w jakim dziel mam umieścić ten temat ? przecież chyba dobrze umieściłem bo pytam się co kupić :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) PurePC.pl - Forum Dyskusyjne > Chłodzenie i Modyfikacje > Chłodzenie Konwencjonalne > Co kupić? - chłodzenie konwencjonalne Ale ty nie chcesz kupic nic z tego co jest zawarte w banerze, czyli : Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Gotowe zestawy Edytowane 7 Lutego 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierdlik Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Proszę moderatora o przeniesienie tego tematu do działu: PurePC.pl - Forum Dyskusyjne > Chłodzenie i Modyfikacje > Chłodzenie Konwencjonalne > Co kupić? - chłodzenie konwencjonalne. Dziękuję. :) Ps Dziekuję za przeniesienie tematu :D Edytowane 8 Lutego 2007 przez pierdlik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Jak już kilkukrotnie radziłem... Thermalright SI-128 + Coolink AX12. Zmieści się i będzie bardzo wydajnie. Polecam używanie też szukajki - tematów takich jest na pęczki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierdlik Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Już kupiłem mój wybór padł na NOCTUA NH-U9F jest wydajny i cichy a cisza jest dla mnie tak samo ważna jak wydajność :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...