Skuters Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam :lol2: Przejdę odrazu do konkretów. Zgłodniałem i poszedłem do lodówki po deser :D a że był zimny....... a chciałem jak najszybciej go zjeść :razz: postawiłem go na........ :lol2: :lol2: :lol2: No i 10 minutek prima i deser cieplutki - gotowy do jedzenia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) 1. Nietrafiony pomysł na temat :P 2. Takie cos je sie własnie chłodne, tak przynajmniej sadze i takie spozywam... Dobrze wchodzi, a smak jest odpowiedni ;) 3. Chciałes zaspokoic tym choc troche głod? Nie badz kobieta ;) Ogołem troche mnie rozbawiałes :) Edytowane 20 Lutego 2007 przez Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 nie dobry ten deser ;) i dokladnie - takie cos zimne sie je a nie cieple ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Co to robi w TYMdziale? ;-) Edytowane 20 Lutego 2007 przez Sysak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuters Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Czepiacie się :P ja wole jeść ciepły :D Co do działu....... hmmm a gdzie miałem to umieścić? w dziale ekstremalne podkręcanie? czy może modyfikacje? hahha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Czepiacie się :P ja wole jeść ciepły :D Co do działu....... hmmm a gdzie miałem to umieścić? w dziale ekstremalne podkręcanie? czy może modyfikacje? hahha Baaa... jak nie Ośla to od razu albo ekstremalne podkręcanie albo modyfikacje! Jakby na PPC nie było innych forów (i podforów !). W pełni się zgadzam z Jacek'iem! 1. Nietrafiony pomysł na temat icon_razz.gif 2. Takie cos je sie własnie chłodne, tak przynajmniej sadze i takie spozywam... Dobrze wchodzi, a smak jest odpowiedni icon_wink2.gif 3. Chciałes zaspokoic tym choc troche głod? Nie badz kobieta Niedługo ktoś wpadnie na pomysł, żeby na Oślej 'zaprezentować' jak je lody w płynie... :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuters Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 IMHO Z tymi lodami to nie taki zły pomysł :P jak wam dział nie pasuje to niech ktoś przeniesie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 IMHO topic idealnie pasuje do nazwy działu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Jaki piękny radiator, aj waj. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 To ten wiek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 chyba ci zart nie wyszedl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 testowe przebija się z czeluści zapomnienia czy co ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Widze nowy temacik do nabijania postow A co ja na to?? Jak ten deser mozna jesc na cieplo??!! Closed!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...