Skocz do zawartości
kucyk

Forza Motorsport 2

Rekomendowane odpowiedzi

byłem dzisiaj w GAME zobaczyć co tam z F2 słychać, pytam się - forza jutro, gość no, ale dzisiaj nie masz czy nie możesz, a on na to, że nie może [; ogólnie gra czeka już na półkach za ladą, ale trzeba się wstrzymać do jutra :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak tam dzisiaj nastrój w końcu doczekaliśmy się premiery FM2 ^^ Na allegro widzę ceny spore 250zł+ a w Media w Bydgoszczy jest po 229zł :D :lol2: Zobaczę jak z moimi wydatkami i może sobie dzisiaj ją sprawię jako prezent po wypłacie.

Dołączona grafika

Edytowane przez Borys-Tech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może w twoje posiadanie wpadnie jeszcze jakaś kiera od pcta i zobaczysz czy działa ten XFPS :D

Dzisiaj premiera FM2 ^^

ja właśnie zbieram się do sklepu, w następnym tygodniu powinienem mieć neta normalnego więc do zobaczenia online!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i już jestem, wiedziałem, że w GAME są zdzierusy, w Virgin wyłapałem ją za:

Dołączona grafika

z przykrością muszę stwierdzić, że taniej niż w PL co jest żałosne...

dla zainteresowanych zakupem w IRL:

GAME 69e

GAMESTOP 69e

ARGOS 59e

HMV 59e

VIRGIN 55e

wersja limitowana 70e w VIRGIN, ale na co mi jakaś książka...

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to dzisiaj zagrzejesz chyba tą kierownicę :D A szczerze mówiąc to standardowe pudełko bardziej mi sie podoba niż to z wersji kolekcjonerskiej. Ale żeby cena była niższa niż w PL to już zdzierstwo ^^

A jednak jest taniej 189zł nie ma to jak alledrogo :D

http://allegro.pl/item204022642_forza_moto...ysylka_6zl.html

Teraz muszę zadać sobie pytanie czy kupić na alledrogo czy jechać do MM i kupić 30zł drożej :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem po krótkiej jeździe w trybie dowolnym i zaraz zabieram się za karierę, wybór aut miażdży na maksa, pojeździłem sobie trochę Golfem GTi no i jest normalnie kosmos, naprawdę jak ktoś chcę z tą grą spędzić długiiii czas to kierownica na mus!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Syrob - zanim coś głupio [ciach!]lniesz to przeczytaj sobie dwa razy

Właśnie skończyłem maraton, teraz krótka przerwa ;)

Golfa tak odpicowałem, że idzie jak rakieta, świetnie się wszystko zmienia razem z tuningiem, odgłos silnika, mmm

Na razie zaliczyłem na złoto pierwszą serię wyścigów, a za jakiś czas znowu wracam do gry [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i w koncu mam edycje limitowana Forzy. Wieczorem bede gral. :) To co pierwsze rzucilo mi sie w oczy to ..... napis z tylu "Made in Poland" (gra kupiona w UK). Po wyciagnieciu z opakowania rzuca sie w oczy ksiazeczka (a w zasadzie ksiazka) ktora ma 156 stron. Opisane jest w niej: historia kazdego z producentow, mapy i wazniejsze punkty na kazdej z tras, krotka nauka jazdy oraz tuningu (co od czego zalezy), oraz pare wywiadow. Ogolnie ksiazeczka warta swojej ceny. W etui z gra znajduje sie takze kupon na darmowe sciagniecie 3 samochodow ekskluzywnych tylko dla edycji limitowanej. Sa to: 2003 Ferrari Challenge Stradale, 2006 Saleen S281E oraz 2006 Subaru Impreza S204. Pozniej postaram sie porobic fotki co ciekawszych rzeczy z ksiazeczki. No i oczywiscie w koncu zagrac. :)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok to sorry kucyk

a co do gry to poprostu rewelka

zmiana jakiejkolwiek rzeczy w samochodzie jest wyraznie odczuwalna

i faktycznie zmiana samego filtra powietrza powoduje odrazu zmiany dzwieku pracy silnika (slychac dokladny dzwiek zasysu powietrza) jak dla mnie extra. poziom trudnosci ustawiony na maxa i to dopiero mam wyzwanie :-)

jak jade fura ktora wazy 1800kg to czuc naprawde jak ciezie jest do bydle, i jak duzy problem ma nagle zwolnic przed ossstrym zakretem.

pomijam juz genialne odwzorowanie sposobu prowadzenie auta odpowiednio z napedem przod, tyl, 4x4.

jak dla mnie mistrzowstwo swiata, GT5 bedzie mialo sie z czym rownac

bo GTHD to imho dla mnie kleska :]

pozdro 4 @ll again

FM2 RULEZ

Edytowane przez Syrob

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do [gluteus maximus] ta gra - po 8h zaczynaja oczy bolec :P

Hehe ja jestem juz po pierwszym wyscigu "na wytrzymalosc". Musze powiedziec, ze przez ~godzine (tyle trwa wyscig) trudno ani razu nie pomyslec o dpie maryny i nie przywalic w cos :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może i bym dał, ale FF to ty nie poczujesz na filmie, a to jest 80% atrakcji [;

update:

filmik zrobiony, za jakieś 30min zamieszczę linka jak się wrzuci na moim kosmicznym łączu :mur:

update2:

oto i FILMIK

VW Golf V Gti po prawie maksymalnym tuningu, idzie jak burza i trzyma się drogi jak przyklejone - polecam, trasa jakaś tam sobie, z włączonych ułatwień ABS i linia hamowania, żeby dobrze wypaść przed wami ;)

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no no no niezła jazda ;]

fajne jest odczucie prędkości.... myślę, że na jakimś bardziej zabudowanym torze jeszcze lepiej to wygląda.

Trzeba się chyba wybrać do Silesii w tym tygodniu :P - może gdzieś będzie działający x360 z FM2 ;]

....aż mnie ściska, że na PC tego nie ma :lol2:

A ja mam takie pytanko - da sie ta kierownice jakos wygodnie na kolanach polozyc? Bo kusi :D

to zależy czy lubisz wibracje w tamtych okolicach :D ;)

grając na padzie z pewnością wiele się traci, ja bym ta kierownice nawet w powietrzu trzymał żeby tylko sie wczuć :wink:

Edytowane przez EXO3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kucyk, szacun 8) ekstra ;)

Widać, że wiele traci się grając na padzie bardzo wiele, szkoda, że ta kierownica taka droga, i że mam zaledwie 22 cale monitor (chociaż to nie ma wiele do gadania ;) ) ale byłoby warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No filmik całkiem fajny teraz widać ile się traci grając na padzie :/ A takie pytanie czemu tak nagle sciąłeś filmik czyżbyś nie wyhamował przed zakrętem :P

Ja niestety grę pewnie będę miał gdzieś za 2 tygi lub w przyszłym miechu :( A wy już będzie prosami ^^ a ja taki noobek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi