Orgiusz Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Minuta ciszy nad demkiem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Minuta ciszy nad demkiem....aż tak źle ? bo miałem ściągać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Odpalilem drift - kostka masla po patelni... Odpalilem race - tramwaj po szynach... Moze pozniej przysiade i znajde jakies plusy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Imo Nfs U1/U2 przy tym to gra perełka,powiem więcej,nawet carbon lepszy. Dawno takiego crapu nie widziałem :/ Plusy to fajne laski w intrze i innych przerywnikach tego typu. Edytowane 24 Października 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Odpalilem drift - kostka masla po patelni...Ja bym obcował za smalcem :lol2: , widok od środka rozwala mózg :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Spojzmy na to z lepszej strony - niedlugo demko Pro Street na piece. Poswiecilem J2:HIN troche wiecej czasu - tzn przeszedlem. Tak zeby zobaczyc co wiecej oferuje. Coz... Wlasnie szukam profili z jedynki bo mam ochote kogos zabic S2000 @400KM. Jesli to jest powazna zapowiedz pelnej wersji to mamy zdobywce zlotej maliny arcadowek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Na klocu demo sie tnie na jednym z zakrętów, samochody - tramwaje, tak jak mowiles. Jedna rundka i delete, nic ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Juiced to arcade do bolu, wiec nie ma sie co czepiac, jedynka tez miala dziwny model jazdy. Fajnie sie zachowuje driver podczas crashow, poza tym oprawa wizualna jest calkiem ladna, menusy, przejsciowki, animacje super, mode jazdy jaki jest taki jest, mi sie w jedynce nie podobal wiec teraz raczej tez nie spasi. ;] Wiec czekamy na super symulator Pr0 Strit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 ath Graficznie - coz moge sie troche przyczepic ze mamy koncowke 2007 ale nie jest zle. Audio - w miare przyjemne ( troche za wysokie tony silnikow IMHO ). ALE model jazdy... Ostatni raz mialem doczynienia jak zobaczylem SRS'a - 2 sek, zakret i WTF cala twarza... To nie jedynka gdzie trzeba bylo sie przestawic pomiedzy arcade a sim'a. Plusk Na piecyku tez jest chyba - Rzym, chyba 3 zakret i dluga prosta - nagle szarpniecie i zderzak tuli bande... Ogolnie gdyby ta gra miala sam drift moglbym sie skusic. Ale normalne wyscigi zabijaja wszelkie pozytywne cechy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Na klocu demo sie tnie na jednym z zakrętów, samochody - tramwaje, tak jak mowiles. Jedna rundka i delete, nic ciekawego.To samo jest na Pc. Edytowane 24 Października 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Zakręt śmierci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 No ja niestety już sobie nie pogram, puściłem wszystko w takim minimum że już bardziej się nie da a przyciachy mam co 5 sekund, intro zacina się prawie od razu i grafika wygląda żałośnie bo wszystko rozmyte :/ Jeśli chodzi o wymagania to troche przegieli w THQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnySiwus Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) Ściągam demko już od paru godzin, mam ok 70% i po komentarza zaczynam żałować... no ale zobaczymy, pogram i napisze swoją opinie. EDIT nie wiem od czego zacząć... po pierwsze oczopląs od tego świecącego [ciach!]a GO, 3, 2, 1 itp itd... co za shit! Dwa, uszkodzenia samochodu są żałosne... odpadają części które można wymienić, lepiej już jakby zostawili niezniszczalny. Trzy, no to już większość wspominała o modelu jazdy... żenada, nawet drift mnie nie zachwycił. Ale może coś do plusów... podoba mi się garaż, cała oprawa graficzna (chociaż wyeliminowałbym te świecidełka), system zakładów, menu itp, czyli detale, to co najważniejsze (model jazdy) klapa! Podsumowując: ściągnijcie demo i zagrajcie żeby Was czasem nie kusiła pełna wersja. Pozdro Edytowane 26 Października 2007 przez JohnySiwus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Demko mi sie wogole nie uruchamia, dysk popracuje przez sekundke i nic sie nie dzieje, moge spokojnie potem korzystac z windowsa. W czym sek? EDIT: Czy tak jak w przypadku 'DiRTA', gra wymaga obslugi SSE2? Edytowane 7 Listopada 2007 przez Muniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Tworzenie wygladu postaci zrobili lepiej niz w simsach i niektorych mmorpg'ach... ;] To tylko jedna z zakladek modyfikacji twarzy. A tutaj poczatkowy race, na razie nie mam czasu na granie, ale chyba mi sie wydaje, ze poprawili model jazdy. Drift pozostal taki jak byl w demie, samochod slizga sie troche za bardzo, ale fun z tego niezly - w koncu to nie sim. ;] Gierka ma klimacik, te wszystkie przerywniki, muza itp. robia wrazenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 A jest widok z kokpitu? Dałoby radę zrobić screena ? Bo z chęcią bym zagrał ale ostatnio preferuje tylko kamerę z kokpitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Tworzenie wygladu postaci zrobili lepiej niz w simsach i niektorych mmorpg'ach... ;] http://img235.imageshack.us/img235/8596/ju...22391oj9.th.jpg To tylko jedna z zakladek modyfikacji twarzy. A tutaj poczatkowy race, na razie nie mam czasu na granie, ale chyba mi sie wydaje, ze poprawili model jazdy. http://img235.imageshack.us/img235/9967/ju...22460jc6.th.jpg Drift pozostal taki jak byl w demie, samochod slizga sie troche za bardzo, ale fun z tego niezly - w koncu to nie sim. ;] Gierka ma klimacik, te wszystkie przerywniki, muza itp. robia wrazenie. Jak bedziesz mial chwilke to przyrownaj ten nieszczesny model jazdy z demka do pelnej. Bo dzieki temu darowalem sobie zakup :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Hmm pograłem parę h w pełną wersję (vs demo nie będzie - w demo nie grałem) i tak w skrócie: Jak komuś nie przeszkadza archaiczna grafika, mała szczegółowość aut, do bólu banalny modej jazdy, ale i mnóstwo świecidełek, pełno płci przeciwnej (do męskiej) we wszelkiej formie (video/photo/render) i ogólnie... no inny wyraz niż 'plastikowość' nie pasuje - to jest gra dla niego :) Może bardziej rozpiszę: a) grafika - jak z Juiced 1 - wydane 2 lata za późno :E na chwilę obecną twórcy mogli się lepiej postarać. Modele postaci - bez komentarza... b)samochody - mało szczegółowe, ale jest ich dużo (więcej niż w PS) i wg. mnie są lepiej dobrane niż w PS - czyt. więcej modeli, które na codzień widać po tuningu, ew. bardziej się do tego nadają niż Cadillac czy Pagani z PS... wnętrza nie zachwycają (słabej jakości tekstury), aczkolwiek może być c) model jazdy - taak - Drift to faktycznie 'kostka masla po patelni', a circuit to tramwaj :E No ale Juiced arcadem było i miało pozostać... Solidnym arcade'm... d)audio - nie jest złe, utwory dopasowane do "klimatu" gry (choć jeden kawałek znamy z wcześniejszejszego NFS'a, bodajże U2 - choć trochę inny rmx), dźwięki aut znośne. e)tuning - no - takiej ilości naklejek i firm tuningowych to NFS może pozazdrościć :E ogólniej prościej niż w PS (zero ustawiania auta), jakiś tam wybór części jest... f)Inne - po pierwsze trasy do driftu - w PS było dobrze, tu jest jeszcze lepiej po drugie kierowca - wreszcie nie jest to sztywna kukła... (jak w PS) Owszem niektóre ruchy ma mało zgrabne (zmiana biegów), aczkolwiek potrafi z drugiej strony reagować na, np. lądowanie po skoku czy rozglądać się po kabinie auta (przed startem). model zniszczeń - mogłoby go nie być... NFS'a oceniłem na 7,5/10. Juiced2 oceniam na takie 6/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Hmm pograłem parę h w pełną wersję (vs demo nie będzie - w demo nie grałem) i tak w skrócie: Jak komuś nie przeszkadza archaiczna grafika, mała szczegółowość aut, do bólu banalny modej jazdy, ale i mnóstwo świecidełek, pełno płci przeciwnej (do męskiej) we wszelkiej formie (video/photo/render) i ogólnie... no inny wyraz niż 'plastikowość' nie pasuje - to jest gra dla niego :) Może bardziej rozpiszę: a) grafika - jak z Juiced 1 - wydane 2 lata za późno :E na chwilę obecną twórcy mogli się lepiej postarać. Modele postaci - bez komentarza... Imo przesadzasz... b)samochody - mało szczegółowe, ale jest ich dużo (więcej niż w PS) i wg. mnie są lepiej dobrane niż w PS - czyt. więcej modeli, które na codzień widać po tuningu, ew. bardziej się do tego nadają niż Cadillac czy Pagani z PS... wnętrza nie zachwycają (słabej jakości tekstury), aczkolwiek może być No tutaj sie zgodze, mogli sie troche bardziej postarac niz dawac niskiej jakosci tekstury. c) model jazdy - taak - Drift to faktycznie 'kostka masla po patelni', a circuit to tramwaj :E No ale Juiced arcadem było i miało pozostać... Solidnym arcade'm... Taa, nie ma to jak drift na lodzie. ;] d)audio - nie jest złe, utwory dopasowane do "klimatu" gry (choć jeden kawałek znamy z wcześniejszejszego NFS'a, bodajże U2 - choć trochę inny rmx), dźwięki aut znośne. Fajne kawaleczki, pasuja do klimatu gry. ;] e)tuning - no - takiej ilości naklejek i firm tuningowych to NFS może pozazdrościć :E ogólniej prościej niż w PS (zero ustawiania auta), jakiś tam wybór części jest... f)Inne - po pierwsze trasy do driftu - w PS było dobrze, tu jest jeszcze lepiej po drugie kierowca - wreszcie nie jest to sztywna kukła... (jak w PS) Owszem niektóre ruchy ma mało zgrabne (zmiana biegów), aczkolwiek potrafi z drugiej strony reagować na, np. lądowanie po skoku czy rozglądać się po kabinie auta (przed startem). /agree model zniszczeń - mogłoby go nie być... To taki dodatek wizualny, skoro to arcade, to zniszczenia nie moga miec wplywu na model jazdy. NFS'a oceniłem na 7,5/10. Juiced2 oceniam na takie 6/10. Jednak ten model jazdy jesta jakis dziwny, inny niz w pozostalych arkejdach, moze to kwesia przyzwyczajenia. A jest widok z kokpitu? Dałoby radę zrobić screena ? Bo z chęcią bym zagrał ale ostatnio preferuje tylko kamerę z kokpitu. Jest, ale nie wyglada zachwycajaco. Jak bedziesz mial chwilke to przyrownaj ten nieszczesny model jazdy z demka do pelnej. Bo dzieki temu darowalem sobie zakup Mi sie wydaje, ze troche lepiej da sie kontrolowac samochod na zakretach, w demie kazdy konczyl sie banda, lecz moze byc to tylko zludzenie, musisz chyba sam zagrac, zeby zweryfikowac swoje przypuszczenia. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Grafika - no fakt lekko przesadziłem. Ale wymagania zalecane do gry na max detale są imo śmieszne... Corek 6700, 2GB ram i GF 8800.... Choć czytałem opinię, że gra się krzaczy, ma spadki fps, dźwięk się tnie itd. Tego u mnie nie ma - fps nie mierzyłem bo nie ma potrzeby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Grafika - no fakt lekko przesadziłem. Ale wymagania zalecane do gry na max detale są imo śmieszne... Corek 6700, 2GB ram i GF 8800.... Choć czytałem opinię, że gra się krzaczy, ma spadki fps, dźwięk się tnie itd. Tego u mnie nie ma - fps nie mierzyłem bo nie ma potrzeby... Czemu smieszne ? Jak dam aa na max to faktycznie fps spada ponizej 30 (na tyle jest ustawiony lock). Testowalem na 2,2ghz + grafa stock, bo mi sie zapomnialo podkrecic. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksieciunio Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witam, mam pewien problem, mam pada od PSX'a i przejście i w grze nie ma ocji ustawienia tego pada / nie wiem jak to zrobić a nie chce mi sie grać na klawie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 koledzy, czy mi sie wydaje, czy ta gra jest smiesznie krotka... ?? przejechalem 2 wyscigi w rookie, i mam ponad 30% poziomu roookie... wiec jak tak dalej pojdzie, to w 2-3 godziny przejdzie sie cala gre... ? czy potem jest juz jakies utrudnienie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) Dobra - ja też mam problem ;) To cholerstwo wyłącza mi się co parę minut. Odpalam grę, ładuję zapisany profil i : 1) albo przejdę jakimś cudem do kariery i się powiesi 2) od razu się powiesi Po prostu gra wychodzi na pulpit bez żadnego błędu. Kombinowałem z ustawieniami, nowymi sterownikami itd. Brakło mi już pomysłów. Google też nic na ten temat nie mówi. Edytowane 19 Grudnia 2007 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michel.B Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 koledzy, czy mi sie wydaje, czy ta gra jest smiesznie krotka... ?? przejechalem 2 wyscigi w rookie, i mam ponad 30% poziomu roookie... wiec jak tak dalej pojdzie, to w 2-3 godziny przejdzie sie cala gre... ? czy potem jest juz jakies utrudnienie ? Pewnie już nie aktualne ale inni mogą pytać, więc chodzi o to że gra jest podzielona na takie etapy, sam rookie to bułka z masłem w porównaniu z dalszą częścią gry. A ogólnie ... jak dla mnie po dłuższym graniu lepsze niż NFS PS. Przyjemniejszy tunning, baardzo fajne drifty. Wyzwania! i sam poziom trudności w dalszej części gry, a na koniec co jak co ale kobiety dodały tej grze smaczku. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) A ja cofam wszystkie złe słowa jakie padły z moich ust w strone juiced 1 - ta gra to mistrzostwo świata. Jest tak kure**ko trudna że się w pale nie mieści - dla mnie to oczywiście plus bo jak już ktoś napisał pare miechów temu - undergroundy przy juiced 1 to śmiech na sali - strzałka do przodu i jazda [= Ale to nie temat o juiced 1 zeby offtopa robić: Dzisiaj będę pykał w juiced 2 i mam nadzieję, że grając w jedynkę na dwójce się nie rozczaruję. Dziwi mnie to że mówicie, iż zniszczenia nie mają wpływu na model jazdy - to bardzo dziwne ponieważ w jedynce wczoraj tak zniszczyłem samochód że lewa felga się powyginała i koło przestało się kręcić, blokowało to samochód przez co sam zjeżdżał mi na lewo - czyżby w dwójce cofnęli się pod tym względem w rozwoju? To samo tyczy się modelu jazdy - piszecie ze circuit to jazda po szynach - w szoku jestem bo w jedynce nic takiego nie ma miejsca - jeden zły ruch i stoimy bokiem albo 180. Zobaczymy wieczeksem. Pozdro dla fanów Juiced :D Edytowane 13 Marca 2008 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Rozczarujesz sie i to bardzo IMHO :| A o jedynce porozmawiajmy w innym watku [; Trudna? Specyficznie zajebisty model jazdy RWD i AWD ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Niestety miałeś rację Orgiuszu. Dzizys - co oni z tej gry zrobili....jakaś proba sklonowania nfsa. Po prostu masakra...a drift? Załamałem się, odinstalowałem po czym odpaliłem jedynkę - przegrałem moją furę w zakładzie, wkurzyłem się i odpaliłem coda4 xD Juiced 2 - czym sobie zasłużyliśmy żeby nas karać taką grą w tak srogi sposób :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) Porządny komp a gra posiada jakieś spadki FPS takie, że grać się nie da o co chodzi? dxdiag>przyśpieszenie sprzętowe dzwięku Edytowane 15 Marca 2008 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...