CRC Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Ja tu widzę tylko pewnie podobieństwa w kolorystyce. Ale tylko dlatego że ładnie komponuje się z logo TechWorks. Zresztą podobną kolorystykę ma np. hacking.pl. Natomiast np. detale czy układ górnego menu jest są unikalne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) Wy widzicie podobieństwo a ja nie, bo nie ma tu nic podobnego :) 05_03_1992 nie bądź śmieszny nie chciałeś mówić bo ciężko nam krytykę przyjąć, jakoś po poście tom3k3 to napisałeś więc po co mówisz jak nie chciałeś :P. Tak wiem nie wpadłeś na takie coś jak podobieństwo. Odnośnie przyszłego desingu układu jest standartowy jak w obecnym lay'u środek przeznaczony na newsy, bok na różne śmieci w stylu ostatnie publikacje, reklama czy tematy z forum (jak w obecnym desingu) i nie widzę podobieństwa :) Edytowane 21 Marca 2007 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 oj dobra skończcie z tym layem, już mnie zbiera na bełty jak ciągle czytam że ble ble ble to jest serwis o sprzęcie ? to niech będzie o sprzęcie i swoją renomę zdobywa poprzez dobre testy recenzje artykuły felietony a nie tym że będzie odpimpowany wizualnie a w srodku pusty jak lolitka z dyskoteki widzę że błędy jeszcze nie poprawione mi dalej źle wyświetla się ten pasek ze stronami archiwalnych newsów czy aby na pewno macie odpowiedni serwer dla tego autorskiego skryptu ? a może to ten lay tak "ssie" bo strona strasznie mi muli a dla porównania taki konkurencyjny ShackIT śmiga szybciutko i poprawcie chociaż część błędów żeby zbliżyć się do standardów www.w3c.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 _kuba przeczytaj dwie strony wcześniej co pisałem, obecnego desingu już nie będziemy poprawiać bo nie ma sensu jak na dniach będzie zmiana, zajmiemy się porządnie nowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McKansy Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) Jako tworca tego designu chcialbym powiadomic o tym, ze dopiero teraz wiem, ze istnieje taki serwis jak www.shackit.pl :) I nie wiem co wy widzicie w tym podobnego - uklad napewno nie jest taki sam, kolorystyka to chyba dla daltonistow jest podobna, a tak poza tym to jakby nie wiadomo, to shackit jest podobny do hacking.pl nie sadzicie ;> ? Edytowane 21 Marca 2007 przez McKansy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 oj Sajrus zapomniałem, że ty jesteś z PMC, a raczej techworks, racja, żadna konkurencja, a pierwsze jak zobaczyłem lay pomyślałem o ShackIT, a to dlaczego to napisałem po tom3k3 to już moja sprawa i nic ci do tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) oj Sajrus zapomniałem, że ty jesteś z PMC, a raczej techworks, racja, żadna konkurencja, a pierwsze jak zobaczyłem lay pomyślałem o ShackIT, a to dlaczego to napisałem po tom3k3 to już moja sprawa i nic ci do tego Widać o niczym innym nie myślisz :P Nie no spoko, każdy ma inne odczucie i uwagi co do laya ty masz takie i wszystko ok (szanuję je) :wink: Edytowane 21 Marca 2007 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 a tak poza tym to jakby nie wiadomo, to shackit jest podobny do hacking.pl nie sadzicie ;> ? Przede wszystkim - gratuluje umiejętności, b. dobrze skrojony design ;-). Ja również nie widzę większych podobieństw między ShackIT, a nowym Techworksem. A co do hacking.pl - to z jego designu czerpaliśmy po części nasze pomysły na rozlokowanie wszystkiego na stronie, to prawda. Uważam, że hacking.pl jest idealnym połączeniem prostoty, czytelności i estetyki :-), więc wzorowanie się jest chyba w tym wypadku jak najbardziej na miejscu? pzdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) ' date='21 mar 2007, 18:02' post='2547029'] Przede wszystkim - gratuluje umiejętności, b. dobrze skrojony design ;-). Ja również nie widzę większych podobieństw między ShackIT, a nowym Techworksem. A co do hacking.pl - to z jego designu czerpaliśmy po części nasze pomysły na rozlokowanie wszystkiego na stronie, to prawda. Uważam, że hacking.pl jest idealnym połączeniem prostoty, czytelności i estetyki :-), więc wzorowanie się jest chyba w tym wypadku jak najbardziej na miejscu? pzdr, No i wszystko ok, przecież nikt z naszej strony nie czepia się o to że wzorowaliście się na hacking.pl mieliście takie prawo i dobrze że z niego skorzystaliście bo wyszła wam naprawdę dobra strona. Cahe to była tylko z naszej strony obrona że niby TechWorks i ShackIT jest podobny (chciałem ci dać piwko ale nie widzę takiej ikonki hahha :lol2: ) Pozdrawiam, po pojawieniu się desingu czekam na dalsze komentarze, teraz też możecie :D Edytowane 21 Marca 2007 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Przy okazji tego tematu chciałem zaprosić wszystkich zainteresowanych do przeczytania mojego pierwszego w życiu artykułu ;) http://www.techworks.pl/artykul,185,26,1,S...A2C_(600W).html Czekam na komentarze. 600W zasilacz na takim konfigu? no bez jaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Kurde, obciążenie jak dla zasilacza 300W. Dajcie spokój... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Kurde, obciążenie jak dla zasilacza 300W. Dajcie spokój... dobra 300W to az nadto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Śmiem stwierdzić, że podpis tematu "Kto stoi w miejscu... ten się cofa!"Trochę się gryzie z testowaniem takiego zasilacza na tym konfigu.... To albo stanie w miejscu albo wręcz cofanie się :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 art do mnie nie dociera. sprzet jakim obciazono zasilacz jest nieadekwatny. moj komp pobiera lacznie 320W w stresie (patrz link ponizej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Nowy wygląd serwisu wystartował zapraszam do odwiedzania i komentowania www.techworks.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 - za duże przyciski menu (wolna przestrzeń nad napisem) - szukajka i kontakt sa prawie niewidzialne albo mi juz wzrok siada <_< - data dodania newsa nie czytelna( kolor tekstu zlewa sie z białym tłem) Na razie tyle pozdrawiam B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 (edytowane) - zły kolor w dacie dodania newsa - szukaj i kontakt jest za małe - przyciski menu - za duże - w "redakcja" i "kontakt" nie wyświetla mi jakiegoś obrazka Edytowane 8 Kwietnia 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 @Venom To nie prościej było napisać ze sie ze mną zgadzasz :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 wtf? Jaro miałeś niestety pecha, gdyż w tym czasie wrzucaliśmy pliki na serwer :) Odnośnie nieaktywnych obrazków występują one w Operze i IE7, cały czas z nimi walczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 http://techworks.pl/index.php?cms=artykuly...mp;kategoria=26 Nagłówek Historia/Marka. 6 linijka: wrażeń użytkowników, firma Coolin.pl wprowadziłajak domniemam chodzi o cooling.pl Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 może powinienem to odrazu napisać na PClabie, ale skoro tutaj temat już jest wiec jak wytłumaczycie coś takiego... http://techworks.pl/newsy,2501,1,45nm_od_I...w_tym_roku.html http://itbiznes.pl/art27338.html ładnie to tak kserować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRC Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 News został usunięty, a wobec newsmana zostaną wyciągnięte konsekwencje. Jednocześnie chciałbym przeprosić w imieniu portalu za zaistniałą sytuację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 zbliżony schematem do frazpc.pl , jak jeden z wielu, nic nowego w sumie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...