Skocz do zawartości
marx2

Apollo

Rekomendowane odpowiedzi

jak to jest ze ceny w Apollo sa nizsze niz na Allegro (np taki Pentium 4 631 w Apollo stoi za 240)? Czy ten sklep jest wiarygodny?

Bo ludzie kupują w apollo i sprzedają na allegro ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

apollo jak najbardziej okay, kupiłem tam już pare procesorów, ze względu właśnie na niską cenkę

w dodatku każdy procek stamta (przynajmniej z oddziału bielsko biała) który mi się trafił kręcił się ponadprzeciętnie :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sysak, moze pytanie bylo troche OT ale to wlasnie tu zaglada najwiecej kupujacych ludzi. Poniewaz takze szukam procesora (wylicytowany na allegro celeron od kupca pajakow z zawieszonym kontem nie dojdzie do mnie) to zdziwilo mnie ze w wielu przypadkach apollo jest tansze od allegro.

Czy jest wiecej takich sklepow?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skąpca znam, ale tam nie ma wszystkich sklepow, np proline ktory kiedys byl jednym z tanszych.

I albo jestem slepy albo nie mozna wyszukiwac celeronow (?) a sa np nieporownywalnei popularniejsze :) opterony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Słaby serwis czyli?:>

Czyli robia takie same waly jak Komputronik , ESC czy Graal albo Proline. W slowie serwis nalezy rozumiec oddawanie sprzetu , ktory ulegl uszkodzeniu na gwarancje oraz realizacje tejze i wywiazanie sie z umowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apollo ma tragiczny serwis. Ze względy na to nie polecam, reszta ok.

Słaby serwis czyli?:>

Ja wiem czy taki słaby... Dokładnie rok temu, 8. marca (pamięta bo dzień kobiet w końcu :P) przysłali mi z serwisu omyłkowo drugi raz nowego GF6800GS ;). Kartę po głębszej lekturze różnych kodeksów prawnych odesłałem na ich koszt z wyjaśnieniem zaistniałej sytuacji. Serwis nie jest zły, gdy właśnie wyżej wymieniony 6800GS się popsuł oddałem do nich na gwarę i po 3 dniach zadzwoniłem co się dzieje i Pan ze sklepu powiedział, żeby dzwonić na serwis i poprosić o wymianę a nie naprawę. Tak też zrobiłem i ok. 5 dni po odesłaniu grafy dostałem nową :).

Apollo jest OK B-).

Aha, mój komentarz tyczy się oddziału w Krakowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nienawidzę tego sklepu, sprzedawcy są tak nie kompetentni i nie niewykwalifikowani że się nie che wierzyć. W [gluteus maximus]ch się im poprzewracało, bo nie mają u nas w mieście konkurencji, rozmowa ze sprzedawcą/serwisantem to jak proszenie o jakąś łaskę.

Serwis jest tragiczny, trzymali koledze 9800PRO (jako zastępczą chcieli dać fx5600...) 37 dni i jak przywieźli to się okazało że to jakiś 128bit gniot i czekał kolejne 12 dni, w końcu po zastraszeniem UOKiK po kolejnych 7 dniach czekania zwrócili pieniądze za kartę... czyli 56dni w sumie od oddania karty w ramach reklamacji.

Miałem jeszcze kilka incydentów, więc napisałem na nich skargę do centrali, zero odzewu.

Może i mają tanio, ale według mnie już lepiej dopłacić te 20zł i korzystać z profesjonalnego serwisu i miłego, doświadczonego zespołu handlowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie natomiast zgubili wyposażenie dodatkowe karty graficznej (kabelki, 3 gry). Ktoś po prostu zakosił.

Dużo było w tym mojej winy bo oddałem kompletną kartę i nie zwróciłem uwagi, że koleś co przyjmował nie wpisał do protokołu komletnego wyposażenia. Byłem pewny, że otrzymam nową kartę i niestety się przeliczyłem. Dostałem kartę z "bufora". A wentyl na niej był tak brudny jakby pracowała w kopalni. Niestety musiałem przyjąć bo obiecałem ją znajomemy wpakować do składanego dla niego kompa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oni zawsz tak wymieniają. Wymienili mi dysk na "nowy" dnia 8.11.06 z stickerem 20060715... :lol: po tych 4 mies, sticker sie dośc ladnie starł, musze tam isc i im to zgłosic chodz mi się to nie uśmiecha żeby do nich iśc :angry: Powiem krótko, ZENADA!

Edytowane przez teat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi