BLANTMEN Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 A mi 73 latka :) Zobaczcie sobie jeszcze www.deathclock.com Tam tesh idzie sobie policzyć ile nam życia zostało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Mnie jeszce 80 la zostało, czyli do 100 dobije. Chyba, ze przestane palic i zaczne wiecej ciuipciać ;)to ciupcianie kole sety chciałbym obaczyć :DTo już tylko ujeżdzany będe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 sprawdzcie tutaj, to jest bardziej wiarygodne: http://www.deathclock.com/ apropos ;] i oby tylko nie zapeszyć ;]: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Ja wg tej Claudii mam zyc 103 lata, tak jest setke przebije YEAH!!! Deathclock: Your Personal Day of Death is... Thursday, July 15, 2083 No coz R4DOS przebijam cie o 2 lata i 3 miesiace :P To tak dla wiadomosci: Your Personal Day of Death is... Friday, February 21, 2003 Seconds left to live... 37,359 :cry: Pojutrze odchodze :P 8) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 To zapisz mi w testamencie swoj komputer ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 To tak dla wiadomosci: Your Personal Day of Death is... Friday, February 21, 2003 Seconds left to live... 37,359 :cry: Pojutrze odchodze :P 8) :lol: :lol: Pozyjemy, zobaczymy czy to prawda ;) ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 To zapisz mi w testamencie swoj komputer ;] Który :?: :?: :?: :?: :?: Ten pierwszy (XP2800+ z ATI RAdeon 9700PRo czy ten co teraz mam Athlon 1,4GHz z Ti4200) :?: :?: :?: zabralbym ze soba go, albo ofiarowal na dom dziecka, a Ty to bys jeszcze go zniszczyl overclockingiem na cieklym azocie 8) :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Hehehe przy prawdziwych danych podało, że mam jeszcze 93 lata życia, jak zmieniłem tylko tyle, że wpisałem, że palę 200 papierosów (przedtem było 0 :D ) to wynik 120 lat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 heheheh mi zostalo jeszcze 79 lat zycia:))))))))))))))))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 heheheh a na tym deathclocku mam Friday, March 31, 2084 :)))))))))))) oto data mojego odejscia a tak wogule to fajnie bylo by sobie tak dlugo pozyc:PPPPPPPPPPPhehehehheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 yeah ;D fajnie by było, ale czy do tego czasu jakis pajac nie rozpeirdoli Ziemi w <span style="color:red;">[ciach!]</span> ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 no byc moze ze rozwali:PPPPPPPPPP ale o tylu latach na tym padole to se tylko mozemy pomazyc:PPPPPPPPPPPPPPP heheheheheheh jak dobije do 40 to bedzie dobrze hehhehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Zostało Tobie jeszcze 94 lat życia... - no i tak ma byc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 no to wystarczy sie pieprzyc 100 razy dziennie i bedzie sie zylo 3000 lat- niezle chyba sprobuje :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 a mi 83 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Sex to zdrowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 spokp też tyle dożyje albo więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...