Skocz do zawartości
ent

E6700 Zaserwowane Na Zimno - 1m Dodane

Rekomendowane odpowiedzi

9 z przodu syci [;

OT

To że MU przegrało z Romą to jak dla mnie zdziwienie, chociaż w sumie meczu nie oglądałem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mysle ze koles nie wiedzial do kogo napisal ;)

Heheh. Dobrze wiedzialem do kogo pisze ;). Ofc yotomeczek to znany polski (i nie tylko? ;D) oc-er. Tylko sobie tak chcialem niesmialo zazartowac, ale cos nie wyszlo :damage_wall:.

Btw gratki ;). Wreszcie upragniona 9 z przodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szacunek i podziwiam, że mając 21 lat macie czas na takie rzeczy jak bicie rekordów, ja mam 22 i niestety czas mnie ogranicza na zabawe z PC, na zdrowie piwo ;)

Widocznie jestes slabo zorganizowany, ja mam 23 lata i mam czas na wszystko. ^^

ps. sorry za ot :]

Co do wyniku to ladny nie powiem, przylaczam sie do gratulacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki wszystkim za graty :D

Szacunek i podziwiam, że mając 21 lat macie czas na takie rzeczy jak bicie rekordów, ja mam 22 i niestety czas mnie ogranicza na zabawe z PC, na zdrowie piwo ;)

Zaden z nas nie ma 21 :D, tzn mi jeszcze troche brakuje, a Gemmy ma ociupinke wiecej :D na zdrowie bo ja tez piwo :D

Hehe, ja mam 21 lat niemalże i też mam czas na wszystko, poza nauką :P

No nie przesadzaj z tym 21 :D, jeszcze Ci troche zostalo :D (nawet wiecej niz mi :D)

Lexus >> zadnych kosztow zwiazanych ze skutkami jakoe wywoluja nasze wyniki nie ponosimy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lexus >> zadnych kosztow zwiazanych ze skutkami jakoe wywoluja nasze wyniki nie ponosimy :D

To zrób do każdego bencha podpis "Nie ponosimy odpowiedzialności za szkody powstałe w wyniku zbytniego podniecenia się naszymi wynikami" :E I sprawa z głowy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...