Skocz do zawartości
max1910

Moja Pierwsza Strona W Php

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy ma swój gust. Jednym się ta szata graficzna podoba a innym nie (ludzka rzecz) :) . Co do reklam nie mam na nie wpływu, gdyż jest to darmowy serwer.

Przystosuj ja do roznych rozdzielczosci

U mnie na Operze 1280x1024 po bokach mam kawal wolnego miejsca

Postaram się to poprawić. Nie testowałem strony na Operze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak strona jest mocno przeładowana zupełnie nie potrzebnymi zabawkami. Zegar, data, pogoda, ip, imieniny, statystyki itp. No ale dobra, nie wtrącam się. Kwestia gustu. ;)

A co do reklam, to jest rozwiązanie:

http://60free.ovh.org/pl/index.html - powinno styknąć na początek

A jak już się uparłeś na te imieniny, to trzeba było na PHP, a nie 3KB JS...

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolorystyka kłuje po oczach,a co do samego kodu...nie rób stron na tabelach,używaj divów.A podobno cba.pl jest wolne od reklam..heh.

Załóż może sobie konto na bighost.pl jeśli wystarczy ci poj. do 100MB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy ma swój gust. Jednym się ta szata graficzna podoba a innym nie (ludzka rzecz) :) . Co do reklam nie mam na nie wpływu, gdyż jest to darmowy serwer.

To już nie kwestia gustu, ta strona leży jeśli chodzi o grafikę, jak ktoś już wspomniał takie lata 90`te

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 podstawowe błędy...

- brak DOCTYPE :)

- windows-1250

- po co w kodzie html masz umieszczony skrypt z imieninami napisany w JS, który zawiera liste wsyztskich imon na 365 dni w roku... przecież to spokojnie może zrobić jedna funkcyjka w PHP i wkleić już gotowe imiona na obecny dzień.

Jeśli juz robisz strone w php, to nie tylo po to żeby miała możliwości jak htmlowa...

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi