max1910 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witam! Chodź jestem już trochę na forum to mój pierwszy post. Zapraszam do oglądania i oceniania mojej pierwszej strony wykonanej w php. www.max19.cba.pl :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Szata graficzna lekko przesadzona i do tego nie na czasie - takie lata 90 ubiegłego wieku. Natomiast reklamy to już zupełna przesada. Sorry, ale proponuję zmiany... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Przystosuj ja do roznych rozdzielczosci U mnie na Operze 1280x1024 po bokach mam kawal wolnego miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1910 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Każdy ma swój gust. Jednym się ta szata graficzna podoba a innym nie (ludzka rzecz) :) . Co do reklam nie mam na nie wpływu, gdyż jest to darmowy serwer. Przystosuj ja do roznych rozdzielczosci U mnie na Operze 1280x1024 po bokach mam kawal wolnego miejsca Postaram się to poprawić. Nie testowałem strony na Operze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Jednak strona jest mocno przeładowana zupełnie nie potrzebnymi zabawkami. Zegar, data, pogoda, ip, imieniny, statystyki itp. No ale dobra, nie wtrącam się. Kwestia gustu. ;) A co do reklam, to jest rozwiązanie: http://60free.ovh.org/pl/index.html - powinno styknąć na początek A jak już się uparłeś na te imieniny, to trzeba było na PHP, a nie 3KB JS... Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Huh cos mi to przypomina - tez zaczynalem podobnie :) Strona jest zbyt ciemna i przeladowana zbednymi bajerami, zmien laya na jakis bardziej nowoczesny i jasniejszy - bedzie o duzo lepiej. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury161 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Kolorystyka kłuje po oczach,a co do samego kodu...nie rób stron na tabelach,używaj divów.A podobno cba.pl jest wolne od reklam..heh. Załóż może sobie konto na bighost.pl jeśli wystarczy ci poj. do 100MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Każdy ma swój gust. Jednym się ta szata graficzna podoba a innym nie (ludzka rzecz) :) . Co do reklam nie mam na nie wpływu, gdyż jest to darmowy serwer.To już nie kwestia gustu, ta strona leży jeśli chodzi o grafikę, jak ktoś już wspomniał takie lata 90`te Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1910 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Dzięki za wszelkie uwagi i sugestie. Oceniajcie dalej. :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) 3 podstawowe błędy... - brak DOCTYPE :) - windows-1250 - po co w kodzie html masz umieszczony skrypt z imieninami napisany w JS, który zawiera liste wsyztskich imon na 365 dni w roku... przecież to spokojnie może zrobić jedna funkcyjka w PHP i wkleić już gotowe imiona na obecny dzień. Jeśli juz robisz strone w php, to nie tylo po to żeby miała możliwości jak htmlowa... Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...