don_wito Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Mam pytanko otoz wykrecilem mojego e6300 na 3,1 przy napieciach 1,38 a pamieci OCZ Rev.2 na900 i tu pojawia sie problem restarty a procek nie przeszedl testu worthosie czy to juz karaniec jego mozliwosci czy moze zasilacz za slaby ?? chieftec 360 icon_sad2.gif Moze cos poradzicie czy jest jakas mozliwosci sprawdzenia co jest przyczyna ?? Napiecia tylko odczytywane z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 1. Nie ten dzial 2. Nie znamy reszty sprzetu 3. Nie znamy twojego chlodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_wito Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 reszte Sprzetu znasz bo napisalem Chlodzenie box skoro innego nie ma w sygnaturce Doczytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Wydaje mi sie ze zasilacz nie wyrabia... 360w jest w przypadku tego kompa na styk BEZ OC oczywiscie, nie mowiac juz o oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 równie dobrze to może być koniec procka lub zbyt wysoka temperatura. Jeśli to pierwsze, podnieś jeszcze vcore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ja bym w kazdym razie nie ryzykował krecenia takiego kompa na tym zasilaczu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zmierz napięcia po OC proca w stresie i zobacz czy sobie radzi ;) Tak jak @WDK mówił dowoltuj troche proca i sprawdź czy ruszy z troche wyższymi taktami @Sens Bo ja wiem czy na styk z mocą zasiłki ? IMHO powinien wytrzymać oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Gdybys poczytal temat o swojej plycie glownej moze wpadlbys na to ze warto zainteresowac sie napieciami mostka i jego chlodzeniem przy kreceniu :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...