MOS Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 nierozumiem tu niektorych dlaczego macie takie problemy przecierz napisalem ze to jest swinstwo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 swinistwo to malo powiedziane :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Pewnie niejednej osobie zniszczylo to psychike :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ale rotten.com jest rzeczywiście lepsze. Ja wytrzymałem tam tylko ułamek sekundy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le co to za swinstwo :x :x :x :x :x :x :x !!! to chyba twoje photo ???? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 przetlumacie na abgielski gowniane miasto i zapodajcie adres shitcity - znajdzcie se ja linka nie daje bo moge poleciec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ale rotten.com jest rzeczywiście lepsze. Ja wytrzymałem tam tylko ułamek sekundy ;)A ja dziennie tam patrze i szukam nowych galerii :twisted: :twisted: :twisted: A co do shitcity - BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 rozumiem gdyby była to jakaś laska ale to jest okropne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 jakby to byla laska to bylo by pozytywne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 O [ciach]!!!!!!!!!! Ale zajciachista muzyczka.... :lol: Czyje to????? Muszę to mieć...... Co do obrazka to w 16 kolorach i niskiej rozdzielczości nie jest tak źle :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ale rotten.com jest rzeczywiście lepsze. Ja wytrzymałem tam tylko ułamek sekundy ;) A ja dziennie tam patrze i szukam nowych galerii :twisted: :twisted: :twisted: A co do shitcity - BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEE Chyba jeszcze przez pare lat będę potym czuł niesmak w ustach :? Blantmen : jesteś dziwny(rotten) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ale rotten.com jest rzeczywiście lepsze. Ja wytrzymałem tam tylko ułamek sekundy ;) A ja dziennie tam patrze i szukam nowych galerii :twisted: :twisted: :twisted: A co do shitcity - BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEE Chyba jeszcze przez pare lat będę potym czuł niesmak w ustach :? a co lizales ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ale rotten.com jest rzeczywiście lepsze. Ja wytrzymałem tam tylko ułamek sekundy ;) A ja dziennie tam patrze i szukam nowych galerii :twisted: :twisted: :twisted: A co do shitcity - BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEE Chyba jeszcze przez pare lat będę potym czuł niesmak w ustach :? a co lizales ? :lol: TO NIEJEST ŚMIESZNE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ale rotten.com jest rzeczywiście lepsze. Ja wytrzymałem tam tylko ułamek sekundy ;) A ja dziennie tam patrze i szukam nowych galerii :twisted: :twisted: :twisted: A co do shitcity - BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEE Chyba jeszcze przez pare lat będę potym czuł niesmak w ustach :? a co lizales ? :lol: TO NIEJEST ŚMIESZNE! JEST co właściwie było na zdjęciu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Wejdź sobie na strone Shitcity :? .Ja wytrzymałem 2/5 wczytania strony tytułowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 zerzygalem sie na klawiere na monita na sluchawy i na bude :x :x :x :x :x :x :x qrwaa!!!!! dobrze ze szybko polecialem do klopa bo komp by ucierpial jeszcze jak by sie obiad dostal do srodka (bo szyba w budzie jest wyciagnieta tylko jest sama dziura z uszczelka ) :x :x :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 O [ciach]!!!!!!!!!! Ale zajciachista muzyczka.... :lol: Czyje to????? Muszę to mieć...... Co do obrazka to w 16 kolorach i niskiej rozdzielczości nie jest tak źle :lol: To jest Wengaboys czy jakoś tak 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ale rotten.com jest rzeczywiście lepsze. Ja wytrzymałem tam tylko ułamek sekundy ;) A ja dziennie tam patrze i szukam nowych galerii :twisted: :twisted: :twisted: A co do shitcity - BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (...) Blantmen : jesteś dziwny(rotten) Czemu - bo patrze na takie zdjęcia ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ej ja moge patrzec na wszystko ...poprostu ci co tak narzekaja maja slaba psyche i udaja urazonych bo zobaczyli dupe .Trzeba byc twardym a nie mietkim ...A tym bardziej ze kolega nas ostrzegl wiec mozna bylo inw otwierac ... Ps. Pamietam jak kiedys u mnie przed blokiem chlopaki Fordem Scorpio przy 160 km/h sprzatneli babke na ulicy ...Tak w nia przymłucili ze wyrwalo jej nogi i poleciala w gore wyzej niz uliczna latarnia :8 Zebralo sie w hoooooy ludzi a nikt nie chcal sprawdzic czy ta biedna kobiecina jeszcze zyje ...poprostu frajerstwo ...Ja jako jedyny poszedlem do niej odchylilem jej jesione sprawdzilem czy ma puls . A przyznam ze widok parującej krwi z obcietych nog na sniegu to nic ciekawego ....masakra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 zarabiste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 8O bŁeee dobrze że nie jadłem :? pawia bym puścił :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 oglądałem wiele dziwnych rzeczy, przy których rotten to dziecinada.... ocenianie kup innych ludzi tez nie zrobiło na mnie większego wrażenia, poza tym, że jest to dość głupie :D natomiast poruszyło mnie to: http://www.expressen.nu/html/bildarkiv/Saburido.htm wczujcie się w rolę tej dziewczyny, albo jej chłopaka..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 oglądałem wiele dziwnych rzeczy, przy których rotten to dziecinada.... ocenianie kup innych ludzi tez nie zrobiło na mnie większego wrażenia, poza tym, że jest to dość głupie :D natomiast poruszyło mnie to: http://www.expressen.nu/html/bildarkiv/Saburido.htm wczujcie się w rolę tej dziewczyny, albo jej chłopaka..... doslownie mnie wmurowalo 8O 8O 8O 8O ja pierdziele - dziewczyna stracila wszystko pzzez jeden wypadek spowodowany przez pijanego 17-sto latka :x :x :x niemoglbym tak zyc :? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 FAkt, zal dziewczyny :(. Ta strone powino sie pokazac wszystkim jezdzacym pow przepisowejk predkosci, przecinajacym ciagla liniie itd. Co do tych linkof to shit city dafno widzialem i zwymiotowalem :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...