Skocz do zawartości
michalak

Najgorsza strona miesiąca

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam obejrzęć http://republika.pl/gimn1ursus/ ale uprzedzam że to paskudztwo. Oficjalna strona mojej szkoły, która IMHO wygląda jakby została zrobiona przez 9 letnią dziewczynkę w webmasterze republiki.

ROTFL

zobaczcie ta strone: www.maticzap.republika.pl takiej głupiej strony w zyciu nie widzialem....

te dwie strony wygladaja jakby je robil ten sam osobnik :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co powiecie na tą - www.sosw.prv.pl

ehhhhhh.......moze tematyka nienajciekawsza ,ale strona o niebo :lol: lepsza od dwoch pozostalych pod wzgledem wykonania

No nie wiem. Denerwuje mnie jej wygląd, i ten cały Don (Pedro) Bosco :twisted: a pozatym - zobaczcie jak wygląda dyro :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A o to oficjalna strona mojej szkoły. Jest naprawde zabójcza. www.lipapipa.prv.pl

Nie ma co Ankieta mnie rozbił, mało sibie nogi nie polamalem jak z krzesła spadlem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ta czcionka w ankiecie wymiata przy tym tle 8O 8O 8O 8) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg. http://www.lipapipa.prv.pl/ prowadzi... Ale faktycznie http://www.sosw.prv.pl/ tematyka porabana (smierdzi faszyzmem) ale ma ciekawy system menu no i dzialaja elemety czego niemozna powiedziec o reszcie... Przyznam sie wam ze moja 1 strona pobila by wszystkie tu na leb na szyje swojim "dziadostwem" ale z biegiem czasu czlowiek sie wyrabia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pochylmy głowy w minucie ciszy aby uczcić power-antytalencie osób które wykonały strony przedstawione w tym temacie.......

Tak to chyba dobry pomysl juz tylko tak im mozemy pomoc :D :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta www.maticzap.republika.pl zrobił jakiś daltonista, zna sie koleś na kolorach jak kura na gwiazdach, jej stronki nieda sie czytać  :lol:

Ehh, koleś ma tylko 12 lat, więc i tak nieźle. Ale ta strona wygląda, jak poskładana z różnych elementów, które koleś znalazł na innyc stronach, bądź w necie i poukładał w sposó mniej, lub bardziej losowy na swojej witrynie.

BTW - looknijcie na gify.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh wiem wlazcie na www.tedi1988.prv.pl i ocencie sami a i nie zapomniec sie wpisac do ksiegi

Co wy macie do tej strony ?! Prawda ze temat i zawartosc pozostawia wiele do zyczenia ale grafa jest swietna a i taki ascetyczny wystruj ksiegi jest spoko, ja takie lubie (moze dlatego ze uzyl mojej ulubionej czcionki courier ;) ) w kazdym razie jezeli chodzi o strone pod wzgledem graficznym, ogolne wykonanie to niezle... zreszta czy mozna kogos ganic za to ze lubi matorowery :) ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA CHCE WIECEJ TAKICH LAMERSKICH STRON !!! :D  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: zapodajcie jeszcze jakies zajebiste linki z czego mozna by sie posmiac :D

Zobacz na onecie katalgo stron pblicznych albo coś podobnego.

Tak to niestety jest że na lekcjach informatyki w gimnazjum uczy sie dziecy robienia stron internetowych... Taaaa...

BTW. żeby nie mnożyć postów, to jedną z lipniejszych jest strona mojej szkoły, www.wsinf.edu.pl.

Szkoda że nie możecie zobaczyć też naszego szkolnego "forum" to by dopiero była polewka... jak byście się doczekali, aż cokolwiek się otworzy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi