michalak Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Polecam obejrzęć http://republika.pl/gimn1ursus/ ale uprzedzam że to paskudztwo. Oficjalna strona mojej szkoły, która IMHO wygląda jakby została zrobiona przez 9 letnią dziewczynkę w webmasterze republiki. ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 PIĘKNA :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 zobaczcie ta strone: www.maticzap.republika.pl takiej głupiej strony w zyciu nie widzialem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 ładna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Siak tak możesz!!!!!!! Toż to najfajowieśniasta stronka 8O !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 zobaczcie ta strone: www.maticzap.republika.pl takiej głupiej strony w zyciu nie widzialem.... buahahaahahahahaha!!!!!!!!1 to jest autentyczne zasmiecanie netu!!!!1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ta www.maticzap.republika.pl zrobił jakiś daltonista, zna sie koleś na kolorach jak kura na gwiazdach, jej stronki nieda sie czytać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Fakt...kiepska jest, ale widziałem o wiele gorsze... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Rany ... zajebiste ciach!ostwa.. to robil ktos slepy bez czucia w palcach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Jejku te strony są okropne ja obecnie robie swoją pierwszą ale objecuję wam że nie będzie tak wyglądać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ta druga wymiata, poprostu wymiata... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 A co powiecie na tą - www.sosw.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Polecam obejrzęć http://republika.pl/gimn1ursus/ ale uprzedzam że to paskudztwo. Oficjalna strona mojej szkoły, która IMHO wygląda jakby została zrobiona przez 9 letnią dziewczynkę w webmasterze republiki. ROTFL zobaczcie ta strone: www.maticzap.republika.pl takiej głupiej strony w zyciu nie widzialem.... te dwie strony wygladaja jakby je robil ten sam osobnik :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 A co powiecie na tą - www.sosw.prv.pl ehhhhhh.......moze tematyka nienajciekawsza ,ale strona o niebo :lol: lepsza od dwoch pozostalych pod wzgledem wykonania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 A o to oficjalna strona mojej szkoły. Jest naprawde zabójcza. www.lipapipa.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 A co powiecie na tą - www.sosw.prv.pl ehhhhhh.......moze tematyka nienajciekawsza ,ale strona o niebo :lol: lepsza od dwoch pozostalych pod wzgledem wykonania No nie wiem. Denerwuje mnie jej wygląd, i ten cały Don (Pedro) Bosco :twisted: a pozatym - zobaczcie jak wygląda dyro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 A o to oficjalna strona mojej szkoły. Jest naprawde zabójcza. www.lipapipa.prv.plNie ma co Ankieta mnie rozbił, mało sibie nogi nie polamalem jak z krzesła spadlem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ta czcionka w ankiecie wymiata przy tym tle 8O 8O 8O 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 A o to oficjalna strona mojej szkoły. Jest naprawde zabójcza. www.lipapipa.prv.pl ale ta strona to jest chyba jusz szczyt stron :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 A o to oficjalna strona mojej szkoły. Jest naprawde zabójcza. www.lipapipa.prv.pl ale ta strona to jest chyba jusz szczyt stron :D :lol: ta to jest po prostu cudowna :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Wg. http://www.lipapipa.prv.pl/ prowadzi... Ale faktycznie http://www.sosw.prv.pl/ tematyka porabana (smierdzi faszyzmem) ale ma ciekawy system menu no i dzialaja elemety czego niemozna powiedziec o reszcie... Przyznam sie wam ze moja 1 strona pobila by wszystkie tu na leb na szyje swojim "dziadostwem" ale z biegiem czasu czlowiek sie wyrabia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 pochylmy głowy w minucie ciszy aby uczcić power-antytalencie osób które wykonały strony przedstawione w tym temacie....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 urusu1 czy cos buehaha boze ;) a ja myslalem ze moje gimn na prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>a strone :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Tja Ja myslalem tak jak LuKaSeKbP, że strona beta beta 0.0.0.01a naszej szkoly jest w dole, ale tereaz widze ze njednak nie :D:D :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 pochylmy głowy w minucie ciszy aby uczcić power-antytalencie osób które wykonały strony przedstawione w tym temacie....... Tak to chyba dobry pomysl juz tylko tak im mozemy pomoc :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 eh wiem wlazcie na www.tedi1988.prv.pl i ocencie sami a i nie zapomniec sie wpisac do ksiegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ta www.maticzap.republika.pl zrobił jakiś daltonista, zna sie koleś na kolorach jak kura na gwiazdach, jej stronki nieda sie czytać :lol: Ehh, koleś ma tylko 12 lat, więc i tak nieźle. Ale ta strona wygląda, jak poskładana z różnych elementów, które koleś znalazł na innyc stronach, bądź w necie i poukładał w sposó mniej, lub bardziej losowy na swojej witrynie. BTW - looknijcie na gify. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 JA CHCE WIECEJ TAKICH LAMERSKICH STRON !!! :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zapodajcie jeszcze jakies zajebiste linki z czego mozna by sie posmiac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 eh wiem wlazcie na www.tedi1988.prv.pl i ocencie sami a i nie zapomniec sie wpisac do ksiegi Co wy macie do tej strony ?! Prawda ze temat i zawartosc pozostawia wiele do zyczenia ale grafa jest swietna a i taki ascetyczny wystruj ksiegi jest spoko, ja takie lubie (moze dlatego ze uzyl mojej ulubionej czcionki courier ;) ) w kazdym razie jezeli chodzi o strone pod wzgledem graficznym, ogolne wykonanie to niezle... zreszta czy mozna kogos ganic za to ze lubi matorowery :) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 JA CHCE WIECEJ TAKICH LAMERSKICH STRON !!! :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zapodajcie jeszcze jakies zajebiste linki z czego mozna by sie posmiac :DZobacz na onecie katalgo stron pblicznych albo coś podobnego. Tak to niestety jest że na lekcjach informatyki w gimnazjum uczy sie dziecy robienia stron internetowych... Taaaa... BTW. żeby nie mnożyć postów, to jedną z lipniejszych jest strona mojej szkoły, www.wsinf.edu.pl. Szkoda że nie możecie zobaczyć też naszego szkolnego "forum" to by dopiero była polewka... jak byście się doczekali, aż cokolwiek się otworzy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...