Przemol^N Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) Mozna teraz kupic za 30 zlotych halo2. Gra jest smiesznie tania a zabawa swietna. Naprawde warto kupic w tej symbolicznej cenie. Ja zamowilem i czekam. Gralem w to dosc dawno i pora sobie przypomniec, gra skaluje ladnie do 720p na x360. Kupujcie i bedziemy grac. Najtaniej chyba w wirtus.pl Edytowane 1 Maja 2007 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Nikt teraz nie kupi jej na X'a jak za pare dni bedzie na peceta z calkowicie odnowiona grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Ke? jakie to ma znaczenie? Ta calkowicie odnowiona grafika wyglada slabo, zreszta kto by sie garbil przy 20 calowym monitorze. Traktuje halo2 jakos rozgrzewke przed halo 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Nikt teraz nie kupi jej na X'a jak za pare dni bedzie na peceta z calkowicie odnowiona grafikaDobre :D Osobiście na screenach porównawczych niewiele więcej widzę ponad wyższą rozdziałką. A żeby było zabawniej można detale dodatkowo obniżyć x) A teraz na poważnie. Koszt nowej gry to przynajmniej 150zł (czy to na pieca, czy na konsole). To już bardziej się opłaca poszukać, czy nie ma jakiś działających emulatorów Xbox1 (podkreślam, iż nie wiem czy są) i kupić wersję iksową ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Fakt wersja z ixa kosztuje 30zł a nie 100+ xD A jedyna różnica to może trochę poprawiona grafa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Gierka tania zastanawiam się nad jej kupnem. Czy faktycznie jest tego warta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 nie jest warta, kilkanaście mln. posiadaczy H2 na pewno się myli :lol2: bierz, nie marudź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 nie jest warta, kilkanaście mln. posiadaczy H2 na pewno się myli :lol2: bierz, nie marudź :) Kilkanaście mln amerykanców a oni nie lubią tam zbyt skomplikowanyh fabuł bo musza przy nich myśleć :lol: OK namówiłeś mnie, jakby co będzie na Ciebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 ale jedyneczkę mam nadzieję, że przeszedłeś :), bo jak nie to buy now Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 ale jedyneczkę mam nadzieję, że przeszedłeś :), bo jak nie to buy nowGdybym przeszedł jedyneczkę to bym raczej się nie pytał na temat cześci 2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Nikt teraz nie kupi jej na X'a jak za pare dni bedzie na peceta z calkowicie odnowiona grafikaA dorzucaja karte graficzna w zestawie? bo jak slysze slowo konwersja to mnie trzepie :D zamawiam sobie w wirtusie, najwyzej bedzie na was :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) A dorzucaja karte graficzna w zestawie? bo jak slysze slowo konwersja to mnie trzepie :D zamawiam sobie w wirtusie, najwyzej bedzie na was :P konwersja konwersja... nie którzy w tyle czasu robią nowe gry ale MS zrobił konwersję a w dodatku DX10 powah i Games For Windows Vista co oznacza, że więcej ramu od gry je windows... na x1600 nie powinno być problemów patrząc na tą "odnowioną grafikę". Edytowane 21 Maja 2007 przez LudwiG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 A dorzucaja karte graficzna w zestawie? bo jak slysze slowo konwersja to mnie trzepie :D zamawiam sobie w wirtusie, najwyzej bedzie na was :P bierz wersję na x'a, a nie na pc, nie pamiętasz jak było z konwersją H1 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 kucyk, bierz na x'a. Sam dziś kupiłem (Saturn Krk, 69PLN) i hmm wciąga :) Grafika niemal przedpotopowa, ale grywalność to nadrabia- sterowanie i klimat świetne. PS. Akcja z bombą pod koniec pierwszego poziomu trzyma poziom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 PS. Akcja z bombą pod koniec pierwszego poziomu trzyma poziom :)Ciiiiiiiiii człowieku niektórzy na dniach zaczynają w to grać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Muszę powiedzieć, że i mnie dopadła "magia" Halo ;) 2jka jest naprawdę przemiodna, wprost nie umiem się oderwać od TV. Jedyny duży minus, to jakieś dziwne artefakty, które czasem pojawiają się na ekranie, coś a'la przegrzewające się gpu, miał ktoś z Was z czymś podobnym styczność przy graniu w Halo2? Przemol^N, jak to wygląda u Ciebie? PS. W takim razie mógłbyś raz jeszcze odpalić u siebie Halo2? Może to ostatni wiosenny update coś spierniczył, bo u mnie te artefakty są stosunkowo często widoczne. Zaznaczam, że pudło się nie przegrzewa i w innych tytułach działa bezbłędnie. Edytowane 28 Maja 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Nie widzalem artefaktow albo nie pamietam zeby byly. Gra wyglada sporo lepiej niz na starym xboxie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 ja żadnych artów nie mam ale gierka jako singiel póki co mnie nie bardzo wciągnęła. Włączyłem singla chwilkę popykałem ale wiadomo co multi to multi i chciałem trochę pograć przez sieć. Wchodzę QuickMatch a tam info, że brakuję mi map i mogą być one dostępne do ściągniecia. Zdziwiony ściągnąłem 3 map packi z Live (4 był płatny) i dalej to samo? Co mam zrobić aby pograć przez Live? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...