Skocz do zawartości
Gość

MSI ASUS Gigabyte !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

W zadnym wypadku nie bierz 7va (mam ja i cierpie z powodu braku zmiany mnoznika :'( )ani tym bardziej 7va-c, bo do zastosowan oc sa nie trafione, ale ze stabilnoscia nie ma raczej zadnych problemow. Co do vax ta mozna brac bez przeszkod... Tyle jesli chodzi o gigabyte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam jeszcze, ze wspomniany asus a7v333-x to, z tego, co sie orientuje, tzw. tania wersja oryginalu (chociaz ma standartowo LAN). Slyszalem takze, ze asus a7v333 ma duze klopoty z prawidlowa obsluga athlonow z jadrem thoroughbread (013).

Ze swej strony w tej klasie plyt zdecydowanie polecilbym plyte Soltec'a 75drv5-c.

Pozdrawiam, doss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam asus a7v333 [wersja najuboższa] i jestem bardzo zadowolony z pł.głównej Dołączona grafika i moge szczerze polecić Dołączona grafikaghyhy... zmieniałem juz biosa na niej [z poziomu winXP Dołączona grafikaheh...] i wszystko dobrze.

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam asus a7v333 [wersja najuboższa] i jestem bardzo zadowolony z pł.głównej Dołączona grafika i moge szczerze polecić Dołączona grafikaghyhy... zmieniałem juz biosa na niej [z poziomu winXP Dołączona grafikaheh...] i wszystko dobrze.

...

Flasch biosu z poziomu win jest także możliwy w MSI i niezprawia żadnych kłopotów 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

metal jak wyglada taka zmiana ?? Bezpieczne to jest ?? :)

ja to zrobiłem asusupdateDołączona grafikahyhy... ale najpierw ściągnołem bios'a z strony asus'a włączyłem ten asusupdate wybrałem żeby jechał bios'a z pliku i to wszytko Dołączona grafikaheh... niecała 1minuta i po wszytkim. A co do bezpieczeństwa to hmm... ja zrobiłem i działa Dołączona grafikagyhyhy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...