batusz Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) Witam, mam problem z notebookiem Toshiba A100-467. Do pewnego czasu wszystko było dobrze, aż nagle pojawił się ów problem. Mianowicie, gdy chcę wprowadzić laptopa w stan hibernacji, pojawia się normalny windowsowy ekran "Trwa przygotowywanie do hibernacji" i ...nic. Nie hibernuje się, tylko jest ten ekran. Wszedłem w opcje zasilania, wszystko jest dobrze. Dodam, że notebook wyłącza się normalnie. System to Win XP. Co mogę z tym fantem zrobić? Proszę o pomoc :cry: Z góry dziękuję Edytowane 8 Maja 2007 przez batusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Może masz mało miejsca na HDD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Instalowałeś jakieś nowe urządzenia? Być może sterownik jednego z nich nie wspiera hibernacji. Rozwiązaniem może być nowszy sterownik lub odłączanie urządzenia (jeśli to urządzenie na USB lub PCMCIA). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...