studioporzadku pl Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Witam. Jestem posiadaczem takiego oprogramowania: Microsoft SQL Server 2005 Standard Edition 2cd Microsoft Visual studio 2005 Express Edition 2dc Microsoft Visual web developer 2005 Express Edition Microsoft Visual C++ 6.0 Professional oprogramowanie dostałem od kuzyna który wyjechał. Chciałbym je sprzedać i nie wiem ile to jest warte na dzisiejsze czasy? (patrząc w internecie znalazłem stronke gdzie pisze 8500zł a na innej 50zł wiec wolę się zapytać tutaj..) Jeżeli by mi mógł to ktoś wycenić będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Sprawdź na Allegro.pl...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Sprawdź na Allegro.pl...... no patrzyłem.. ale tam nie ma oprogramowanie tylko podreczniki do nich przeznaczone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasek21 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zazwyczaj tyle ile ktoś może za to zapłacić! Dużo już widziałem "jeleni" i to nie w lesie;) ...a tak na serio to google i szukać; jeżeli nie ma na allegro to ebay, jakies starsze strony sklepów internetowych (których nie usuneli). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 a kuzyn zostawil ci to ze wszystkimi papierami (fakturami)? bo jezeli nie to nikt nawet tego nie kupi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) tylko jelenie nie posługują się takim oprogramowaniem specjalistycznym ;] a na STARYCH stronach sklepów są STARE ceny..;] wiec nadal chciałbym zasięgnąć wyceny u kogoś kto jest na bierząco;] nie mam papierów.. mam tylko naklejke z kluczem same płytki nie porysowane nawet ale podełko bez okładki... ;] liczy się zawartość a nie opakowanie :P Edytowane 15 Maja 2007 przez Alan332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 po co szaremu uzytkownikowi MSSQL ;) a zadna firma nie wezmie bez papierow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 po co szaremu uzytkownikowi MSSQL ;) a zadna firma nie wezmie bez papierow ;] ja nie wiem po co koum co..;) ważne dla mnie jest ile to warte. a firma jak jest uboga to nie potrzebuje świstków typu kartonik i paragon.. bo i tak sprzedam taniej niż jak by sobie wat odpisali;] a jakas korporacja to wiadomo, że nie będzie chcieć odemnie.. ale przecież to jest orginalne w 100% wiec dlaczego tak przyczepiłe się o te papiery? klucz jest.. i orginalne cd.. co wiecje? czy jak instalujesz windowsa to potrzebne Ci cos wiecje niż sama cd i klucz? ;];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Microsoft Visual studio 2005 Express Edition 2dc Microsoft Visual web developer 2005 Express Edition 1. 0zł 2. 0 zł Za darmowe oprogramoweani nikt nie zapłaci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 1. 0zł 2. 0 zł Za darmowe oprogramoweani nikt nie zapłaci... no.. i juz są jakieś konkrety:) a za pozostałe ?ile są warte nowe w pudełku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) ja nie wiem po co koum co..;) ważne dla mnie jest ile to warte. a firma jak jest uboga to nie potrzebuje świstków typu kartonik i paragon.. bo i tak sprzedam taniej niż jak by sobie wat odpisali;] a jakas korporacja to wiadomo, że nie będzie chcieć odemnie.. ale przecież to jest orginalne w 100% wiec dlaczego tak przyczepiłe się o te papiery? klucz jest.. i orginalne cd.. co wiecje? czy jak instalujesz windowsa to potrzebne Ci cos wiecje niż sama cd i klucz? ;];]ot instalujac pirata tez nie potrzebujesz ;) chodzi o to ze w razie jakiej kolwiek kontroli trzeba pokzac faORT: ORT: ORT: ktury, naklejki itp juz ci nie smiece ;) /ot Edytowane 16 Maja 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 no możliwe.. nie orjetuję się... ale wsumie to troche niezrozumiałe.. bo przecież płyty można spr czy są orginalne i klucz.. to troche jak tka bym sprzedawął wersje OME :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 OEM tez ma fakture i naklejke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...