Skocz do zawartości
studioporzadku pl

Oprogramowanie Microsoftu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem posiadaczem takiego oprogramowania:

Microsoft SQL Server 2005 Standard Edition 2cd

Microsoft Visual studio 2005 Express Edition 2dc

Microsoft Visual web developer 2005 Express Edition

Microsoft Visual C++ 6.0 Professional

oprogramowanie dostałem od kuzyna który wyjechał. Chciałbym je sprzedać i nie wiem ile to jest warte na dzisiejsze czasy?

(patrząc w internecie znalazłem stronke gdzie pisze 8500zł a na innej 50zł wiec wolę się zapytać tutaj..)

Jeżeli by mi mógł to ktoś wycenić będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazwyczaj tyle ile ktoś może za to zapłacić!

Dużo już widziałem "jeleni" i to nie w lesie;)

...a tak na serio to google i szukać; jeżeli nie ma na allegro to ebay, jakies starsze strony sklepów internetowych (których nie usuneli).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko jelenie nie posługują się takim oprogramowaniem specjalistycznym ;] a na STARYCH stronach sklepów są STARE ceny..;] wiec nadal chciałbym zasięgnąć wyceny u kogoś kto jest na bierząco;]

nie mam papierów.. mam tylko naklejke z kluczem same płytki nie porysowane nawet ale podełko bez okładki... ;] liczy się zawartość a nie opakowanie :P

Edytowane przez Alan332

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po co szaremu uzytkownikowi MSSQL ;)

a zadna firma nie wezmie bez papierow ;]

ja nie wiem po co koum co..;) ważne dla mnie jest ile to warte. a firma jak jest uboga to nie potrzebuje świstków typu kartonik i paragon.. bo i tak sprzedam taniej niż jak by sobie wat odpisali;] a jakas korporacja to wiadomo, że nie będzie chcieć odemnie.. ale przecież to jest orginalne w 100% wiec dlaczego tak przyczepiłe się o te papiery? klucz jest.. i orginalne cd.. co wiecje? czy jak instalujesz windowsa to potrzebne Ci cos wiecje niż sama cd i klucz? ;];]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie wiem po co koum co..;) ważne dla mnie jest ile to warte. a firma jak jest uboga to nie potrzebuje świstków typu kartonik i paragon.. bo i tak sprzedam taniej niż jak by sobie wat odpisali;] a jakas korporacja to wiadomo, że nie będzie chcieć odemnie.. ale przecież to jest orginalne w 100% wiec dlaczego tak przyczepiłe się o te papiery? klucz jest.. i orginalne cd.. co wiecje? czy jak instalujesz windowsa to potrzebne Ci cos wiecje niż sama cd i klucz? ;];]

ot

instalujac pirata tez nie potrzebujesz ;)

chodzi o to ze w razie jakiej kolwiek kontroli trzeba pokzac faORT: ORT: ORT: ktury, naklejki itp

juz ci nie smiece ;)

/ot

Edytowane przez greg505

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi