radeksz Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Witam nie moge wejsc do jednego folderu na dysku , komp mieli i nic wylacze to explorer sie restartuje. Robilem defragmentacje i nadal nic , prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Spróbuj wejc np. TotalCommanderem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Poradzilem sobie i wylaczylem widok miniatur. Zmienilem w wlasciwosciach z folderu video na zwykle pliki i juz jest ok. Dla potomnych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Dlatego pisalem zebys uzył TCMD. Tego typu problemy sie pojawiaja gdy windows ma problemu z wczytaniem pliku np, gdy jest uszkodzony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Domyslilem sie i dlatego zmienilem widok plikow a tcmd nie chcialo mi sie instalowac :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 jak instalować? nie uzywasz tc? to są jeszcze tacy ludzie na ziemi? :lol: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Na przyszłość: Start->Ustawienia->Panel Sterowania->Opcje folderów->Widok->Nie buforuj miniatur (zaznaczyć). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Jakos nigdy mnie TCMD nie przekonalo zawsze sobie smigam po folderach i nie czuje potrzeby uzywania , Na przyszłość: Start->Ustawienia->Panel Sterowania->Opcje folderów->Widok->Nie buforuj miniatur (zaznaczyć). tego uzylem ale nie pomoglo. Edytowane 27 Maja 2007 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Jest jeszcze "Pokaż ukryte", a potem znaleźć i skasować wszystkie "Thumbs.db". Najszybciej i najwygodniej z poziomu TC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 ja też nie czułem... dopóki nie spróbowałem... kopiowanie plików pomiędzy folderami, ftp, pakowanie, rozpakowywanie, przegladanie zdjęć, filmów edycja plików, kompresowanie plików audio w locie, komunikacja z telefonem, aparatem, kolorowanie plików ze względu na cokolwiek, chociażby rozszerzenie.... windows tego panie nie potrafi w 1 oknie :D.. Zasada jest prosta.. w TC nie używa się myszy.. jak ktoś używa myszy to się nie dziwię że nie widzi różnicy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Dokladnie, a to ze w TC dzialaja te same skroty klawiszowe co w starym dobrym NC (ktos pamieta? ;-) ) to przesiadka z jednego na drugie byla formalnoscia. Wlasciwie w ogole nie uzywam explorera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 co to jest explorer? :blink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...