mjaniszewski2 Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Witam chce kupic zasilacz jakies 400W do sprzetu: c2d e6420, gigabyte ga-n650sli-ds4, galaxy gf 8600gt, 2GB ramu i jedna karta na pci. (chcialbym troche to podkrecic) patrzylem na allegro,z interesujacych propozycji jest taki np. http://www.allegro.pl/item198083128_amacro...w_30_m_cy_.html za 149, warto to brac? czy lepiej cos innego w podobnej cenie? (ten mi pasuje tym bardziej ze moge sie po niego osobiscie stawic, wiec odpada przesylka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 A ile chcesz maksymalnie wydać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjaniszewski2 Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 ajjj... fakt. a czy mozna kogos poprosic o przeniesienie? ile maksymalnie - no z 200 zl to juz troche zal mi bylo sie rozstawac za zasilacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 ajjj... fakt. a czy mozna kogos poprosic o przeniesienie? ile maksymalnie - no z 200 zl to juz troche zal mi bylo sie rozstawac za zasilacz... dobrym wyborem jest huntek 350AP http://zenfist.pl/pID/164.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymku Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 dobrym wyborem jest huntek 350AP http://zenfist.pl/pID/164.htm Wiadomo coś o mocniejszych wersjach tego zasilacza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kula85 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Ja mam od roku SilverPower 400W, uzywam na tym co w podpisie. Chodzi bez zaadnych zastrzezen.Bardzo dobrze trzyma napiecia. JA dalem 149 zł w Zen.Mogę polecic. Pełne 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisces Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Kup Deltę Dps-400mb-1 na Alledrogo za 55 zł. Mam i sobie chwalę. Zasilacz jest wydajny i naprawdę cichy. Jedynym jego minusem jest to, że nie pomaga w wentylacji obudowy (ma słaby przepływ powietrza pewnie dlatego, że zbudowany na porządnych podzespołach i nie grzeje się za bardzo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currtis Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Wiadomo coś o mocniejszych wersjach tego zasilacza??O ile się nie mylę Benito z tego forum pisał kiedyś, że nie HK-350AP nie różni się niczym od H-400AP. Ja posiadam drugą wersję i chwalę ją sobie. Zasilacz na pewno godzien uwagi, chociaż mógłby być nieco cichszy. W tej cenie 350AP jest na pewno najlepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjaniszewski2 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 warto brac ta delte? ktory z tych zasilaczy jest cichy? a co myslicie o tym amacroksie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 delta powinna byc nawet lepsza od tego huntkeya, a do tego cichsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Jak juz masz taki dobry sprzet to nie zaluj na porzadny zasilator a nie jakas uzywke z allegro. Trafisz na felerny egzemplarz i bedziesz miec nara. Bieraj HK 350AP Nie mowie ze delty sa zle. Edytowane 31 Maja 2007 przez males66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Nowe w cenie poniżej 200zł. HK 350AP lub Amacrox WARRIOR AX450-PNF (z grubsza to samo co ModeCom MC400W) lub Pentagram P12 430W Każdy z nich będzie dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...