Nick126 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ustawiam First Boot na CD. I w momencie kiedy mam nacisnąć klawisz aby rozpocząć rozruch z CD klawiatura jakby przestaje działać. Potem normalnie wchodzi w winde i wszystko śmiga. Nie wiem co robić... chcę sformatować i zainstalować na nowo win XP HE. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 a pojawia sie napis "nacisnij klawisz aby wejsc do instalatora.... "??? mzoe masz plytke zle przegrana nie bootujaca/ mozna zrobic formata jakims zewnetrznym porgzem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 To samo mialem u kolegi na jakiejs klawiaturze Logitech'a na USB, zero reakcji w tym miejscu. Pomogła przejściówka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 eh... dziwne, że też mam logitecha :) jutro podłącze drugą klawiature i się zobaczy. Płytka na pewno dobra bo już instalowałem i było wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 W biosie poszukaj opcji USB. Jest do tego opcja, która trzeba właczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ta opcja nazywa sie USB keyboard support Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Albo USB Legacy Support. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 I ma jeszcze ze 4 inne nazwy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Dobra, dzięki za odpowiedź ;) Ustawiłem USB Legacy Support i wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...