Skocz do zawartości
KaxxL

Gta 4

Rekomendowane odpowiedzi

Sterowanie śmigłowcem to porażka kompletna a dla przykładu w Crysis helikopterem świetnie się latało

Mnie się lata komfortowo, sterowanie tym VNOL (cokolwiek to był)o nawet się nie umywa do śmigłowca w GTA, tylko trza dobrze rozłożyć klawiszologię lub kopsnąć sie po pada :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra dosyć kiepsko trzyma sie na radeonach (chodzi mi o fps) ale ati ma w planach wydanie hotfixa specjalnie dla posiadaczy GTA4 i Radeona właśnie :) więc sam trzymam kciuki że ati poprawi nieco sytuacje, jeśli nie to trudno, mi i tak gra chodzi całkiem całkiem, hehe :)

:wink:

Coś chyba nie tak jest u Ciebie u mnie jest OK , dawałem swój wynik i było całkiem fajnie ponad 50FPS .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra pełną wersję NET Framework 3.5 już mam

http://download.microsoft.com/download/6/0/f/60fc5854-3cb8-4892-b6db-bd4f42510f28/dotnetfx35.exe

Jakie są jeszcze potrzebne aplikację do GTA4 oprócz tego Windows Live! i NET Framework 3.5 ? ? ?

Edytowane przez MAGIC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już nic, ja specjalnie pod grę instalowałem tylko NET Framework 3.5, Service Pack 3 i nowe stery od grafy, gra sama ci zainstaluje social club i windows live, jeśli nie masz SP3 to go też zainstaluj.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra pełną wersję NET Framework 3.5 już mam

http://download.microsoft.com/download/6/0/f/60fc5854-3cb8-4892-b6db-bd4f42510f28/dotnetfx35.exe

Jakie są jeszcze potrzebne aplikację do GTA4 oprócz tego Windows Live! i NET Framework 3.5 ? ? ?

framework 3.5 sp1, u mnie po formacie social club masowo produkowal errory bez tego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie śmiga aż miło nic się nie wiesza, jedyny problem wystąpił po zainstalowaniu patcha i to tylko z dźwiękiem. Ludzie kupcie sobie oryginały gra będzie Wam chodziła lepiej niż na piratach...

Statistics

Average FPS: 62.40

Duration: 37.05 sec

CPU Usage: 83%

System memory usage: 59%

Video memory usage: 97%

Graphics Settings

Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)

Texture Quality: High

Render Quality: High

View Distance: 38

Detail Distance: 100

Hardware

Microsoft Windows XP Professional

Dodatek Service Pack 3

Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 280

Video Driver version: 180.84

Audio Adapter: SB X-Fi Audio [EC00]

Procesor Intel Pentium III Xeon

tez tak myslalem:)) ze na oryginale moze byc lepiej:))) ale jest ta samo beznadziejnie:))) tez mam w tescie 60fps a w grze czasami spada ponizej 10sieciu (nowy system) najnowsze stery ,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmm zalamales mnie Blue

Przesiadam sie wlasnie z 8800GTX na 4870 i z tego co czytam moze byc wolniej niz jest teraz :|

Interesuja mnie rozdzialki 1920x1200 gdzie niby radek powinien byc sporo szybszy.

mam za soba 30% procent gry i jak narazie zadnych zwiech, wysypek czy czegos podobnego nie zaznalem.

Gra jako tako chodzi szalu nie ma ale gra sie dobrze...

Widze ze chyba jednak quadzik w GTA sie przydaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś chyba nie tak jest u Ciebie u mnie jest OK , dawałem swój wynik i było całkiem fajnie ponad 50FPS .

no ale ja czekam na nowy procesor :) q6600 w drodze, a obecnie gram na tym co w sigu a proc sie dławi niestety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmm zalamales mnie Blue

Przesiadam sie wlasnie z 8800GTX na 4870 i z tego co czytam moze byc wolniej niz jest teraz :|

Interesuja mnie rozdzialki 1920x1200 gdzie niby radek powinien byc sporo szybszy.

mam za soba 30% procent gry i jak narazie zadnych zwiech, wysypek czy czegos podobnego nie zaznalem.

Gra jako tako chodzi szalu nie ma ale gra sie dobrze...

Widze ze chyba jednak quadzik w GTA sie przydaje.

Na 4870 w rozdziałce 1920x1200 będzie ciezko. Chyba ze nowe stery cos poprawią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

framework 3.5 sp1, u mnie po formacie social club masowo produkowal errory bez tego

malyna zapodaj linka do pełnej wersji 3.5sp1 bo na tamtym kompie nie mam neta i jak będzie trzeba coś dociągnąć to wielkie D będzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej chwili w takiej rozdzialce wlasnie gram. Zdaza sie ze fpsy spadaja do 15 ale nieczesto ma to miejsce, wiec dlatego zdziwilo mnie to troszke ze 4870 moze byc wolniejszy od 8800gtx.

Dobra karta bedzie za kilka godzinek... jak bede mial czas to zrobie male porownanie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

malyna zapodaj linka do pełnej wersji 3.5sp1 bo na tamtym kompie nie mam neta i jak będzie trzeba coś dociągnąć to wielkie D będzie

Po co wam linki?? Wejdźcie sobie na Microsoft Update i wszystko tam mozna sciagnać razem z najnowszymi poprawkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezły smaczek dziś miałem w grze. Biegłem i wpadłem na jakiegoś kolesia, kolo się przewrócił, nagle wstał i chciał się bić, szturchnął mnie ale obok przechodził glina i kolesia zgarnął :D

screen :razz:

Dołączona grafika

Zauważyłem też pewien błąd gry, czasami kierowcy ruszają na czerwonym świetle a na zielonym stoją, to samo widziałem też w san andreas ale tylko na jednych światłach był taki błąd, w 4'ce już widziałem na paru :)

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie śmiga aż miło nic się nie wiesza, jedyny problem wystąpił po zainstalowaniu patcha i to tylko z dźwiękiem. Ludzie kupcie sobie oryginały gra będzie Wam chodziła lepiej niż na piratach...

z takim sprzetem jak w podpisie to wogole sie nie dziwie ,ze ci chodzi tak jak chodzi.po patchu tez mialem zanik dzwieku oprocz radia ,ale po ponownym uruchomieniu gry o dziwo wszytko juz jak nalezy do tej pory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem też pewien błąd gry, czasami kierowcy ruszają na czerwonym świetle a na zielonym stoją, to samo widziałem też w san andreas ale tylko na jednych światłach był taki błąd, w 4'ce już widziałem na paru :)

Jeżdżąc w realu tego nie widujesz ?? Ja non stop tego doświadczam :), albo ktoś śpi lub pani maluje rzęsotki i stoi na zielonym tudzież ktoś zapie... bo a nóż zdążę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżdżąc w realu tego nie widujesz ?? Ja non stop tego doświadczam :), albo ktoś śpi lub pani maluje rzęsotki i stoi na zielonym tudzież ktoś zapie... bo a nóż zdążę.

Nie o to chodzi że ktoś szybko przejdzie na czerwonym czy zaśnie na zielonym, tylko po prostu na światłach stoi grupa aut na zielonym i zamiast jechać to oni jadą jak pojawi się czerwone, całkiem na odwrót :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UWAGA:

Pięć screenów przedstawiających różnicę pomiędzy

001----------

---030-------

----040------

-----050-----

----------100

w opcji View Distance przy max detalach w rozdzielczości 1920x1200.

KLIK

Bardzo dobrze widać że nie warto ustawiać opcji na 100, wystarczy 50 a różnica jest naprawde niezauwazalna - zwłaszcza w tępie gry. Sam gram na 30 ponieważ wole mieć te pare FPS wiecej :P

Warto sobie zobaczyć

Edytowane przez kedly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uruchom ponownie grę lub kompa i wszystko wróci do normy. Ja po zainstalowaniu pacza nie mam dźwięku w grze tylko jak robię wcześniej bencha.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w opcji View Distance przy max detalach w rozdzielczości 1920x1200.

KLIK

Mozna to wrzucic na jakis normalny serwer, np. megaupload ?

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka sytuacja,

Wchodzę do ammo,celują sprzedawcy w łeb wyciąga gnata przy tym dwie "gwiazdki". Ok.pojechałem do "spreja"(fura odpaliła chyba za piątym razem) wracam znów do ammo,a tam już czekało dwóch gostków w tym sprzedawca z "shotganem" i wiadomo szaro przed oczami :lol: Za trzecim razem było normalnie.

Gra wciąga :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi