Soundwave Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Z tego co mi wiadomo to Soul Calibur 4 będzie możliwe zdecydować, czy instalujemy grę na dysku PS3 czy nie. Czyżby ktoś myślał o jakimś porównaniu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Wiadomo cos o trofeach czy moze kolejny developer dal ciala i nic nie bedzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Wiadomo cos o trofeach czy moze kolejny developer dal ciala i nic nie bedzie ?Puki co cisza. Szczerze - wątpię. Może kiedyś patch. Może... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Ja mam gdzieś te trofea. Dla mnie liczy się gameplay i na to liczę. Podobno ma być demko więc obadam przed zakupem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Ja mam gdzieś te trofea. Dla mnie liczy się gameplay i na to liczę. Podobno ma być demko więc obadam przed zakupem. :)Ale chyba demko pojawi się dopiero po premierze gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Jeśli ktoś zamierza stać w dniu premiery pod marketem to grubo się zawiedzie. Cenega odwali podobną akcje jak z Assasin's Creed i premiera SC4 została przełożona na 15 sierpnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Hah, znalazłem ruszajpałke na allegro: http://allegro.pl/item402915898_hori_arcad...calibur_iv.html Nic tylko brać :lol2: Cienko widzę grę w ten tytuł na padzie od x0 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 ciekawe czy gościu dał za niego więcej niż cena na allegro+przesyłka, lub czy opuścił, żeby ludzie się ze śmiechu nie pozabijali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) ciekawe czy gościu dał za niego więcej niż cena na allegro+przesyłka, lub czy opuścił, żeby ludzie się ze śmiechu nie pozabijali. http://cgi.ebay.com/SOUL-CALIBUR-IV-4-ARCA...1QQcmdZViewItem $58 * 2.05 = 120 PLN + wysylka do Polski (np. Polamerem) ~60PLN w 2 stowkach mozna sie spokojnie zamknac. ------- http://cgi.ebay.com/Soul-Calibur-IV-4-EX2-...1QQcmdZViewItem tu z bezposrednia wysylka do Polski $100 Edytowane 23 Lipca 2008 przez enigma_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 +clo (chyba 3%) i VAT (22% od calosci), jak celnicy zlapia akurat ta paczke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Jeśli ktoś zamierza stać w dniu premiery pod marketem to grubo się zawiedzie. Cenega odwali podobną akcje jak z Assasin's Creed i premiera SC4 została przełożona na 15 sierpnia. Cenaga moze nas pocalowac w 4 litery. Jakbym chcial to za 40 funtow mozna miec z dostawa do dowolnego miejsca w EU z wysylka w czasie normalnej premiery i 30 zeta taniej niz oni chca. No ale mi sie nie spieszy na razie i tak musze czekac na nowe SKU PS3 w europie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) +clo (chyba 3%) i VAT (22% od calosci), jak celnicy zlapia akurat ta paczke ;)e tam, jesli sie nie sprowadza rzeczy notorycznie to nic nie zrobia. [; wysyla sie jako gift i te 60$ jeszcze sie chyba miesci w przedziale nieopodatkowanych prezencikow. dobra ja koncze OT bo brat i tak nie chce sie ze mna na dwa zlozyc bym mogl z nim grac :D ----- napisalem, ze jak sie nie kupuje notorycznie, tylko sporadycznie (kilka razy w roku). ;) no ale jesli czesto kupujecie to polecam zainteresowac sie firmami spedycyjnymi np. Polamer (chociaz ostatnio bardzo sie pogorszyl), Doma, etc. przy wielu malych przesylkach oplaca sie krzystac z ich pomocy, bo mozna naprawde duzo pieniazkow zaosczedzic. zreszta przeciez na forum jest juz temacik o sprowadzaniu sprzetu :) a te koszty dodatkowe to nie wiem czemu Wam dorzucaja :| Jakbym chcial to za 40 funtow mozna miec z dostawa do dowolnego miejsca w EU z wysylka w czasie normalnej premiery i 30 zeta taniej niz oni chca. http://cgi.ebay.co.uk/Soul-Calibur-4-IV-XB...emZ150267589061 tutaj bylo nawet za £35 juz z przesylka, troche zaluje, ze nie zamowilem... Edytowane 24 Lipca 2008 przez enigma_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 e tam, jesli sie nie sprowadza rzeczy notorycznie to nic nie zrobia. [; wysyla sie jako gift i te 60$ jeszcze sie chyba miesci w przedziale nieopodatkowanych prezencikow. A kurat... Kupujemy dosc czesto na amerykanskim Amazonie (filmy BR, muzyka) i celnicy dzialaja metoda pseudolosowa - nigdy nie wiadomo, do czego sie doczepia. Puszcza paczke za 100$, a ocla taka za 30... rece opadaja :| Aha: przy ok. 100USD koszty dodatkowe, do zaplacenia przy odbiorze paczki na poczcie, to ok. 40zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 http://cgi.ebay.co.uk/Soul-Calibur-4-IV-XB...emZ150267589061 tutaj bylo nawet za £35 juz z przesylka, troche zaluje, ze nie zamowilem... Ja patrzylem wersje PS3 z tymi samymi bajerami co je cenega dodaje , byla po 35 funciakow +3 za wysylke. W dodatku z anglii nie ma ryzyka oclenia czy dowalenia vatu , bo to UE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) Ja patrzylem wersje PS3 z tymi samymi bajerami co je cenega dodaje , byla po 35 funciakow +3 za wysylke. W dodatku z anglii nie ma ryzyka oclenia czy dowalenia vatu , bo to UE. rzeczywiscie ta wersja wyglada jeszcze lepiej :) // tutaj niby za £25, ale z hong kongu... http://cgi.ebay.co.uk/NEW-XBOX-360-SOUL-CA...1QQcmdZViewItem Edytowane 24 Lipca 2008 przez enigma_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Costi mam pytanko, bo mówisz że zamawiasz filmy na usa amazon i mam pytanie ile bym zabulił za przesyłke jak bym np zamówił sobie koncert?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 http://allegro.pl/item406341651_soul_calib...o_odbioru_.html ktoś chętny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 jutro będe miał SCIV, zdam relacje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Costi mam pytanko, bo mówisz że zamawiasz filmy na usa amazon i mam pytanie ile bym zabulił za przesyłke jak bym np zamówił sobie koncert??Ok. 7 dolarow. Jesli dobrze pamietam, to $3.99 + $2.49 za kazda plyte (tzn. za kazdy item - 5-plytowe wydanie tez kosztuje 2.49). Wszystko jest opisane w helpie Amazona: http://www.amazon.com/gp/help/customer/dis...p;nodeId=596194 Dochodza zazwyczaj po ok. dwoch tygodniach, czasami udaje sie wczesniej. Tylko pamietaj, ze USA to region 1 (zarowno DVD, jak i BR), wiec trzeba miec albo odblokowany odtwarzacz (w przypadku BR to chyba jeszcze niemozliwe), albo kupowac plyty All Region/zawierajace rowniez Europe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Przejście story line'a dwa razy (raz na normal i potem na hard) zajeło mi nie całe 15 minut :lol: przejście Arcade mode to jakieś 10 minut :lol: ogólnie yoda ownuje ;] jakieś pytania co do gry? Edytowane 25 Lipca 2008 przez Techniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 jak grafika?? trzyma stały framerate?? no i czy konieczny jest hdd do odpalenia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 nie ma gry do ktorej jest wymagany dysk (oprocz dodatku do obliviona, i mmorpgow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 jak grafika?? trzyma stały framerate?? no i czy konieczny jest hdd do odpalenia?? grafika miodna, efekty świetlne wyglądają super, nie zauważyłem spadków framerate. Jedyne co mnie denerwuje to głos anonsera.. ale to już chyba standard w bijatykach. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Przejście story line'a dwa razy (raz na normal i potem na hard) zajeło mi nie całe 15 minut :lol: przejście Arcade mode to jakieś 10 minut :lol: ogólnie yoda ownuje ;] jakieś pytania co do gry?iloma postaciami przeszedłeś ten story line? Kim grałeś, że tak zmiażdżyłeś? Ile walk ma tryb arcade? Ile rund miałeś podczas jednej walki? na którym levelu? Grałeś w S.C.3? i ostatnie... skąd masz grę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) iloma postaciami przeszedłeś ten story line? Kim grałeś, że tak zmiażdżyłeś? Ile walk ma tryb arcade? Ile rund miałeś podczas jednej walki? na którym levelu? Grałeś w S.C.3? i ostatnie... skąd masz grę? na normal przeszedłem story line yodą, a na hard jedi'm (starkiller), w trybie arcade jest 8 walk każda po 2 rundy, w trybie arcade niema poziomu trudności, miałem zamiar grać w SC3 kiedy miałem Game Cube'a pare lat temu ale ostatecznie nie grałem, SCIV mam z... domyśl się ;] Teraz męcze tryb Tower of Souls i tu zaczyna być ciekawie ;] Edytowane 26 Lipca 2008 przez Techniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 No ciekawe skąd :) Co do gry to napisz może jeszcze coś o sterowaniu padem, bo nie grałem jeszcze na X'ie w żadną bijatykę . Mam zamiar zamówić tą grę jak tylko się pojawi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Co do gry to napisz może jeszcze coś o sterowaniu padem, bo nie grałem jeszcze na X'ie w żadną bijatykę . Mam zamiar zamówić tą grę jak tylko się pojawi ;)Jest średnio. Da się grać, ale porównania z analshockiem z ps2 nie ma. Na analogu tragedia, więc gram na krzyżaku - i jestem ciekawy ile partii wytrzyma :wink: :lol2: Osoba przesiadająca się z poprzednich części w miarę szybko się odnajdzie...po opanowaniu pada od klocka :P Mi to niestety przychodzi z trudem i na razie dostaję bęcki [; Areny są świetne, muzyczka jak zwykle klimatyczna a grafa to klasa sama w sobie. Demolowanie pancerza/otoczenia jakoś do mnie nie przemawia. To tak na szybko. yoda rox :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Gra bardzo przyjemna, grafika na wysokim poziomie ;) . W porównaniu go edycji z PS2 niebo, a ziemia. Ze sterowaniem nie jest źle, pan wypowiadający się wyżej dostał bęcki od takiego n00ba jak ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 ile jest aren? czy tworzenie postaci zmieniło się jakoś w porównaniu do sc3?? Są lagi na LIVE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) Gra bardzo przyjemna, grafika na wysokim poziomie ;) . W porównaniu go edycji z PS2 niebo, a ziemia. Ze sterowaniem nie jest źle, pan wypowiadający się wyżej dostał bęcki od takiego n00ba jak ja.Sterowanie jest złe, pan wypowiadający się wyżej nawet nie wiedział co wciskać i wygrywał :wink: A tak na poważnei, to po dobrym rozłożeniu ciosów na triggery/buttony jest fajnie...ale ten krzyżak jednak nie pozwala robić tego co się chce ;] Co do lagów na livie, to raczej nikt nie odpowie Ci na to pytanie...:P Edytowane 26 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...