s3in Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam, co z tego jest lepsze ? :) FX 5500 założony na płyte z AGP x4 czy zintegrowana 6100 GF? I o ile/o co jest lepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=236656 :? Nie mogłeś tego tu napisać? Musiałeś? :? Wszystko jest lepsze od fx'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3in Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 W sumie mogłem ;) sorry Grzechu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Nasz samozwańczy moderator dobrze prawi. Fx 5500 no cóż ... still beton :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wszystko jest lepsze od fx'a. Nie jest. Zresztą czy to bedzie 5500 czy 6100 na DX9 bedzie slajdshow, a w DX7/8 FX jest szybszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja tam nie widzę nic złego w tym temacie. Nigdzie nie przekracza regulaminu, jest ładny, konkretny i porządny. ;-) Grzechu nie tocz piany jak sytuacja tego nie wymaga, plz. :P s3in karty będą podobnie tragiczne, ale napisz dla czego sie zastanawiasz co wybrać, to może pomożemy podjąć decyzję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja tam nie widzę nic złego w tym temacie. Nigdzie nie przekracza regulaminu, jest ładny, konkretny i porządny. ;-) Grzechu nie tocz piany jak sytuacja tego nie wymaga, plz. :P s3in karty będą podobnie tragiczne, ale napisz dla czego sie zastanawiasz co wybrać, to może pomożemy podjąć decyzję. Wiem, wiem, jestem nadgorliwy <_< :P Sysak własnie, jak byś zauwayżył w tamtym temacie co podałem radziliśmy jakiego kompa wybrać więc jeżeli nie przeczytałeś to nie wiesz-o to tu chodzi ;) Lepszy będzie 6100 ponieważ... Mamy wolny slot pci-e a karty na agp są droższe i jest ich coraz mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...