Logitech! Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Witam...czy macie jakies do zaoferowania wentylatorki? 80mm i 90 nie chodzi mi o glosnosc pracy tylko zeby byly wydajne...Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś91 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ale ile kapusty jest do dyspozycji?? Można kupić za 5 i 50 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ale my nic nie sprzedajemy więc do zaoferowania nic nie mamy, chociaż jak chcesz coś kupić to wal na PW ;) A tak na serio to możemy polecić: Fandery jak będą dostępne 92, akase amber noiseblockera, a z tańszych to arctica lub revolteca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonWhite Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jak nie masz dużo "kapusty" to można spróbować AC Fan 8 lub 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logitech! Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Liczy sie wydajnosc :) "zajebiscie mi sie komp grzeje" i chce dobre wentylatory :) cena do 50zl 1sztuke.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 No to ciach i po krzyku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logitech! Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) 2x 120mm wybralem SilverStone FN122 mysle ze chyba dobry wyb. pozostaly mi jeszcze 92 :), moze SilverS .... ps myslalem o wiatraczkach orginalnych do obudowy czyli Chieftec'a 92 lub Silvera FN121/FM92 Edytowane 27 Czerwca 2007 przez Logitech! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jeśli ma być wydajnie to bierz Silverstone'y, bo jakościowo i "trwałościowo" wypadają zdecydowanie lepiej od Chiefteców. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Podaj budę jako masz bo dwa 120mm powinny starczyć, jeden wciągający drugi wyciągający, a ten trzeci chcesz pewnie z boku, a o tym już było na forum, że zaburza przepływ powietrza i dwa jest najwydajniej, ewentualnie jeden jeszce wyciągający na sufit obudowy, tam gdzie się najcieplejsze powietrze gromadzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logitech! Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Budowa Chieftec BIG BRAVO :) 2x120 stylu i 2x92 bok obudowy i 3x92 na dyski :).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 No to możesz dać dwa na tył skręcone na minimum bo i tak będą wydajne i te na dyski już lepiej dać (znaczy nie 3 :D jeden góra dwa) i jak najniżej żeby była cyrkulacja świeże z dołu do ciepłego do góry. bo te z boku to nie wiele pomogą. No ale najlepiej to samemu organoleptycznie, lub sensorycznie sprawdzić jakie są temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Liczy sie wydajnosc :) "zajebiscie mi sie komp grzeje" i chce dobre wentylatory :) cena do 50zl 1sztuke....Jak chcesz super hiper wydajność to szukaj jakiegoś 92x92x38, taki Sunon ma ponad 100CFM :] można z niego odkurzacz zrobić, pracuje równie głośno przy pełnych obrotach. Tylko w chieftecu niestety nie zmieści się razem z dyskiem tuż obok bo tam za ciasno. Z 92x92x25 to faktycznie silverstony są jednymi z najwydajniejszych. Edytowane 28 Czerwca 2007 przez mookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 To moze ja niekulturalnie podepnę się do tematu i spytam, jakie 92mm kupic za max 30 zł / sztuka (wciągający i wyciągający). Priorytetem jest dla mnie wydajność, na drugim miejscu cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 To moze ja niekulturalnie podepnę się do tematu i spytam, jakie 92mm kupic za max 30 zł / sztuka (wciągający i wyciągający). Priorytetem jest dla mnie wydajność, na drugim miejscu cisza.Hmm, nie jestem wprawdzie specjalistą, ale w takiej cenie i z takimi wymaganiami niezłym wyborem wydaje się Y.S-tech http://angela.pl/index.php?action=TowarPok...cat=5&cat2= powinno być trwałe i wydajne, a o samej marce czytałem pochlebne opinie, jednak nie jestem pewien co do tego modelu dlatego sugeruje poszukać dodatkowych informacji w internecie, ponieważ wentylatorek może być interesujący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...