Nick126 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) Witam, dziś zauważyłem, że pojawił mi się nowy folder o dziwnej nazwie. Wszystko pokazałem na obrazku, ten pierwszy z lewej pojawił się na partycji D(nie systemowej) nie wiem skąd. Mam to zainstalować? Co to jest? Pisze, że jakiś pack, ale ta dziwna nazwa folderu :blink: Edytowane 30 Czerwca 2007 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Katalog tymczasowy instalatora service pack tworzony automatycznie na partycji z największą iloscią wolnego miejsca. Tyle ze po instalacji powinien sie sam usunąć. Mozesz go usunąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Tylko, że on się nie utworzył od razu po instalacji tylko dopiero teraz, jakoś niedawno. Windows instalowałem ok.28 dni temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Wystarczy, że ktoś na chwilę odpalił instalator SP2 i wyłączył - katalog wtedy zostaje. Generalnie usuń i się nie przejmuj. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati.pl Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 usuwaj i nic sie nie martw:) wszystko jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 OK, dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 następnym razem jeśli masz wątpliwość czy coś jest potrzebne.. to zmień nazwę folderu (np dodaj zarostek _old ) i sprawdź czy wszystko będzie działać ok przez jakiś czas... ewentualnie przesuń folder w inne miejsce. Ja tak często robię jesli nie mam pewności czy jakiś folder jest potrzebny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Pelzak: bardzo dobra rada. Ja sam tak robie gdy nie mam 100% pewnosci, czy dany folder/plik jest potrzebny. Aby nie zmieniac nazwy folderu/pliku mam na jednej partycji utworzony folder, ktory nazwalem "Kibel" i tam przenosze takie niepewne rzeczy. Gdy okazuje sie, ze wszystko dziala to czyszcze zawartosc "Kibla". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...