jonathan Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Nie bedzie Z prostego powodu Brak biosow na ktorej moznaby plyte przekatowac ;/ Przynajmniej tak twierdzili "testerzy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 fsb 560 na kaskadzie uciagnela. przy BARDZO przyzwoitych taktach pi przeliczyla, szkoda tylko ze z jedna kostka ramu. nie ma co pokazywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 O to mi wlasnie chodzi. Jak byla u Nas byl tylko ten bios ktory byl wgrany w plyte. I niestety brakowalo dzielnikow ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macek Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Nie bedzie Z prostego powodu Brak biosow na ktorej moznaby plyte przekatowac ;/ Przynajmniej tak twierdzili "testerzy" Może biosy nowe się pojawią wraz z wyjściem Penryna. Who knows. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Może biosy nowe się pojawią wraz z wyjściem Penryna. Who knows. :-)Czyli że za pół roku? Bez przesady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macek Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Czyli że za pół roku? Bez przesady.tak czy siak trzeba czekać. Ja sie jeszcze wstrzymuję z zakupem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Tak porownuje zdjecia i design plyt P5K-E i P5K Premium czy mnie oczy nie myla ,czy aby te plyty maja ten sam laminat i te same sekcje zasilajace ??? Doczytalem tu i tam P5K-E ma na 100% 8 fazowe zasilanie przygotowane przez Asusa specjalnie pod proce Quad Core . Plyta juz lezy na biurku , czekam na proca i ram w piatek/sobote testy OC . Edytowane 11 Października 2007 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wicja500pincet Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Nie wiem jak to jest z p5k-e i p5k premium ale pcb i wszystkie elementy p5k-e ma takie same jak na p5k deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...