hans00 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Na glosniki mam do wydania około 200zlotych. Posiadam dzwiekowke tą, ktora jest zintegrowana z abitem ab9. Nie wiem czy bede musial dokupic równiez ją. Teraz najwazniejsze pytanie jakiego typu glosniki kupic. 5.1 moglbym tylko na biurku rozstawic, a nie po calym pokuj, spisywaly by sie tak jak powinny? Oto moje biurko^^: Glosnikow bede uzywal do muzyki, gier i filmow. (W tej kolejnosci) Jeśli byłoby trzeba kupic dzwiekowek to budzet powieksza sie okolo 50zeta. Licze na wasza pomoc. Pozdrawiam Edytowane 8 Lipca 2007 przez hans00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Głośniki GENIUS SP-HF1250X i do tego np. to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Jak mozesz rozstawic tylko na biurku to chyba 2.0 [ewentualnie 2.1] a nie 5.1? Niby jak sobie wyobrazasz dobre rozstawienie zestawu 5.1 na samym biurku? 2 glosniki musza byc za toba i juz - inaczej to nie ma zadnego sensu. Edytowane 7 Lipca 2007 przez Paolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans00 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Sorry za takie glupie pytania, ale jak jest z basem w tych geniusach, nie lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 2.1? No i moze jakas alternatywa dla tej dzwiekowki, bo po sklepach jej nie widac, i tylko jedna aukcja na allegro. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Jak słuchasz dużo muzyki to do 200zł nic lepszego imho nie kupisz. Karty nie dostaniesz w sklepie bo już jej dawno nie produkują szukaj na allegro pełnych wersji Audigy 1 za ok 50zł można wyrwać... http://allegro.pl/item212606346_prawdziwy_...dvenced_hd.html http://allegro.pl/item213096025__s_b_audig..._firewire_.html Edytowane 7 Lipca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Też radzę Genius 1250X . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans00 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 A jak sie ow genius sprawuje w grach i filmach? A co do karty to nic innego nie brac pod uwage, tylko tą sb0230? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) A jak sie ow genius sprawuje w grach i filmach?Po prostu neutralnie - te głośniki odtwarzają w miarę wiernie to co jest do nich wysyłane a nie jak wynalazki z sub'em przeznaczone dla komputerów PC ( bum - cyk itp. ) . Edytowane 7 Lipca 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Kyle, żeby to co wydobywa się z suba brzmiało chociaż "bum - cyk", a nie "buuu... buuu" to by było dobrze ;] Co do Audigy to za te kasę lepszego modelu chyba nie dostaniesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans00 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 A jak te geniusy gralyby na tej mojej zintegrowanej? Jakie bylyby roznice miedzy zintegrowana, tą sb0230 a sb live 24? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Między integrą, a SB230 będzie różnica, przynajmniej u mnie była i to spora ale ja się przesiadłem z integry na SB0350 ;] Edytowane 7 Lipca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans00 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Troche z innej beczki, mozna kupic w tej cenie jakies dobre sluchawki 5.1? Co wedlug was jest lepszym wyborem: glosniki czy sluchawki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) Najlepszym wyborem będą dobre słuchawki stereo za tę samą cenę jakość na pewno będzie lepsza na słuchawkach... Edytowane 8 Lipca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans00 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Porzadne sluchawki 5.1 zaczynają się od jakich kwot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...