Demason Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Witam. Kto z Kolegów ma tego Tytana i jakie są opinie na jego temat. Jak działa w nim ta kontrola obrotów wentylatora. Z góry dzięki za wszystkie opinie i uwagi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Mam takiego bez kontroli - wymienilem bo sobie nie dawal rady - niestety musze sie sprzeciwic pozytywnym obiegowym opiniom - nie ma mojego uznania... :| Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 idealny ale tylko do duronow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ile macie na nim stopni na 0.13 xp 1700 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Jak za swoja cene to dobry, ale ja go wymienilem na WC z CPC i nie zaluje :D Zeby nie bylo to nie zaluje wymiany :) ale WC moglobybyc lepsze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ile macie na nim stopni na 0.13 xp 1700 ? w idle mam 36* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Moim zdaniem calkiem dobry jsli chdozi o jakosc/cena. Jednak do Xp zamontowal bym cos pewniejszego. Na duronie 1200@1365 temp ok 27-31stopni :) az troszke dziwne ale prawdziwie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ja mam i jestem full zadowolony. V7+ to nie jest ale za 30zl kurde taki coolerek i to cichutki to ladna sprw :D Temperaturki mam w idle jakies 42*C a w Full stress okolo 46-48*C. Mi tam pasuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 idealny ale tylko do duronowBredzisz człowieku, bredzisz !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 idealny ale tylko do duronow ROTL hehehe spojrz w moj podpis temp. max 48*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ile macie na nim stopni na 0.13 xp 1700 ? u mnie 1700+@2000+ 0,13 w stresie 38C ,powietrze dookola 29C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 J mialem na niekreconym Palomino 1700+ w idlu 47 a w stresie 57 st. C. Wy*** ten szajs przez okno, dalem cos innego i mam w strese 45... :P No a podkrecony do 1725 na vcore 1.85V jest w pod Prime95 jakies 49-50 st. Takich zegarow na "kochanym" Titanie nie osiagalem... Zgadzam sie z kolega ktory powiedzial ze jest dobry tylko dla Duronow. To prawda, na jest w sam raz na mojego Durka 650@900, przy vcore 2.0V bylo w full stresie 42 st. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 do duronow to jest kiepski ja na 650@800 mialem 40C ,to 2C wiecej niz na 1700@2000+ 0,13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 głupie pytanie przy okazji titana : wiatrak na radiatorze proca powinien WYDMUCHIWAĆ powietrze przed siebie a nie dmuchać w radiator, tak? chyba zgłupiałem albo coś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 dmucha na radiator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 dmucha na radiatorthx. właśnie sprawdziłem empirycznie. kiedy wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e powietrze jest jakieś 2*C więcej :D z chyba mam siakiś gorszy egzemplarz tego titanka od Ciebie bo u mnie 40*C max to jest dopiero po założeniu wiatraka wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ącego powietrze na dole z przodu i wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ącego za procem, a może dlatego że mam midi-tower, w którym ledwo co się mieszczę? aha u Ciebie to odczyt z diody proca czy spod proca (pod procem mam 33 stress :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ja mam zdjete blachy (czytaj uwaznie otoczenie 29C) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 J mialem na niekreconym Palomino 1700+ w idlu 47 a w stresie 57 st. C. Wy*** ten szajs przez okno, dalem cos innego i mam w strese 45... :P No a podkrecony do 1725 na vcore 1.85V jest w pod Prime95 jakies 49-50 st. Takich zegarow na "kochanym" Titanie nie osiagalem... Zgadzam sie z kolega ktory powiedzial ze jest dobry tylko dla Duronow. To prawda, na jest w sam raz na mojego Durka 650@900, przy vcore 2.0V bylo w full stresie 42 st. Pozdr... dziwne 8O ja nawet tyle na kreconym ThunderBirdzie (1000@1200mhz 1.85v) nie mialem mogles miec krzywo zalozony radiator. Dla mnie nie ma lepszego coolera za ta cene cichy i wydajny tak jak mowie max 48*C w stress na tym co mam poniezej przy vcore 1.7v pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ja tez mam titana i gdyby nie ten hałas , bardzo dobry qler duron 1.1ghz 40-47c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ja tez mam titana i gdyby nie ten hałas , bardzo dobry qler duron 1.1ghz 40-47c dla ciebie d5tb jest glosny 8O 8O 8O chlopie zapusc sobie volcano 7+ zobaczysz co to znaczy halas ;) :) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 zawsze mi sie wydawało ze jest glosny , w sumie to nie wiem w porownaniu do innych , tylko takie moje wlasne odczucia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ja tez mam titana i gdyby nie ten hałas , bardzo dobry qler duron 1.1ghz 40-47c dla ciebie d5tb jest glosny 8O 8O 8O chlopie zapusc sobie volcano 7+ zobaczysz co to znaczy halas ;) :) pozdrav Lagier Lagier wiesz przeciez ze jest głośny, za głośny, V7+ jest głośniejszy ale i tak D5tb jest za głosny, na szczerze NIE POLECAM go kupowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 d5tb jest glosny?? o kurde mam cos ze sluchem ,bo mi wydaje sie rownie glosny standardowy wiatrak 50x50 4000obr w takim razie jakie sa cichsze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 mam taki cooler i szczerze mowiac to jest w miare dobry cooler.na 1700++@2100++<0,18>mam w stresie ok 40 st.C...duzo zalezły od płyty głownej mój kumpel ma msi kt4 U i identyczny proc..poleciłem mu titana i okazało sie ze u niego jest 60 st na niekreconym proc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 hm titan to dla mnie najlepszy wybor w relacji jakosc/cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 dmucha na radiatorDmucha na radiator :?: 8O Teraz ja zgłupiałem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahion Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Na kazdym wiatraku sa narysowane takie dwie szczaleczki, 1 pokazuje w ktora strone sie kreci , 2 w ktorym kierunku dmucha. A w titanie jak i wiekszosci coolerow wieje z zewnatrz w kierunku radiatora . . . . . . ^ ^ . . . . . . | | ==> [] --- ==> [] ----| jasene ?? ==> [] ----/ . . . . . | | . . . . . V V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipas Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 V7+ zdecydowanie :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja tez mam titana i gdyby nie ten hałas , bardzo dobry qler duron 1.1ghz 40-47c dla ciebie d5tb jest glosny 8O 8O 8O chlopie zapusc sobie volcano 7+ zobaczysz co to znaczy halas ;) :) pozdrav Lagier Lagier wiesz przeciez ze jest głośny, za głośny, V7+ jest głośniejszy ale i tak D5tb jest za głosny, na szczerze NIE POLECAM go kupowac heh... to ja chyba jestem gluchy ;) zreszta nie tylko ja bo jak widzisz wiekszosc ludzi tez twierdzi ze jest cichy. Ten cooler chodzi minimalnie glosniej od wentylatora w zasilce moze masz cos ze swoim wiatrakiem albo masz mocniejszy (w standardzie jest max 3300 obr/min) i dla ciebie jest glosny pozrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Skasujcie tego posta bo ja nie moge :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...