p1Ck3r Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 cześć, szukam jakiegoś programu, który pozwoli na sprawdzenie pojedynczych partycji na dysku, a nie całego. sytuacja wygląda tak że tam gdzie bad sectory stworzyłem partycje których używać nie będę, tylko nie wiem czy dobrze wyliczyłem powierzchnie w mb :) chciałbym jakoś sprawdzić, żeby potem kuku nie było, ale nic nie znalazłem :/ proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Scandisk szczególowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p1Ck3r Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 poprzez mój komputer i właściwości dysku? nie znajduje nic. chkdsk również Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Na ntfs checkdisk nie wyswietla badów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p1Ck3r Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) aha, czyli zmiana z ntsf na fat32 i powinno sie udać? to sprawdzę edit: niestety na facie scan nie znajduje żadnych błędów :( Edytowane 18 Lipca 2007 przez p1Ck3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...