Bohun63 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam serdecznie i przepraszam, że zawracam głowę tak błahym dla większości z Was problemem, ale nie umiem sobie poradzić z pewną sprawą: otóż potrzebuje wskazówki - za pomocą jakiego programu mogę odtwarzać pliki filmowe w formacie WMV. MPClassic ani WM Player nie odtwarzają tego typu plików. W dziedzinie komputerowej jestem laikiem i dlatego pozwalam sobie zapytać fachowców: jaki program mam zainstalować ażeby móc odtwarzać pliki WMV? Przepraszam za kłopot i z góry dziękuję za odpowiedź. K. Pobóg-Spolski; Warszawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 WMP odtwarza ale po zainstalowaniu kodeków Windows Media Codecs czy jakoś tak.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Kodeki do WMV to Media Player ma dołączone, chyba ze to jest jakis stary windows z jakims starym media playerem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Jak juz zostalo wyzej napisane WMV to format microsoftu, wiec dziwne troche ze ci nie odtwarza media player. Ale jak nie dziala wystarczy zainstalowac Windows Media Encoder 9 (Zawiera decoder i encoder). Albo FFDShow (Pakiet filtrow co otwarza wszystkie znane formaty a nawet wiecej). Zreszta w tym dziale jest temat dotyczacy zestawow kodekow i tam jest juz napisane jakie warto zainstalowac by wszystko dzialalo OK. Edytowane 31 Lipca 2007 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...