Neo_x Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Elo. Szukam playera dzieki ktoremu bedzie mozna ogladac tv internetowa (chodzi mi dokladnie o tvn24) na pulpicie tak jak to wyglada na tym filmiku: http://aseja022.wrzuta.pl/film/8ibpeOyJs3/..._na_pulpicie_xd Jezeli chodzi o divxy itp to bez problemu radzi sobie z tym allplayer... ale on za to nie obsluguje zadnych linkow netowych. Jak by mial on jeszcze funkcje okienkowa.. tzw: tylko w malym okienku na pulpicie zeby bylo widac obraz to bylo by super ;) Po prostu drazni mnie ciagle przelaczanie wmp ktory jak wiadomo swoje czesci pamieci i ramu zjada ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 vlc media player odtwarza video z internetu (file/open network stream i w advenced wpisujesz link) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Active Desktop? BTW: Winamp potrafi wyświetlać wtyczki "visualization" na pulpicie. Możliwe, że po odpowiednim ustawieniu, da się także filmy. Pewności jednak nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Najbardziej rozbudowany player na swiecie powaga Sam zachodze w glowe jak moglem o nim wczesniej nie wiedziec robi wszystko nawet drinka ;) poprostu potega , jak sie czlek zapozna z cfg tego monstrum to ma wszystko w jednym KMPlayer : hxxp://www.kmplayer.com/forums/ informacje o najnowszych wersjach Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Tyle tylko ze podałes link nie do tego odtwarzacza... Linuksowy kmplayer jest tylko nakładką na inne odtwarzacze i oczywiscie nie dziala na windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) vlc media player odtwarza video z internetu (file/open network stream i w advenced wpisujesz link)No fajnie... akurat to od dawna wiem ;) Ale wyswietlania obrazu w tle pulpitu to on nie ma :) Active Desktop? BTW: Winamp potrafi wyświetlać wtyczki "visualization" na pulpicie. Możliwe, że po odpowiednim ustawieniu, da się także filmy. Pewności jednak nie mam. Active Desktop nie dziala z linkami mms :) Winamp jest dla mnie bee ;) Najbardziej rozbudowany player na swiecie powaga Sam zachodze w glowe jak moglem o nim wczesniej nie wiedziec robi wszystko nawet drinka ;) poprostu potega , jak sie czlek zapozna z cfg tego monstrum to ma wszystko w jednym KMPlayer : hxxp://www.kmplayer.com/forums/ informacje o najnowszych wersjach Ooooo.. w nim jest taka opcja.. owszem.. ale ni cholery nie chce otworzyc zrodla tvn24 mms://stream.livetv.chello.pl/TVN24 ktore jak wiadomo dla userow chello jest darmowe :) Ale jeszcze kombinuje... edit: qrde no caly czas wywala error... a na wmp normalnie dziala dziadostwo.. BINARY INFO -------------------- FileName : //stream.livetv.chello.pl/TVN24 Data : File does not exist! Hmm zapomnialem ze wmp ma dosc fajna opcje... mozna go zminimalizowac do paska i malutkie okienko wmp na dole sobie wyswietla obraz :) tez w miare wygodne :) Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...