Skocz do zawartości
Neo_x

Film Na Pulpicie...

Rekomendowane odpowiedzi

Elo. Szukam playera dzieki ktoremu bedzie mozna ogladac tv internetowa (chodzi mi dokladnie o tvn24) na pulpicie tak jak to wyglada na tym filmiku: http://aseja022.wrzuta.pl/film/8ibpeOyJs3/..._na_pulpicie_xd Jezeli chodzi o divxy itp to bez problemu radzi sobie z tym allplayer... ale on za to nie obsluguje zadnych linkow netowych. Jak by mial on jeszcze funkcje okienkowa.. tzw: tylko w malym okienku na pulpicie zeby bylo widac obraz to bylo by super ;) Po prostu drazni mnie ciagle przelaczanie wmp ktory jak wiadomo swoje czesci pamieci i ramu zjada ;) Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej rozbudowany player na swiecie

powaga

Sam zachodze w glowe jak moglem o nim wczesniej nie wiedziec

robi wszystko nawet drinka ;)

poprostu potega ,

jak sie czlek zapozna z cfg tego monstrum to ma wszystko w jednym

KMPlayer

: hxxp://www.kmplayer.com/forums/

informacje o najnowszych wersjach

Edytowane przez Bemx2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

vlc media player odtwarza video z internetu (file/open network stream i w advenced wpisujesz link)

No fajnie... akurat to od dawna wiem ;) Ale wyswietlania obrazu w tle pulpitu to on nie ma :)

Active Desktop?

BTW:

Winamp potrafi wyświetlać wtyczki "visualization" na pulpicie. Możliwe, że po odpowiednim ustawieniu, da się także filmy. Pewności jednak nie mam.

Active Desktop nie dziala z linkami mms :) Winamp jest dla mnie bee ;)

Najbardziej rozbudowany player na swiecie

powaga

Sam zachodze w glowe jak moglem o nim wczesniej nie wiedziec

robi wszystko nawet drinka ;)

poprostu potega ,

jak sie czlek zapozna z cfg tego monstrum to ma wszystko w jednym

KMPlayer

: hxxp://www.kmplayer.com/forums/

informacje o najnowszych wersjach

Ooooo.. w nim jest taka opcja.. owszem.. ale ni cholery nie chce otworzyc zrodla tvn24 mms://stream.livetv.chello.pl/TVN24 ktore jak wiadomo dla userow chello jest darmowe :) Ale jeszcze kombinuje...

edit:

qrde no caly czas wywala error... a na wmp normalnie dziala dziadostwo..

BINARY INFO

--------------------

FileName : //stream.livetv.chello.pl/TVN24

Data :

File does not exist!

Hmm zapomnialem ze wmp ma dosc fajna opcje... mozna go zminimalizowac do paska i malutkie okienko wmp na dole sobie wyswietla obraz :) tez w miare wygodne :)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi