jakubik2003 Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 czytac nie umiesz?? pisałem -od ponad roku policz sobie ile wypalił w tym czasie cd-30/dziennie ale moze z liczeniem jak i z czytaniem masz problem wiec ci napisze około 12.000 na kazdej z nich- i co??? i nic chodzą jak nówki i wierz badz nie-nie zepsły zadnej cd (pomijam tez to ze duzo rzeczy zgrywa z orginałów a niektóre zabezpieczenia potrafi zgrac tylko lite-on-nie da rady ani yamaha ani teac) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 dobrze no to ciekawe co powiesz po 4 latach uzytkowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Prawda jest taka że bijecie pianę o nic (ze wskazaniem na RedNacza) - cokolwiek kupisz - nawet pogardzanego samsunga czy philipsa do zwykłago wypalania płytek wystarczy (rozumiem przez to średnią ilość kilka/dzień). Ale jeśli lubicie się pokłucić o nic ..... proszę bardzo to wolny kraj ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Najsmieszniejsze jest to że wiele osób wypowiada się o sprzęcie o którym tylko gdzieś coś słyszała,od kolegi, w jakims czasopiśmie a nie miała z nim doczynienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Powiedzcie mi - czy tu aż tak walą się skrypty że posty znikają ... czy jest taka cenzura ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Sorry że podejrzewałem cenzurę - to skrypty się walą .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ja miałem doświadczenie z LG. Co prawda była to 12x8x32, ale padła po roku bez przyczyny. Poza tym LG to straszne kosiarki... Lite - ON o niebo lepszy. Bawiłem się 24x16x40 czy jakoś tak i nagrywała wyśmienicie. Z tą 48x też miałem stycznośc - wrażenia takie same jak 24x. Bierz LiteOn'a. Jeśli chodzi o samsunga to z daleka od tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Dla wszystkich niedorobionych wypalaczy. LG to moja 3 nagrywara. Pierwszy był Lite-on 12x potem Samsung 24x i w końcu LG 32x które mam od września. Co do LG miałem małe obiekcję ale jedno wiem, kiedy miałem Lita to musiałem sie liczyć z tym, że jak kupie paczkę dobrych płyt to nagrywarka mi zje**e co 5. Takiego szajsu już dawno nie wiedziałem. Nawet szajsung mi mniej płytek zwalił. Kiedy kupiłem szajsunga chciałem szprzedać Lita, ale tak mnie jeszcze wqr**ł, że po prostu polazłem z nim do śmietnika i jebłem nim o scianę. (nie szkoda mi tej 100!!! w ogóle). Jak nagracie z 2000 płytek to pogadamy. Dla pajaców co nie wierzą w tą bajkę zapraszam na moją stronę o nagrywaniu płytek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Gdzie jest Twoja strona o wypalaniu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Gdzie jest Twoja strona o wypalaniu ? klikaj www w profilu. to moje i 2 znajomkó. piracimy zawodowo. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ... ja mam yamahe 6x4x16 SCSI .... hehehe taka wolna :wink: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ... ja mam yamahe 6x4x16 SCSI .... hehehe taka wolna :wink: :lol: :wink: nie jestem piratem i nie wypalam tysieccy plyt dziennie wiec wiecej mi nie trzeba - po cholere mam szpanowac najnowsza wypalara x52?!?!?! stare ale jare i sie ciesze.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ... ja mam yamahe 6x4x16 SCSI .... hehehe taka wolna :wink: :lol: :wink: nie jestem piratem i nie wypalam tysieccy plyt dziennie wiec wiecej mi nie trzeba - po cholere mam szpanowac najnowsza wypalara x52?!?!?! stare ale jare i sie ciesze.... Zgadzam się.. do abordażu wystarcza 32x LG w zupełności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahion Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 RedNacz nie chcial bym ci obrazac ale czy to ze porownojesz nagrywarki ktore zostaly wykonane w innych technologiach nie jest straszna glopota ?? Przeciez to oczywiste ze nagrywarka z przed 2 lat bedzie ci psula wiecej plyt (nawet najleprza) niz jaki kolwiek szit ale ktory ma 2 miesiace !!! Gdyby porownywal w ten sposob 3 nagrywarki 48X to ok ale nie nagrywarke z przed 2 lat do nowego modelu Jak by tak porownywac to wedlog ciebie plextor by byl gorszy od szajsunga. Bo bys porownywal 2-3letniego plextora z najnowszym szajsungiem !!!!!!!!!! Prasnij sie grzywa w kant stolu !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 RedNacz nie chcial bym ci obrazac ale czy to ze porownojesz nagrywarki ktore zostaly wykonane w innych technologiach nie jest straszna glopota ?? Przeciez to oczywiste ze nagrywarka z przed 2 lat bedzie ci psula wiecej plyt (nawet najleprza) niz jaki kolwiek szit ale ktory ma 2 miesiace !!! Gdyby porownywal w ten sposob 3 nagrywarki 48X to ok ale nie nagrywarke z przed 2 lat do nowego modelu Jak by tak porownywac to wedlog ciebie plextor by byl gorszy od szajsunga. Bo bys porownywal 2-3letniego plextora z najnowszym szajsungiem !!!!!!!!!! Prasnij sie grzywa w kant stolu !! Co ty pier*****, chyba koty na ulicy?! Ja wtedy musiałem świecić oczami przed kolegami bo miałem najgorszą nagryware wśród nich. U nikogo się tak nie waliły płyty. Musiałem net wywalać. Usówać wszystko z pamięći (a miałem 128!) i modlić się, żeby mimo wszystko mi nie walnęła płytka. Ja nie mam z Litem dobrych wspomnień i odradzam każdemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 no to tak miałem kiedyś Lgx16 przez o.k 2 lata zero problemów wymieniłem na tdk Cyclone,no i czasem zdarza jej sie popier#$% płyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 z tych trzech to LITEON :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 qrde po wy sie tak klocicie? jeden ma racje : nagrywara sprzed 2 czy 3 lat napewno nie bedzie tak smigac co dzisiejsza. powod: brak technologi bufora. wiec jak sie bedzie na starej nagrywarze wypalac plytki, sluchac EMINEMA i gadac na Gdau-Gdau i nie doplynie informacja do wypalary to plytka do udpy. mam racje czy nie ?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 ... wypalary to plytka do [gluteus maximus] (nie udpy) ... [sorki za blad] :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Prasnij sie grzywa w kant stolu !! popieram :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Prasnij sie grzywa w kant stolu !! popieram :lol: :lol: :lol: normalnie ludziska tez was popieram. zobaczcie posta wyzej ^^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Nie dziw się RedNacz, że LiteOn ci płyty sypał. Po jego prędkości wnioskuję, że nie miał żadnego systemu wspomagającego wypalanie /Smart Link itp/. Mogę ci powiedzieć, że nagrywarka Lg 12x8x32 na 150 wypalonych płyt zwaliła ok 25 i po roku sama się zwaliła. Jeśli chcesz porównania do swojego LG 32x to powiem że lite on 48x jest cichusieńki i nie zwalił jeszcze żadnej płyty /sporo już wypalił/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Nie dziw się RedNacz, że LiteOn ci płyty sypał. Po jego prędkości wnioskuję, że nie miał żadnego systemu wspomagającego wypalanie /Smart Link itp/. Mogę ci powiedzieć, że nagrywarka Lg 12x8x32 na 150 wypalonych płyt zwaliła ok 25 i po roku sama się zwaliła. Jeśli chcesz porównania do swojego LG 32x to powiem że lite on 48x jest cichusieńki i nie zwalił jeszcze żadnej płyty /sporo już wypalił/. Ja bym w każdym razie LG nie zamienił na Lita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 jak mozna spalic plyte z burn proofem ? ja mam lite od okola roku i nie zwalil mi _Żadnej_ płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 ... ja mam yamahe 6x4x16 SCSI .... hehehe taka wolna :wink: :lol: :wink: a ja mam yamahe 4x4x16x i jestem zadowolony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 mi 1 plyte zjaral, ale podejzewam ze to wina zakichanego durona 900, co sie grzje do 50*C (kto czytal to wie co mi sie dzieje). wlaczylem gg i winampa i komp wisnal. to tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 ja mam LG 32x10x40 i chodzi bezproblemowo. podkrecilem ja na 40x12x40 i tez chodzi ladnie zadnej plytki nie s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 ja mam teaca i jestm z nigo megazadowolony....... chcilbym miec tego teaca 58x,16,52 bo ma p-cav ( czy cos takiego ) oraz omija te nowe securomy ( chociaz nawet moj ominie na clonny xxl, profillerze i clony xl )....... POLECAM TEAC'A Jest niezawodny.... Dawno mi sie plytka nie zwalila ( odpukac ) choc raz to tak na niego przeklinalem bo mi 10 plytek zjebal ale to byla wina magistrali podwyzszonej ( ticzek to ma z nia problemy ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ciekawe na co zdecydowal sie autor topica :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmerFny Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 LIte-On RULEZZZZZZZZZZZ :twisted: Według mnie i wielu moich kumpli jest to bardzo dobra nagrywara. Nie będe ci pisał które są do d*** bo nie o to tutaj chodzi. Bardzo szybko nagrywa płytki i nie niszczy ich. Jedyną wadę jaką zauważyłem (usłyszałem) to było trochę za głośne ruszanie się tacki (ale nie sprawia mi żadnego problemu). :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...