M@TI Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ja przeszedłem tak : » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - Supreme hunter Najpierw bijesz się z nim za pomocą ostrza/broni palnej , jeśli hp ci spada to zjadasz jakiegoś żołnierza.Jak tylko zaczyna się odliczanie to biegasz po lotniskowcu i ciskasz w niego samolotami,pociskami i wszystkim co popadnie (robi całkiem spory dmg a przy odrobinie szczęścia jeśli walczyłeś z hunterem po jednej stronie statku to na drugiej powinny stać nietknięte odrzutowce w sam raz do rzutu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dzieki, przeszedlem swoja metodą » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - supreme hunter do czasu odliczania nie bralem udzialu w walce, kapalem sie w morzu :lol: pozniej zalatwilem go wskakujac na niego i atakujac go Szkoda, ze gierka jest dosyc krotka, bo bardzo mi sie podoba. Na sprzecie z siga chodzi na 1680x1050 high aax4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Czy ja wiem czy krótka. Ja dziś zmęczyłem Prototype i zajęło mi to ogólnie 23h a nie skończyłem wszystkich zadań pobocznych. Zacząłem w wakacje potem jednak miałem długą przerwę i teraz dokończyłem. Mi sie bardzo dobrze grało. Fajny klimat jest, moce też "mocne" i sam bohater ciekawy. Grafika i efekty na dobrym poziomie. Ja najbardziej lubiłem spadać z dużej wysokości lub po prostu bieg z max speedem. Dewastatory bardzo fajne szczególnie ten drugi ;). Ode mnie 8/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFofts Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Siemka , Mógłby mi ktoś pomoc ? Mam problem z misją w której muszę zabić kolesia dzięki któremu będę mógł latać heli . No dobra spoko zabijam go umiem latać wsiadam do helikoptera i lecę zrobić misje . Polega ona na zniszczeniu 3 radarów Viral Detectors chyba . Problem polega na tym że kiedy w nie strzelam nie spada im życie , podana do misja porada Flick the Mouse nie skutkuje ponieważ z tego co wiem to Flick to przesuń , obróć ? Proszę o odp ponieważ nie mogę przejść dalej gry . :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Siemka , Mógłby mi ktoś pomoc ? Mam problem z misją w której muszę zabić kolesia dzięki któremu będę mógł latać heli . No dobra spoko zabijam go umiem latać wsiadam do helikoptera i lecę zrobić misje . Polega ona na zniszczeniu 3 radarów Viral Detectors chyba . Problem polega na tym że kiedy w nie strzelam nie spada im życie , podana do misja porada Flick the Mouse nie skutkuje ponieważ z tego co wiem to Flick to przesuń , obróć ? Proszę o odp ponieważ nie mogę przejść dalej gry . :/ Flick to jakby trzepnąc ;). Sam pamiętam ze coś nie grało. Spróbuj przełączyć się miedzy radarami, scrollem myszy czy tabem. Po każdych klawiszach wal na pewno się uda ;d. Albo tab trzymaj i przełącz cel szybkim ruchem myszki (właśnie flickiem takim). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFofts Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Flick to jakby trzepnąc ;). Sam pamiętam ze coś nie grało. Spróbuj przełączyć się miedzy radarami, scrollem myszy czy tabem. Po każdych klawiszach wal na pewno się uda ;d. Albo tab trzymaj i przełącz cel szybkim ruchem myszki (właśnie flickiem takim). No próbowałem flickiem ;d Nic nie daje właśnie a co do reszty tez [gluteus maximus] ;/ No próbowałem flickiem ;d Nic nie daje właśnie a co do reszty tez [gluteus maximus] ;/ Sorry mam juz ;d Trzeba namierzyc cel zostawic namierzone i potem najchac na 2 radar i przytrzymac tab ;p Dzieki wielkie za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...