Gość CBZ Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Po dlugich namyslach wybor padl na 50" od Samsung'a. Television Picture Quality * High Definition Ready. * Integrated digital (freeview). * 50in (127cm) widescreen TV with 127cm visible screen size. * Resolution 1365 x 768 pixels. * Brightness 1300cd/m2. * Contrast ratio 15,000:1. * DNIe image enhancement feature. * Viewing angle 175/175 degrees. Connectivity * 2 HDMI sockets. * 2 SCART sockets. * PC input. * Component video socket. * Composite. * Optical connection. * Headphone socket. Sound Quality * Nicam sound. * 2 x 10w RMS power output. Freeview Features * Digitally interactive. * Digital text. * Digital Audio Broadcasting (DAB). * Digital Video Broadcasting (DVB) subtitles available. * Auto setup. * Auto scan for new channels. * Now and next electronic programme guide (EPG). * 7 day electronic programme guide (EPG). * Top Up TV compatible. Additional Features * Teletext. * UHF tuner. * Auto setup. * Auto search tuner. * Auto search sorting. * Auto search labelling. * Sleep timer. * Picture in Picture. * NTSC compatible. * Remote control requires 2 x AAA batteries (supplied). * 230v AC mains operation. * Complete with tabletop stand. * Size of TV (H)78.9, (W)123.1, (D)9.5cm. * Size of TV with stand (H)84.9, (W)123.1, (D)31.6cm. * Weight of TV 41.6kg. * Weight of TV with stand 44kg. * Suitable for wall mounting (brackets not supplied). Sorry, ze po angielsku, ale nie znalazlem nic na polskich stronach. Ktos ma cos do powiedzenia o tym cacku ? U mnie zagosci pod koniec przyszlego miesiaca. Wczesniej zastanawialem sie nad Pioneer'em 42", ale mala roznica w cenie spowodowala zmiane. Edytowane 19 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Co to za model, tzn jakie cyferki i literki konkretnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Ja z innej beczki czy kiedykolwiek jak kupowałeś w argosie dostałeś coś innego ? Bo na obrazku w katalogu wszystko ładnie wygląda. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Ktos ma cos do powiedzenia o tym cacku ? U mnie zagosci pod koniec przyszlego miesiaca. Wczesniej zastanawialem sie nad Pioneer'em 42", ale mala roznica w cenie spowodowala zmiane. Po co pytasz skoro już zdecydowałeś ? Chwalimy się czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Co to za model, tzn jakie cyferki i literki konkretnie ;) Jest tak oznaczony :) Ja z innej beczki czy kiedykolwiek jak kupowałeś w argosie dostałeś coś innego ? Bo na obrazku w katalogu wszystko ładnie wygląda. :P Zawsze dostaje to, na co patrze w katalogu ;) Po co pytasz skoro już zdecydowałeś ? Chwalimy się czy jak ? Bo moze jeszcze zmienie zdanie, jesli mnie ktos odwiedzie od mojego pomyslu... Jasne, chwale sie, ale Maybacha nie pokaze... ;) Edytowane 20 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) JA bym plazmy nie kupował - widziałem jakiś czas temu wysoki model hitachi ( czy jakoś tak ) za kilkanaście tys. i mruga jak inne tańsze modele ... więc wątpię aby ten samsung był stabilny - choć wiele ludzi nie widzi tego pulsowania. Wolał bym jakiś LCD 100Hz + Edytowane 20 Września 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Ten tv stoi w argosie i chodzi sobie non stop, nie zauwazylem migania, obraz plynny, wyrazisty, kolory swietne, imo cudo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...