Skocz do zawartości
sideband

Forceware 163.74 2k/xp

Rekomendowane odpowiedzi

Cechy sterownika:

- Data 1/10/2007

- Rozmiar 19.4mb

- Nowy Control Panel

- Obsługa serii 6 do 8

- Reszta zmian taka jak w 163.71

Link

Wersja ze starym CP - Link

Mam pytanie , czy w kolejnych wersjach usunąć tray-a , który uruchamia się w trakcie startu systemu , czy zostawić tak jak jest?

Edytowane przez sideband

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakis odczuwalny wzrost wydajnosci w nowych gierach ? :) Trzeba przetestowac ;) Dzieki

Tego to nie wiem , nie zawsze mam czas na testowanie.

Koniecznie wywal to ustrojstwo. Jest calkiem niepotrzebne. BTW. moglbys przy kazdej kolejnej wersji wrzucic jakies info co ona zmienia? (O ile oczywiscie to mozliwe.)

Gdybym wiedział , co sterownik zmienia to bym napisał :wink: Niestety do niewielkiej ilości sterowników są tworzone "Release Notes" , zazwyczaj do oficjalnych i oficjalncych bet. Napewno coś poprawia gdyż szybko wyciekł do sieci , po oficjalnych sterach.

Jutro pojawi się wersja ze starym CP.

Edytowane przez sideband

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prace idą tak , że dodałem wersje ze starym CP z polskim językiem oraz zaktualizowałem wersje z nowym CP , gdzie usunołem traya.

@Wieslaw75 by mieć polski język w nowym CP , trzeba dołożyć do sterów aż 6 plików. Ważą one nie całe 16mb , razem z tymi plikami sterownik ważyłby sporo oraz zużycie ramu przez sterownik by wzrosło. Dla porównania do uzyskania polskiego języka w starym CP wystarczy dorzucić jeden plik ważący 200kb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam sideband

właśnie chodzi mi o to żeby menu było ze starym CP i język polski

napisz mi jaki plik musze dorzucić przy instalacji sterownika żeby menu było po polsku

Musisz plik NVRSPL.DLL wrzucić do windows/system32.

@wallec zapodałem narazie wersje testową :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi