mechl!n Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Chris75- gdzie i za ile można kupić to cudo (prometeia)? Dołączam się do pytania o serie Twojego antka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 tak się jeszcze zapytam... ile zapłaciłeś za tą prometeję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 czlowieku.. weź przenieś tą stronkę z tej <span style="color:red;">[ciach!]</span>anej interii.... godzinny transfer został przekroczony... c.h.u.j im w d.u.p.y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris75 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Rednacz postaram się za godzinkę to przenieść w inne miejsce i podam nowy link.Czekam tylko jak mi odblokują konto :) Sory za utrudnienia nie myślałem że interia to taka kaszana :) Co do Prometei to przywiozłem ja osobiście z Niemiec.Na granicy chcieli dowalić cło no ale sa i na to sposoby hehe . Wszelkie informacje na temat Prometei znalazłem na stronce www.chip-con.com .Tam są tez linki do tego sklepu w Niemczech.Cena juz prawdopodobnie się zmieniła , ja dałem we wrześniu za nią około 700Euro (w sumie żadna kasa :D ) . Serie tego proca postaram się sprawdzić jutro jak tylko znajdę chwilke by otworzyć sprzęt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris75 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 hmm poprawiony link do strony :) Prometeia Cooling System Mam nedzieję że teraz będzie Ok :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 ok. będzie jutro. zaraz ide oglądać (ide... ehh... na kompie) filma, a potem jeden odcinek FRIENDS i wtedy pokręce. Zgłaszam się gdzieś ok 3.00. Ok. Tu masz linka z rekordem Rav'a - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=223...ighlight=wcpuid A tu masz mój rekord - Czy ktoś mi do qrwy nędzy może powiedzieć co to za suma kontrolna w moim wyniku ????????? Krootki- pomocy!!! :wink: Czy mozesz mi wytlumaczyc dlaczego na procu puszczonym 12X200 (rock stable, ach ta 0303), pamiatki oczywiscie na synchro (6332.5) mam tylko 9772 :?: 8O Oto "wyniki szczegolowe": Render : 9224 Integer : 9045 Float : 9131 Pamięć : 15767 MMX : 7935 Cos ten CCR smierdzi amatorka (przy KAZDYM uruchomieniu tego programu mam ZAWSZE inny wynik). Kocham cyferki wiec pomocy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 masz zjeb*any MMX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Ja na razie tylko 2435 - nie sprawdzone do końca :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 tu też dam... (zatrzęsienie tych topiców z wpcpuid) Mederator powinien jeden skasować chociaż... haaaalllo... jakiś moderator mnie słyszy??? macie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ja miałem na dwa dni antka JIUHB 0307 SPBW i śmiesznie się kręcił :). Na 1.6V chodził stabilnie (godzinka UD) na 2050MHz. Na 1.85 2234MHz A na 2.4GHz nie ładowała się winda nawet przy 2.2V :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Dzisiaj pochwale się moimi wynikami, RedNacz coś cienki ten wynik, ja na 2317Mhz miałem ~10700PKT. udowodnij... Oki, wracam do domku, odpalam CCR'a i publikuje w interku. Wczoraj czasu nie miałem bo cały dzień FDD podłączałem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 masz zjeb*any MMX Tyle to i ja widze...tylko wytlumaczcie mi prosze jakim cudem wyniki reszty jednostek CPU sa ok? Jedyne co jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e to IMHO CCR :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 moze masz w biosie wylaczony L2 cash...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...