Skocz do zawartości
Qla

Rekordy w kręceniu AXP 1700+ (same wyniki WCPUID)

Rekomendowane odpowiedzi

Rednacz postaram się za godzinkę to przenieść w inne miejsce i podam nowy link.Czekam tylko jak mi odblokują konto :) Sory za utrudnienia nie myślałem że interia to taka kaszana :)

Co do Prometei to przywiozłem ja osobiście z Niemiec.Na granicy chcieli dowalić cło no ale sa i na to sposoby hehe . Wszelkie informacje na temat Prometei znalazłem na stronce www.chip-con.com .Tam są tez linki do tego sklepu w Niemczech.Cena juz prawdopodobnie się zmieniła , ja dałem we wrześniu za nią około 700Euro (w sumie żadna kasa :D ) .

Serie tego proca postaram się sprawdzić jutro jak tylko znajdę chwilke by otworzyć sprzęt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok. będzie jutro.

zaraz ide oglądać (ide... ehh... na kompie) filma, a potem jeden odcinek FRIENDS i wtedy pokręce.

Zgłaszam się gdzieś ok 3.00.

Ok. Tu masz linka z rekordem Rav'a - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=223...ighlight=wcpuid

A tu masz mój rekord - Dołączona grafika

Czy ktoś mi do qrwy nędzy może powiedzieć co to za suma kontrolna w moim wyniku ?????????

Krootki- pomocy!!! :wink:

Czy mozesz mi wytlumaczyc dlaczego na procu puszczonym 12X200 (rock stable, ach ta 0303), pamiatki oczywiscie na synchro (6332.5) mam tylko 9772 :?: 8O

Oto "wyniki szczegolowe":

Render : 9224

Integer : 9045

Float : 9131

Pamięć : 15767

MMX : 7935

Cos ten CCR smierdzi amatorka (przy KAZDYM uruchomieniu tego programu mam ZAWSZE inny wynik).

Kocham cyferki wiec pomocy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj pochwale się moimi wynikami, RedNacz coś cienki ten wynik, ja na 2317Mhz miałem ~10700PKT.

udowodnij...

Oki, wracam do domku, odpalam CCR'a i publikuje w interku. Wczoraj czasu nie miałem bo cały dzień FDD podłączałem :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz zjeb*any MMX

Tyle to i ja widze...tylko wytlumaczcie mi prosze jakim cudem wyniki reszty jednostek CPU sa ok? Jedyne co jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e to IMHO CCR :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...