sideband Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) Cechy sterownika: - Data 17/09/2007 - Rozmiar 15.7mb - Nowy Control Panel - Obsługa serii 6 do 8 - Usunięta zbędna usługa oraz kolejne zbędne pliki - Nowe tweaki polepszające jakość obrazu bez straty wydajności - Usunięty tray Link Prosze o wypowiedzi na temat sterownika , nie mam visty , także nie mam jak sprawdzić jak to chula. Wszystkie wprowadzone zmiany są takie same jak w wersji pod XP. Jeżeli będzie chulał spoko , temat i sterownik zostaną zaktualizowane do najnowszej wersji(163.75). Odrazu napisze , że jest możliwe odblokowanie starego CP , ale jest extremalnie niefunkcjonalny. Edytowane 11 Października 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) dzieki, jak dla mnie to wszystko dziala ok i instalka mniej zajmuje co przy moim laczu jest decydujacym argumentem :) Edytowane 12 Października 2007 przez wallec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Odrazu napisze , że jest możliwe odblokowanie starego CP , ale jest extremalnie niefunkcjonalny. W Viscie nia ma sensu. Do niczego się nie przyda. Mozesz dorzucic obsluge GF 5 bo oficjalnie są obslugiwane tylko przez stery wbudowane w viste, a te są trochę biedne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Sterowniki obsługują serie 5 , ale specjalnie nie dopisałem serii 5 , bo często są problemy na tych kartach w połączeniu z nowymi sterownikami. Ale niekoniecznie musi tak być w tym przypadku :wink: Edytowane 12 Października 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Ciekawe czy się instaluje panel. Jutro sprawdzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...