login666 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Chcę kupić odkurzacz dziewczynie.Wiem że to może troche dziwny prezent ale niedługo mamy zamieszkać razem wiec jest to bardzo funkcjonalny prezent 8O byłem w sklepie sprzedawca polecał mi jakiegoś samsunga.Patrze a on jest normalnie w kwiatki 8O nie znam się na tym więc czmychnąłem stamtąd czym prędzej.Mozecie coś doradzic?jakie odkurzacze są dobre? na co szczególnie zwrócic uwagę przy wyborze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Ja lubie naszego domowego zelmera bo ma 1,5KW i konkretnie ciągnie, no i nie wyje jak potępiony. Btw. Ty nie masz zamiaru odkurzać -niech niewiasta zna swoje miejsce 8O ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 zelmer badz elextrolux, nie ma problemow z workami w przeciwienstwie do samsunga, pozatym zelmer daje 4 lata gwarancji (oprocz modeli 01Z010 i 01Z011) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Dokładnie. Akurat ostatnio kupiłem Zelmera. Produkują jedne z najcichszych odkurzaczy na rynku. Cechy na które należy zwrócić uwagę to: - gwarancja (ile lat) - głośność - moc - dostępność worków jak i wymiennych filtrów Polecam: Zelmer, Hoover, Electrolux. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Ale jakis limit cenowy przewidziales? Ja ostatnio kupilem ot takiego zoltego potwora http://porownaniecen.sklepy24.pl/sv1902-karcher.html Para jest podgrzewana do ok 150C- oprocz odkurzacza (4 biegi) nadaje sie tez idealnie do mycia podlog kaflowych, czy tez nawet szyb. Z minusow- za ta cene to moglby jednak miec zwijanie kabla 8O Dla bardziej wymagajacych polecam, a szczegolnie dla osob nie tolerujacych nadmiaru kurzu (system bezworkowy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) Ja bym ten Twoj wynalazek raczej podpial pod odkurzacze przemyslowe, cho jakby domalowal sobie kwiatki, to kto wie 8O Edytowane 12 Listopada 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Na przemysłowy to on raczej nie wygląda, choć faktycznie nie jest najcichszy. Ważne, że jako odkurzacz sprawdza się świetnie, a do czyszczenia kafel podłogowych (które są na ponad 200m2 parteru domu) nie sposób znaleźć czegoś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login666 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Ja bym ten Twoj wynalazek raczej podpial pod odkurzacze przemyslowe, cho jakby domalowal sobie kwiatki, to kto wie 8Oi tu byś się zdziwił bo są juz odkurzacze w kwiatki 8O http://porownaniecen.sklepy24.pl/cena-Odku...0D--sc4147.html dokładnie ten model proponował mi sprzedawca w sklepie, co o nim sądzicie? warto taki wziąć? bo cena 250zł mi odpowiada:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werto Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 za 250zł może być, ma troche tych funkcji.Z tych najbardziej przydatnych to są kontrolka wskazująca zapełenienie worka i dmuchawa chociaż takie szczegóły jak różne końcówki które można chować w odkurzaczu czy filtr antyalergiczny też są ważne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Chcę kupić odkurzacz dziewczynie.Wiem że to może troche dziwny prezent ale niedługo mamy zamieszkać razem wiec jest to bardzo funkcjonalny prezent :) Mimo to, na miejscu Twojej dziewczyny bym sie obrazil 8O Moze dorzuc cos fajnego do tego "prezentu" 8O Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) Mimo to, na miejscu Twojej dziewczyny bym sie obrazil 8O Moze dorzuc cos fajnego do tego "prezentu" :) PozdroRównież uważam że dziewczyna źle to odbierze. Tym bardziej że się do Ciebie niedługo przeprowadza. Pomyśli sobie że robisz z niej swoją sprzątaczkę. Sprowadzasz ją do siebie i dajesz jej narzędzie pracy 8O Ja bym nie ryzykował takiego manewru B) Już lepiej kup jej coś typowo kobiecego i tańszego, a odkurzacz kupcie potem razem. A z marek to polecam Philipsa i Karchera, a odradzam Zelmera. Edytowane 15 Listopada 2007 przez Pigmej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login666 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 ja też wolałbym kupić jakiś bardziej kobiecy prezent np biżuterie ale sęk w tym że nie możemy sobie narazie pozwolić na zbędne wydatki. Poza tym u nas ze sprzątaniem jest podział ról ja będe zmywał i generalnie zajmował się kuchnią a dziewczyna będzie miała inne obowiazki w tym odkurzanie.Dlatego też chciałbym kupić ten odkurzacz z wymalowanymi kwiatami bo nie wygląda jak dla jakieś gosposi i nadaje się na prezent.A co wam się nie podoba 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 dokup jeszcze butelkę wiskacza i będzie jej się całkiem radośnie odkurzać 8O)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 uwazaj z tym odkuzaczem, to moze oznaczac konkretnego focha 8O ale to Ty znasz ja lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja lubie naszego domowego zelmera bo ma 1,5KW i konkretnie ciągnie 8O :) ;) sory 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Nie ma śmiacia - ciągnie jak trza - jak jest świeża torba załadowana to na maksymalnych obrotach ciężko nim operować tak sie przysysa ... do dywanu 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Ten prezent wydaje mi sie nietenteges 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...