Skocz do zawartości
login666

Odkurzacz Dla Niej

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę kupić odkurzacz dziewczynie.Wiem że to może troche dziwny prezent ale niedługo mamy zamieszkać razem wiec jest to bardzo funkcjonalny prezent 8O byłem w sklepie sprzedawca polecał mi jakiegoś samsunga.Patrze a on jest normalnie w kwiatki 8O nie znam się na tym więc czmychnąłem stamtąd czym prędzej.Mozecie coś doradzic?jakie odkurzacze są dobre? na co szczególnie zwrócic uwagę przy wyborze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Akurat ostatnio kupiłem Zelmera. Produkują jedne z najcichszych odkurzaczy na rynku.

Cechy na które należy zwrócić uwagę to:

- gwarancja (ile lat)

- głośność

- moc

- dostępność worków jak i wymiennych filtrów

Polecam: Zelmer, Hoover, Electrolux.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jakis limit cenowy przewidziales? Ja ostatnio kupilem ot takiego zoltego potwora http://porownaniecen.sklepy24.pl/sv1902-karcher.html

Para jest podgrzewana do ok 150C- oprocz odkurzacza (4 biegi) nadaje sie tez idealnie do mycia podlog kaflowych, czy tez nawet szyb.

Z minusow- za ta cene to moglby jednak miec zwijanie kabla 8O Dla bardziej wymagajacych polecam, a szczegolnie dla osob nie tolerujacych nadmiaru kurzu (system bezworkowy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym ten Twoj wynalazek raczej podpial pod odkurzacze przemyslowe, cho jakby domalowal sobie kwiatki, to kto wie 8O

Edytowane przez CBZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na przemysłowy to on raczej nie wygląda, choć faktycznie nie jest najcichszy. Ważne, że jako odkurzacz sprawdza się świetnie, a do czyszczenia kafel podłogowych (które są na ponad 200m2 parteru domu) nie sposób znaleźć czegoś lepszego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym ten Twoj wynalazek raczej podpial pod odkurzacze przemyslowe, cho jakby domalowal sobie kwiatki, to kto wie 8O

i tu byś się zdziwił bo są juz odkurzacze w kwiatki 8O

http://porownaniecen.sklepy24.pl/cena-Odku...0D--sc4147.html

dokładnie ten model proponował mi sprzedawca w sklepie, co o nim sądzicie? warto taki wziąć? bo cena 250zł mi odpowiada:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 250zł może być, ma troche tych funkcji.Z tych najbardziej przydatnych to są kontrolka wskazująca zapełenienie worka i dmuchawa chociaż takie szczegóły jak różne końcówki które można chować w odkurzaczu czy filtr antyalergiczny też są ważne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę kupić odkurzacz dziewczynie.Wiem że to może troche dziwny prezent ale niedługo mamy zamieszkać razem wiec jest to bardzo funkcjonalny prezent :)

Mimo to, na miejscu Twojej dziewczyny bym sie obrazil 8O Moze dorzuc cos fajnego do tego "prezentu" 8O Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo to, na miejscu Twojej dziewczyny bym sie obrazil 8O Moze dorzuc cos fajnego do tego "prezentu" :) Pozdro

Również uważam że dziewczyna źle to odbierze. Tym bardziej że się do Ciebie niedługo przeprowadza. Pomyśli sobie że robisz z niej swoją sprzątaczkę. Sprowadzasz ją do siebie i dajesz jej narzędzie pracy 8O

Ja bym nie ryzykował takiego manewru B) Już lepiej kup jej coś typowo kobiecego i tańszego, a odkurzacz kupcie potem razem.

A z marek to polecam Philipsa i Karchera, a odradzam Zelmera.

Edytowane przez Pigmej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też wolałbym kupić jakiś bardziej kobiecy prezent np biżuterie ale sęk w tym że nie możemy sobie narazie pozwolić na zbędne wydatki. Poza tym u nas ze sprzątaniem jest podział ról ja będe zmywał i generalnie zajmował się kuchnią a dziewczyna będzie miała inne obowiazki w tym odkurzanie.Dlatego też chciałbym kupić ten odkurzacz z wymalowanymi kwiatami bo nie wygląda jak dla jakieś gosposi i nadaje się na prezent.A co wam się nie podoba 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi