mak777 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Witam! TAk jak w temacie, pod uwagę biorę tylko i wyłącznie te dwa zestawy, który lepszy - przynajmniej w teorii? Patrioty: http://arest.pl/index.php?inc=produkt&...312&katid=3 Geile: http://arest.pl/index.php?inc=produkt&...030&katid=3 Mam Geile, ale nie mam narazie jak sprawdzić jak się kręcą (mam tylko ten problem z za niskim napięciem na default na ABICIE IP-35). Mam też możliwość wymienić je na te Patrioty, które będą lepsze do O/C?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Z tych lepiej brac patrioty 1000Mhz CL5 powinny zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Również byłbym za patriotami. Brat ma je w swoim kompie i śmigają aż miło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezan Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 A-DATA EXTREME PLUS 2x1GB 800MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 A-DATA EXTREME PLUS 2x1GB 800MHza czytales temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Patriot LLK Geila lepiej nie Opcje: Ocz platinium Rev. 2 Transcend aXe A-Data Ex. Ed. już niestety niedostępna nigdzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Pisałem przecież, że pamięci z oferty Arest.pl... Wziołem w końcu patrioty. Zobaczymy na co je stać, narazie instaluje wsio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...