matei Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Witam! Ostatnio swoją optyczną myszkę creative'a dobiłem wyrywajac przypadkowo z niej kabel i teraz stoję przez problemem doboru optymalnej myszy dla siebie. Myślę, iż najlepsza dla mnie byłaby myszka bezprzewodowa, ponieważ nie lubie gdy cos mi lata koło rąk i co gorsza wplątuje się w mocowanie ruchomej półki, co doprowadzilo moja starą myszkę do śmierci. Rozglądając się po internecie napotkałem parę fajnych gryzoni. Za mysz chciałbym dać coś ok 150zł i ma ona służyć do grania i pracy oraz być dobrze wykonana. Co do mojej dłoni to raczej są średniej wielkości, a przy używaniu myszy większość dłoni kładę na niej. Poniżej ję wymienie. Bezprzewodowe: -Logitech MX620 -Logitech MX610 -Logitech VX Revolution Przewodowe -Logitech MX518 -Razer Diamonback Plasma Razer Diamonback Magma Prosiłbym o pomoc doborze. Pozdrawiam B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matei Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 aha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Na PCL masz duży test myszek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Bezprzewodowe: Logitech VX Revolution Przewodowe: Logitech MX518 / Razer Diamondback [ta sama optyka, różnią się tylko kształtem] CHYBA, że dołożysz z 20zł to: Razer DeathAdder / Diamondback 3G Edytowane 1 Grudnia 2007 przez FsH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Logitech MX518 / Razer Diamondback [ta sama optyka, różnią się tylko kształtem]Albo A4tech X718 (najlepiej BF ze wzgl. na wykonanie) - ta sama optyka co MX518 i Razer Diamondback Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...