destroy Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witam! Czy opłaca się kupić te pamiątki za 140zł ? na 99% micronach D9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 znajdz cos lepszego, MaSell ostatnio sprzedal za ~150zl crucialki @ 600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
destroy Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Na allegro cruciale ballistix za 159zł + wysyłka. A cruciale będą o wiele lepsze w oc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Jak widać słuch o tych pamięciach na forum zaginął. To dobrze znaczy się że nikomu D9 w nich nie padły :wink: . ^^ThumbUp odemnie. padły, odesłałem jeden komplet na gw :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
destroy Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Czyli jak panowie opłaca się brać te transcend ? 140zł. Widzę że tutaj każdemu ponad 1100Mhz idą więc całkiem ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 mozesz brac.. przynajmniej masz gware w poslce co jest zaletą jeżeli nie znasz angielskiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 padły, odesłałem jeden komplet na gw :( :sad: a na jakim v i Mhz je puszczałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) wyżej jak 2,2 nie latały, padły przy lajtowym 2,1v 520 5-4-4 etc. poczta daje pupy jeszcze nie doszły do gwaranta, jadą już tydzień :] chyba nie będzie sensu testowania nowych za mocno pewnie to samo i ta sama partia tylko backup gwarancyjny, mają na gw wrócić również d9 dziwnie coś. ten komplet który mam teraz - jedna szt nie wstaje na 1,8 po resecie biosu, muszę odpalać na 1GB i dodawać v, oc w dół nie drgnęło i jest na fajnym poziomie mhz/v/cl/$ ;) wróciły z gw. brawo dl a gwaranta - pececik.pl - po przyjęciu paczki (a szła over 2tyg) nowy komplet wysłali na następny dzień :),, raport z placu boju - latają co najmniej równie dobrze jak poprzednie,, jw . Edytowane 18 Czerwca 2008 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ja również mialem komplet 2x1GB Transcend'a, ale niestety jedna kostka padła... :( i teraz pojawił się problem, ponieważ pamięci były kupione w pececik.pl, ale ostatnimi czasy ten sklep po[gluteus maximus]dł -> zawieszone konto na allegro, nie realizowali zamównien, nie oddawali kasy, nie odbierają telefonów. W związku z tym mam pytanie czy jest gdzies w polsce oficjalny serwis/dystrybutor transcenda, do którego mógłbym się zgłosic z gwarancją, ponieważ jeżeli załatwiałbym to przez sklep to mogło by się to rozciągnąc na kilka miesięcy o ile w ogóle doszło by do skutku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Kontaktuj się z ABC Data, to oni są dystrybutorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zadzwoniłem i dowiedziałem się, że od klientów indywidualnych nie przyjmują reklamacji :( Czy jest jakieś inne wyjście z tej sytuacji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Niestety. Tylko przez sklep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qos Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Obecnie na czym te kostki są robione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Micron, Elpida, Promos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...