rafiozo Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Mój brat przypadkowo gdy chciał zwiększyć dysk C z 7GB na 10GB zabierajac te 3gb z dysku F spowodował utratę wszystkich danych z dysku F nie wiem czy cos tu da sie robic. Cała operacja była wykonywana w programie PartitionMagic 8.0. Da rade odzyskać utracone dane?? Edytowane 24 Grudnia 2007 przez rafiozo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 EasyRecovery. BTW. Był już podobny temat niedawno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 TestDisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Acronis Recovery Expert - odzyskasz partycje bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiozo Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) dzięki za pomoc program EasyRecovery nic nie wskórał!!:( :mur:. Spróbuje tamtymi dwoma programami mam nadzieje ze sie uda choc to nie jest taka łatwa sprawa na jaka może wyglądać. No Acronis Recovery Expert to się nazywa program do powiekszania partycji dysku bez utraty danych polecam go wszystkim tu bezproblemowo zwiększyłem dysk C choć o odzyskaniu danych chyba juz moge zapomnieć szkoda:( bardzo szkoda:(((( no sprawdziłem tez program TestDisc albo jestem za głupi na niego albo on porostu nie był w stanie odzyskać danych i myślę że przez to ze moj brat zapisał swoje dane na moim dysku i najprwdpd. nadpisał je na moje pliki i w ten sposob odzyskanie moich danych stało sie wrecz niemożliwe!!:(( Edytowane 25 Grudnia 2007 przez rafiozo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 jak ważne i nie wiesz co robisz to sobie daruj, znajdź kogoś kto wie co robi i zrobi,, jak lublin to się polecam, jak chcesz podesłać się polecam również tymczasem raport, temat nieregulaminowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Odkopię troszkę temat bo mam problem. Chcę odzyskać pliki, które miałem godzinę temu w koszu, ale usunąłem je za pośrednictwem cleaner'a. Macie jakieś rady jak je odzyskać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...