alelele Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zamówiłem takie coś na apollo, i tu mam pierwsze pytanie, czy to dobry sklep ?? czy będę mógł sprawdzić sprzęt przy kurierze?? jeżeli nie to jaka jest pewność że nie dostane ziemniaków ?? :D . Pierwszy raz wydaje taką sumę w sklepie internetowym więc proszę o wyrozumiałość:). Zestaw: Asus P5K-SE Pentium E2160 Patriot 2x1GB 800MHz CL4 Asus 8800GT 512MB Seagate Barracuda 250GB 16MB Corsair CMPSU-450VXEU 450W CoolerMaster Elite 331 LG 17" L1718S-SN Dziękuje, pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zamówiłem takie coś na apollo, i tu mam pierwsze pytanie, czy to dobry sklep ?? czy będę mógł sprawdzić sprzęt przy kurierze?? jeżeli nie to jaka jest pewność że nie dostane ziemniaków ?? :D . Pierwszy raz wydaje taką sumę w sklepie internetowym więc proszę o wyrozumiałość:).a czytales opinie? poszukaj tego sklepu na opineo, ceneo czy skąpiec, tam wszyscy opisują transakcje w kazdym sklepie, wiec bedziesz wiedzial, czy t dobry sklep. co do kuriera, to tak, mozesz sprawdzic czy jest wszystko, czy nic nie jest uszkodzone. oczywiscie nie licz, ze zlozysz komputer i sprawdzisz czy dziala :P pewnosc ze nie dostaniesz ziemniakow jest duza. robiac zamowienie w sklepie "podpisujesz" umowe. sklep zobowiazuje sie dostarczyc taki towar jaki zamowiles. w przypadku dostarczenia kartfoli, choc watpie, bo taki sprzet przesyla sie kurierem a nie poczta, spisujesz protokul i nie przyjmujesz sprzetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ale chyba pytanie zadane po fakcie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 a czytales opinie? poszukaj tego sklepu na opineo, ceneo czy skąpiec, tam wszyscy opisują transakcje w kazdym sklepie, wiec bedziesz wiedzial, czy t dobry sklep. co do kuriera, to tak, mozesz sprawdzic czy jest wszystko, czy nic nie jest uszkodzone. oczywiscie nie licz, ze zlozysz komputer i sprawdzisz czy dziala :P pewnosc ze nie dostaniesz ziemniakow jest duza. robiac zamowienie w sklepie "podpisujesz" umowe. sklep zobowiazuje sie dostarczyc taki towar jaki zamowiles. w przypadku dostarczenia kartfoli, choc watpie, bo taki sprzet przesyla sie kurierem a nie poczta, spisujesz protokul i nie przyjmujesz sprzetu.niestety nie!!! - możesz otworzyć przesyłkę przy kurierze jeżeli masz wątpliwości co do jej zawartości ale dopiero po podpisaniu jej odbioru i wtedy ewentualnie spisujecie protokół, albo możesz odmówić jej przyjęcia w ogóle chyba, że jakaś firma kurierska ma opcje sprawdzenia zawartości przesyłki przed odbiorem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alelele Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 niestety nie!!! - możesz otworzyć przesyłkę przy kurierze jeżeli masz wątpliwości co do jej zawartości ale dopiero po podpisaniu jej odbioru i wtedy ewentualnie spisujecie protokół, albo możesz odmówić jej przyjęcia w ogóle chyba, że jakaś firma kurierska ma opcje sprawdzenia zawartości przesyłki przed odbiorem? Podobno można zaznaczyć taką opcję :) A jak sam sprzęt ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Podobno można zaznaczyć taką opcję :) A jak sam sprzęt ?? Sprzęt oki ale radze sprawdzić przy odbiorze czy faktycznie dostałeś to co zamówiłeś bo w apollo jest z tym różnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Ja tam do sklepu apollo nic nie mam , zamawiałem już dwa kompy u nich w częściach dla kumpli, (jeden za 2500zł drugi za prawie 4tysie), wszystko przyszło szybko i zgodnie z zamówieniem. Zamawiałem też dla siebie różne części i też nie było problemów. Edytowane 6 Stycznia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jak dostaniezs nie to co chciales a nie otwarles paczki przy kurierze to i tak mozesz oddac. Do 10 dni mozesz oddac bez podawania powodu (tylko nie mozesz uszkozdic opakowania itd.), problem jest tylko taki ze trzeba odsylac, czekac itd .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alelele Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jak dostaniezs nie to co chciales a nie otwarles paczki przy kurierze to i tak mozesz oddac. Do 10 dni mozesz oddac bez podawania powodu (tylko nie mozesz uszkozdic opakowania itd.), problem jest tylko taki ze trzeba odsylac, czekac itd .... To pojade na to budryka 4 i im taką borutę zrobię że się im odechce "pomyłek" w pakowaniu. :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ja tez zamowilem sprzet teraz w sklepie w ktorym nigdy by mi do glowy nie przyszlo ze cos zamowie :D arche.net.pl. Na wszelki wypadek wzialem za pobraniem, opinie sa rozne - przewazaja pozytywne ale sa tez negatywy. Mam nadzieje ze paczce bedzie to czego chcialem :-). Mieli to co chcialem i duzo taniej niz gdzie indziej. To troche zenujace, zeby mieszkac w duzym miescie i nie moc kupic na miejscu tego co sie chce. Na miejscu kupilem procesor , dysk i naped. Cala reszta niedostepna albo w cenach duzo drozszych niz gdzie indziej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alelele Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 To troche zenujace, zeby mieszkac w duzym miescie i nie moc kupic na miejscu tego co sie chce. Na miejscu kupilem procesor , dysk i naped. Cala reszta niedostepna albo w cenach duzo drozszych niz gdzie indziej ... Ja mogłem kupić w kilku sklepach tylko po cenach 300-400 zł wyższych niż w apollo :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 No wlasnie ;]. Takze czlowiek jest zmuszony narazac sie na stres :P z takich powodow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...