maziboss Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 A wiec postanowilem zalozyc radiatorki na pamieci mojego radka 9000Pro przedstawiam tutaj zdjecie radiatora chce go pociac i dac na pamiatki : Czy ten radiator bedzie sie nadawac ?? Czym przykleic radiator aby nie stracic gwarancji ?? Przedstawiam wam jescze pare zdjec(innych radiatorow) Czekam na porady !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 proponowalbym ten czarny pociac,albo zloty wyzszy ,bu ten od titana ma nieregularne ksztalty i wogole go szkoda na pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Modemowcy cie [gluteus maximus] ;/ Zapodaj jakis wiekszy radiatorek - te 10-18W mozna schlodzic czyms takim pasywnie.Zaklej termpoxem , czy tez zakodaj arctic silvera / czy czegos podobnego na srodek , krawedzie lekko zapodaj kropelką ;] . Albo sama pasta termoprzewodzaca i jakis zaczep wlasnej konstrukcji. Te radiatorki trzeba bedzie troche pociac - wiec zapomnij o gwarancji. Bylo .. bylo .. opcja szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 po 1. Dobryt wybor. Pozostale radiatory sa cienkie(czyt. do [gluteus maximus]) po 2. Przyklej na klej termoprzewadzacy(albo pasta srebrna, a po bokach kropelka(super glue)) po 3. Nie wiem czy warto zakladac radiatorki. po 4. Pozdro, po 5. MicJes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Tych srebnych radiatorkow mam 3 sztuki wiec .... :) Oczywiscie ze zostana pociete na takie rozmiary (dłxszer) 2cm x 1cm A jakbym przykleil je tylko sama pasta silikonowa ?? hehehe odpadlyby ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Te radiatorki trzeba bedzie troche pociac - wiec zapomnij o gwarancji. O jaka gwarancje Ci chodzi ?? Hihii bo co maja radiatorki do gwarancji :) Pozdroffka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Heh , cos mi sie przekabacilo ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 na pascie odpadna mozna uzyc takich podkladek silikonowych przewodzacych cieplo (wlasciwie to sluza do przyklejania radiatorow,i mozna je oderwac w razie potrzeby) w W-wie widzialem po 6pln za kawalek 50x50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 a nei lepiej wykozystac spinki do wlosow do przymocowania tych radiatorow(pomysl jak to zrobic) ja chce u siebie je tak zamocowac ale cos nie moge sie zabrac za pociecie radiatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Ja zrobilem takie :) Ze starego radiatora Pentium :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Ja zrobilem takie :) Ze starego radiatora Pentium :) Wyglada mi ta karta na Radka :) A czym przykleiles radiatorki ?? I o ile dal sie podkrecic ten radeon :) (jezeli wogule nim jest:) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 a co sadzicie o tym: http://www.pcmaniak.pl/_suchyy/IMG_3429.JPG sorki za wielkoooosccc i balagan ale nie mam czym zmniejszyc fotki pod tym systemem na ktorym jestem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 :arrow: SuChyY - radiatorki robia naprawde wrazenie. sam bym lepszych nie wykonal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 a co sadzicie o tym: http://www.pcmaniak.pl/_suchyy/IMG_3429.JPG sorki za wielkoooosccc i balagan ale nie mam czym zmniejszyc fotki pod tym systemem na ktorym jestem... zajebiste. wlasnej roboty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 a co sadzicie o tym: http://www.pcmaniak.pl/_suchyy/IMG_3429.JPG sorki za wielkoooosccc i balagan ale nie mam czym zmniejszyc fotki pod tym systemem na ktorym jestem... zajebiste. wlasnej roboty? Nie, ja nie mam talentu do takich rzeczy :P ani narzedzi. Zrobil mi je Zibi. Dzisiaj je przykleje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 kurde a czym mozna kleic radiatory - kurde kremem nivea wiesz kurde oczywiscie ze termopoxem za 10zl :D!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 A zeby nie stracic gwarancji to chyba najlepiej bedzie tasma termoprzewodzaca, ja na niej bede robil u siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 A zeby nie stracic gwarancji to chyba najlepiej bedzie tasma termoprzewodzaca, ja na niej bede robil u siebie. A gdzie taka tasme mozna kupic?? Chodzi mi o rodzaje sklepow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 A gdzie taka tasme mozna kupic?? Chodzi mi o rodzaje sklepow :)Wydaje mi sie ze te z materialami elektronicznymi, glowy nie dam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...